SmileA čestitke i tebi i malenom Leonu(još jedan Leon ako se ne varam) 😉. Neka se mazite čim se oporavite malo oboje, puno zdravlja i ljubavi i zagrljaja vam želim oboma.
NikPik sretno, držim fige da sve prođe što brže i bolje jednom kad krene! 🤗 Mi danas nakon ručka idemo pokupit privremenu zdravstvenu i uputnicu za testiranje na koronu i nadam se do dm-a po još par stvarčica neka se nađe. Teo je super, lupka i mamu i tatu iznutra i uopće ne štedi snagu za sutrašnji pregled. Hvala vam na savjetima ta gospođicu-namazala baby uljem malo i odmah bolje. Valjda sam je iziritirala sa čestim brijanjem(da budem spremna jer nikad se ne zna). Sretno svima u iščekivanju i mamicama u praksi isto sretno sa bebicama!
https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]
SmileA. Cestitam od srca! Prekrasno ime! Brz oporavak mami i da se sto prije mazite vas dvoje 💕💙
NikPik. Sretno i da sto prije prođe 🤞😘
Banana. Kad vidim sta sve prolazimo radi malenih, to je najveca ljubav, ali stvarno najtezi posao na svijetu, 24 sata na dan biti mama, onda mislim da nas nitko ne smije ni malo zaje*avat. Spominjala je tema 100x jer ocito, nazalost, kod vecine se netko pravi pametan. Ja mislim da nije fer da to ti moras rijesavat. Ako je muzeva strana, neka on to rijesi. Kako moja patronazna kaze: na kraju, ne slusajte nikog, pa ni mene, vi ste s tom bebom 24 sata na dan i vi je najbolje poznajete... Treba bit grublji ako su oni takvi. Moji zasad ne pametuju ni malo. Imala je sveki par komentara, ali samo kazem da je patronazna tak rekla ili da ja to tak radim jer mislim da je najbolje.
SmileA čestitam! Svako dobro i tebi i bebaču želim, uživajte u maženju 🥰🍀💕
.
NikPik sretno!! 👌😁🍀
.
Mi obavismo sistematski, sve je u redu. Moj gladuš je i očiti gladuš, svi komentiraju kak je veliki 😏 57cm i 5550g
.
Sretno na pregledima, porodima, svemu 🤰🤱🍀💕
Bananic 🤗🤗Ne znam ovo za spavanje, sa prvim se nisam usrecila sa spavanjem.. A cini se da je i ova krece bratovim stopama..
Htjela sam ti rec, nemoj biti luda kao ja, ako ti nesto/netko ne pase reci im! Imas tu bebicu, muza, i trebate biti opusteni, uzivati.. Ako oni mogu tebi reci mozes i ti njima.
A nasa druga polovica ce uvijek imati glupe komentare.. Mi ne spavamo u istoj sobi, ja sam sa malom sama.. Sinoc od 2 do 5 budna, pita on mene u 6i30 kako sam se Naspavala ja kazem lose, da je bila budna vecinom, a on meni da sta pricam, da je usao u sobu u 1.30 i da sam spavala ko top.. 🥴
Smilea cestitam!! 🎉🤗
NikPik sretnoo! 🤞🍀
Zojo meni tako bude kad imam kandidu..
SmileA jesu te testirali na koronu?? Ja sam bila sad na testiranju. Moram imat nalaz prije nego me zaprime.
SmileA čestitam, brz oporavak, bebici sretno I bezbrižno djetinjstvo, puno sreće, zdravlja I ljubavi... ❤❤❤❤
.
Nikpik sretnooooo 🥰🥰🥰
.
Banana drago mi je da ste dobro... radi po svom i briga te za sve ❤❤❤❤❤
.
Kako vase bebice spavaju, na ledima ili na boku? Mog je jucer popodne valjda svjez zrak osamutio, uspavao se i to bas bas cvrsto spavao, i u jednom trenutku u snu krenuo bljuckat, i odma ga uhvatili digli i krenuli stipati da se probudi i rasplace da pocne normalno disat. Blago receno usrala sam se od straha da sam cijelu noc ga samo stipkala da se pomakne...
Napokon meni je tako svaki dan.. Uzas.. Spavat ju stavim na bok, ali zavrsi na ledima.
Napokon meni je tako svaki dan.. Uzas.. Spavat ju stavim na bok, ali zavrsi na ledima.
Moj je na boku pogotovo sad nakon toga, to je bio lezao ba trbuhu i ajde ostavit cu ga kraj njega smo i gledamo ga... znaci nikad vise. Na bok ga stavim i smotam rucnik iza leđa da se ne moze prevalit... uglavnom isprepadana sam na veliko
SmileA čestitam, brz oporavak, bebici sretno I bezbrižno djetinjstvo, puno sreće, zdravlja I ljubavi… ❤❤❤❤
.
Nikpik sretnooooo 🥰🥰🥰
.
Banana drago mi je da ste dobro… radi po svom i briga te za sve ❤❤❤❤❤
.
Kako vase bebice spavaju, na ledima ili na boku? Mog je jucer popodne valjda svjez zrak osamutio, uspavao se i to bas bas cvrsto spavao, i u jednom trenutku u snu krenuo bljuckat, i odma ga uhvatili digli i krenuli stipati da se probudi i rasplace da pocne normalno disat. Blago receno usrala sam se od straha da sam cijelu noc ga samo stipkala da se pomakne…
Nas spava uvijek na boku. To su nam i u bolnici rekli da bi trebali na boku, tu i tamo moze na leđima. Ja smotam dekicu i stavim mu iza leđa, svako spavanje drugi bok.
Sortiraj odgovore
Najstariji