Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    20. Listopad 2020. 22:38

2020

Ja sam pod dojmom, danas mi je najbolja prijateljica rodila blizance prirodnim putem u razmaku od sat vremena jedan od drugog 😮 i to samo 5 dana prije termina! Znači nisu baš ni malecki. Rekla je da su ju uništili ali čekam da mi javi detalje, svaka joj čast ❣️ mi žene stvarno imamo super moći 😛

Meni je to fascinantno,  svaka joj čast 😍

Zojo
    20. Listopad 2020. 22:40

Ledolina ja kupila u ljekarni te komprese-puno žena koje su nedavno rodile su mi rekle da im je to bio spas za bradavice pa sam si pripremila unaprijed-nadam se da neće ni trebati ali za svaki slučaj neka ih imam. 
    Oprostite ako je neko gadljv ali imam jedan problemčić. Sad kad sam se obrijala za pregled, imam osjećaj ko da mi je maca popucala gore di se usne spajaju-nekako me zateže i imam osjećaj da mi je jako suha koža a ona ko da je nekak nabujala. To mi je dosad prvi put tako nešto da sam primjetila. Namazala bi je s nekom kremicom, a ne znam s čim smijem-dođe mi da uzmem za bebinu guzu da mi malo olakša a ne znam jel smijem

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

keksic
    20. Listopad 2020. 22:54

Mjesecina, hvala, a SmileA, sretno! Mi smo od jučer u skoku u razvoju, jedva držim oči otvorene. Zojo, vidiš ne znam što bi stavila - možda neko ulje? Ja sam kokosovo koristila za masiranje međice, to je u blizini 😜

samanta_98
    20. Listopad 2020. 23:32

Zojo možda da probaš s bepanthen masti. Ja sam njome rješavala svakakve probleme..
    🔵
    Curr, da vas pitam, baš me zanima.. Kad ste vi prešli sa pelena jedinice na dvojku? Evo mali ima tri tjedna i već par dana vidim da mu se onako malo pozna po nogicama crveno od pelene, tj žulja ga. Čak sam negdje i čitala da kad pelene malo žuljaju, znači trebaju veće.. Pa sam danas kupila dvojku i vidim da mu je sad bolje. 🙂🙈
    🔵
    I da, ne znam jesam li čestitala curama koje su rodile u posljednjih par dana 😅.. Čestitam vam, puno maženja s vašim malim srećama.. A vama brz oporavak. 🥰🙂

Demetria
    21. Listopad 2020. 00:06

Svašta nešto ste pisale a ja sam samo htjela reći da ove trenutne pidžame u lidlu su super....gornji dio mi je poput spavaćice i lijepo je topla na dugmiće

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ninche9
    21. Listopad 2020. 00:06

Mi smo sad na dmovoj dvojci al cu ici zamijeniti za trojku jer sam kupila 3 paketa dvojke unaprijed na popustu a brinem da ce joj prebrzo postati premalo, stvarno je mala gica.. 
    Ja svoju debelicu jednom dnevno navecer kad je sredujem skroz skinem i ostavim malo na trbuhu golu, samo prebacim dekicu.  I ona uziva
    Cure dizete li i rukujete s bebama po babyhandlingu?
    I vjezbate li kukice? Mi smo malo smetnuli s uma to vjezbanje 😒
    Mjesecina mislim da si ti pisala da jos niste okupali bebu, jeste li u meduvremenu? Mi jos ne, pupak jos nije kak treba biti.. 

samanta_98
    21. Listopad 2020. 00:20

Ninche9 - koliko mala ima tjedana? I koliko je tjedana imala kad ste prešli na dvojku? Jer meni mali ima 3 tjedna i krenula sam s dvojkom, žao mi je da ga žulja, ako mogu to izbjeći..
    🔵
    Babyhandling - pa iskreno trudim se biti što nježnija prema malom jer me strah da ga slučajno ne povrijedim.. A mislim da baš nije po "pravilima", ali bože moj kao da svatko radi sve po pravilima..
    Vježbanje kukića - vježbamo povremeno, tj kad stignemo. A i pazim da nije odmah nakon jela da mu ne smeta pa da mi ne bljuca bezveze.. 

plavo_nebo
    21. Listopad 2020. 03:07

Multimam komprese netko je pitao.. kupe se u ljekarni :)
    Mi vjezbamo kukice par puta dnevno kako se sjetimo i siroko povijamo sat vremena dnevno.. tako smo dobili preporuku pedijatra u bolnici..

21. Listopad 2020. 04:20

samanta_98

Curr, da vas pitam, baš me zanima.. Kad ste vi prešli sa pelena jedinice na dvojku? 

Po povratku iz rodilišta 😅🤭 dm-ove pelene, koristila sam ih u prvo vrijeme.
    .
    Joj ovo grijanje me živcira i suhi zrak, malome stalno svira nosić a imam osjećaj da što mu više interveniram po nosu to je gore. Sve sam radijatore zatvorila a još mi je vruće.
    Danas nam je mjesec dana 💕
    Imamo sistematski danas i baš sam nervozna 😩
    Mali je opet zaćorio dobro, išla sam ga dizat dok se počeo meškoljiti oko 3, malo je jeo pa sad opet spava nekak napola, čini mi se. A ja zujim od nervoze ne mogu spavati. 🧟‍♀️

Demetria
    21. Listopad 2020. 04:33

Mame iz noćnog podoja ❤️❤️❤️
    Mi široko povijamo od kada smo došli iz bolnice. Oni su u bolnici ih nekako povijali s tetrom poput širokog pa sam ja nastavila. 
    Da budem iskrena nisam ni ja odmah krenula s vježbama bilo me strah i zaboravila sam
    Sad kad god je mirna pokušavam vježbati kukove.
    A babyhandling toga sam se pridržavala par dana ali kad vidim kako ju svekrva i moja majka krivo držale ne znam šta bi rekla.
    Trudim se bar ja nekako ispravno to raditi ali ne ide svaki puta.
    Naprimjer dok ju presvlačim i vrišti i otima se bježi onda noge uhvatim jednom rukom šta bi.
    Mi smo jos na pampers 1 taman otvorila dm poklon paket od 30.
    Nemam vagu pa ne znam koliko je teska. Nadam se da će patronažna uskoro opet do nas i da nam pupak pogleda.
    Kupala sam ju par puta suho pranje jedva čekam da ju mogu uvaliti pod pipu kad se polako i lijepo ju oprati.
    Jesam doduše to već dva puta jer je sve živo pokakila ali sam stavila tetru i trljačicu da ne smoćim pupak. I tu nije bio ispravan babyhandling ali bar je bila čista

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.