Pozdrav cure... zatišje neko danas?
Mina 29, kakva je situacija kod tebe? Ima kakvih pomaka? Kad ideš na pregled?
SmileA, kako si ti? Čekamo izvještaj...
Nikpik, kako je sve prošlo?
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Mina29 lagano se curka sprema... zenama treba da se spreme neko vrijeme🤣🤣
SmileA, nikpik javite se kad stignete...
Ima li itko onaj toplomjer dudu i vrijedi li to šta?
i mene zanima ima li tko ovaj toplomjer ... pratim😉
Jutro cure! 😎
Neko zatisje...
.
Moj mali je poceo dobivat grcice ili je pun od prejedanja 🤣. Patronazna nam bila danas, pokazala mi je kak da ga nosim na podlaktici i njegovim ledima na mom trbuhu i zaspao je odma 🙂 idem ga spustit i probudio se, pa sam ga ostavila malo, ljutio se, ali je zaspao.
Dosli smo na 3 kg🥳 dobio je 500 g u 11 dana, rekla je da smo to trebali u mjesec i da odlicno napreduje. 💪 Meni se cini da je meni mlijeko tek jucer za pravo doslo, cice tek sad ogromne, do jucer su bile moje klasicne 🤣 sad su mi teske ako dugo ne jede, to mi do sad nije bilo.
.
Cure koje jos cekaju na svoje bebice, sretno! Da sto prije prode i da mazite svoje malene. Kakva onda radost dolazi🥰
Ej cure evo da se javim bar malo...jucer u bolovima i malo spavuckala.. krenulo mi je u uto ujutro doma samo tj trudovi, a ja mislila to meni wc kak me inace boli i imam problema, dosla u bolnicu na pregled, otvorena bila 3 cm, bebu procijenili na 3,080 pa kao ajmo prirodno probati, obrijali malo, klizmu i u radaonu, otvorena 4 cm probusili vodenjak, epiduralna, pa 6 otvorena, 8 i 10, prosla prvu porodajnu fazu sve super, on se trebao jos spustiti, i kad bi gurkao van stalno kao da bi se vracao malo, pa je doktor rekao da taj zadnji dio ne bude prosao da nejde, i da carski ipak..odma u salu, imala sam treskavicu sto je normalno i eto za 15 min dosao Leon, 3530 i 50 cm🥰💙da li mi ga ono pred glavu poljubila ga, i kasnije dok su me sivali (to je trajalo nekih 20 min) jos mi ga donijeli na kratko umotanog u deku i s kapicom, dala mu pusu i nesto rekla..Kasnije u sobu na intenz. Imala sam treskavicu, trebali mi njega donijeti ali nisu kao da ce oko 5 ujutro, medutim oko pooa 5 mi je dosla pedijatrica
🌈💙👣🙏
I rekla da su ga odveli gore na odjel na kisik radi pluca da bas samostalno jos ne dise dobro, tako da ga nisam imala na prsima niti primila niti nista i to mi najteze pada💔nemogu ga ici vidjeti zbog situacije s koronom, on je ok stabilno, u inkubatoru, na kisiku, na cijevcice valjda prima hranu i eto moram dns opet zvati gore da vidim stanje..poslali su mi jucer 2 slikice samo da imam..Sto se tice doktora sestra sve super, radaona odlicna, sobe isto ok tako da eto..NikPik sretno!!
ZuMama sretno, ako imas kakvih pitanja stojim na raspolaganju!🤗oprosti sto se ranije nisam javila ali evo nije islo
🌈💙👣🙏
Hvala puno svima na cestitkama i lijepim zeljama!🥰💙samo da mi moja bebica dode da ga vidim i primim🙏to je stvarno pretesko uopce ne vidjeti si dijete niti nista😭
🌈💙👣🙏
Curke osjecanke, znate li gdje se u nasem gradu moze kupiti robica vel. 46?! Malenom je sve uzasnooo veliko i od tooliko robice nemamo sta nositi. Za sada sam nasla jedino u C&A ali bi voljela da su odjelca bas pamucna, plisana imaju neke mucice pa je sav od toga a stalno grize rukavice. Ili prijedlog neke internetske stranice s malim vel.?! Hvala...😉
Smile Čestitam, brz oporavak... A dečko je veliki i brzo ćete se VI maziti ... 🥰🥰🥰
Mina znaci da se nešto događa 🥰🥰... Sretno ako krene.
Mi smo danas obavile pregled, cerviks omeksan, prohodno 2/3 do glavice ... Kaže dr nalaz super, malo je procackala, probila - pretpostavljam sluzni čep, bilo je poprilično krvi i SAD kasnije i sluzi... Misli da bi moglo krenuti uskoro pa cemo vidjeti... Ako ne krene, u ponedjeljak opet pregled.... Zaključile smo danas da se na taj uspavani ctg nećemo obazirati, jer dijete ujutro uvijek spava .. Danas smo ju uspjeli održati budnom 10-tak min i zaspala hahaha
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji