Curke osjecanke, znate li gdje se u nasem gradu moze kupiti robica vel. 46?! Malenom je sve uzasnooo veliko i od tooliko robice nemamo sta nositi. Za sada sam nasla jedino u C&A ali bi voljela da su odjelca bas pamucna, plisana imaju neke mucice pa je sav od toga a stalno grize rukavice. Ili prijedlog neke internetske stranice s malim vel.?! Hvala…😉
Uf slabo jako ... Neki dan sam vidjela uh&m par kompletica manjih.
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Hvala puno svima na cestitkama i lijepim zeljama!🥰💙samo da mi moja bebica dode da ga vidim i primim🙏to je stvarno pretesko uopce ne vidjeti si dijete niti nista😭
Cestitam od srca i zao mi je da si tako svasta prosla i prolazis...Bit ce sve dobro i bebica i ti ste skoro zajedno. Najgore je iza vas! Svako dobro zelim! 😊😊
Curke osjecanke, znate li gdje se u nasem gradu moze kupiti robica vel. 46?! Malenom je sve uzasnooo veliko i od tooliko robice nemamo sta nositi. Za sada sam nasla jedino u C&A ali bi voljela da su odjelca bas pamucna, plisana imaju neke mucice pa je sav od toga a stalno grize rukavice. Ili prijedlog neke internetske stranice s malim vel.?! Hvala…😉
Uf slabo jako … Neki dan sam vidjela uh&m par kompletica manjih.
Ode objava prije reda ... I ima u baby centru, na tom dijelu bas za male... Doduse ja sam vidjela bodije, e SAD ne znam Jel ima i kakvih odjelaca.
Eventualno da pogledaš u onnoj bebenova trgovini tamo kod Mercatora....
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Uf slabo jako … Neki dan sam vidjela uh&m par kompletica manjih.
Ode objava prije reda … I ima u baby centru, na tom dijelu bas za male… Doduse ja sam vidjela bodije, e SAD ne znam Jel ima i kakvih odjelaca.
Eventualno da pogledaš u onnoj bebenova trgovini tamo kod Mercatora….
Haha hvala, evo ja se bas sjetila bebenove i poslala muza odma tamo! 😉Hvalaaa! Nisam sad pratila nista na forumu, kakva je situacija kod tebe?
Smile Čestitam, brz oporavak… A dečko je veliki i brzo ćete se VI maziti … 🥰🥰🥰
Minaznaci da se nešto događa 🥰🥰… Sretno ako krene.
Mi smo danas obavile pregled, cerviks omeksan, prohodno 2/3 do glavice … Kaže dr nalaz super, malo je procackala, probila - pretpostavljam sluzni čep, bilo je poprilično krvi i SAD kasnije i sluzi… Misli da bi moglo krenuti uskoro pa cemo vidjeti… Ako ne krene, u ponedjeljak opet pregled…. Zaključile smo danas da se na taj uspavani ctg nećemo obazirati, jer dijete ujutro uvijek spava .. Danas smo ju uspjeli održati budnom 10-tak min i zaspala hahaha
e evo citam sam sto si pisala, joooj nikako da krene, bas joj se svida unutra! Valjda bude skoro, kad se najmanje nadas! 😉Meni je skroz isla krvca i skuz skupa sa vodenjakom, tako da, moze svaki cas! 😊
Odustajem od toplomjer dude,mala ne želi ni običnu dudu a i na vise strana sam čula/pročitala da je nepouzdano.
Patronazna nam bila danas, pokazala mi je kak da ga nosim na podlaktici i njegovim ledima na mom trbuhu i zaspao je odma 🙂
Čestitam svim curama koje su postale mamice želim vama i bebicama puno zdravlja i brz oporavak.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Smile Čestitam, brz oporavak… A dečko je veliki i brzo ćete se VI maziti … 🥰🥰🥰
Minaznaci da se nešto događa 🥰🥰… Sretno ako krene.
Mi smo danas obavile pregled, cerviks omeksan, prohodno 2/3 do glavice … Kaže dr nalaz super, malo je procackala, probila - pretpostavljam sluzni čep, bilo je poprilično krvi i SAD kasnije i sluzi… Misli da bi moglo krenuti uskoro pa cemo vidjeti… Ako ne krene, u ponedjeljak opet pregled…. Zaključile smo danas da se na taj uspavani ctg nećemo obazirati, jer dijete ujutro uvijek spava .. Danas smo ju uspjeli održati budnom 10-tak min i zaspala hahaha
e evo citam sam sto si pisala, joooj nikako da krene, bas joj se svida unutra! Valjda bude skoro, kad se najmanje nadas! 😉Meni je skroz isla krvca i skuz skupa sa vodenjakom, tako da, moze svaki cas! 😊
Ne zuri joj se... Briga nju sto ćemo mozda ostati same ako nam tati prekinu godisnji .. Hahah
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Hvala puno svima na cestitkama i lijepim zeljama!🥰💙samo da mi moja bebica dode da ga vidim i primim🙏to je stvarno pretesko uopce ne vidjeti si dijete niti nista😭
Držim fige da ste što prije skupa!! 🤞🍀💕
.
Evo i jedna razglednica od nas 😉 https://ibb.co/9YxNRQY
Ugodan vam dan svima i sretno! 🍀💕
SmileA drzi se i nadam se da cete se uskoro maziti 🥰🥰
MissKriss male robice ima u Kiku, ne znam imate li u osijeku...
Držim fige da ste što prije skupa!! 🤞🍀💕
.
Evo i jedna razglednica od nas 😉https://ibb.co/9YxNRQY
Ugodan vam dan svima i sretno! 🍀💕
Ja imam slicna kolica PP i za vjetar samo dignem i zakacim taj dio koji imas i ti. Sa malim sam isla po ludackom vjetru u Rijeci i nije mu nis nikad bilo..
A unutra sad ima ono medo odjelo a kasnije cu deblje nesto..
Sortiraj odgovore
Najstariji