Ja cekam veceru, kakve li me delicije ocekuju 🤣🤣🤣
Daj javi sto se fino papa 🤤🤤🤤
Pohani oslic i kuhani krumpir s kupusom 🤣🤣🤣
Fino 🤤🤤
Mmmm bez trunke soli, mljac 🤣🤣🤣. Ma hrana mi nije problem, sto donesu pojest cu pa kakvo god da je al bome dosada me ubi, sama u sobi pa nekako cudan osjecaj 😏
Pa lakse pojst bljutavo nego li pre slano bas meni 😊 a znam fali drustva, ali ja sam tu pa samo pokreni temu i bumo pisali da ti makar pomognem ubiti vrijeme 🥰
Ma bolje preslano nego neslano 😁 ii ja nisam pisala sinoc 😧 al bila sam skicala kakva je situacija, bilo ke bas tiho, nije bilo postova 🙁 ii ja sam tu 🙋 gledala zivot na vagi i jela pizzu 😂 al bar sam ju sama ispekla 😎
Meni od soli se povrace sveki kad presoli ja ne jedem jer mi je bas slano i onda moram odma pojst sto slatko da to regulira.. Ja sam jela napolitanke i gledala i sjetila se rijeci od jedne tamo cure kad je rekla da je jela cips i gledala žnv 😂😂😂 rekoo sestro eto i mene za koju godinu na tv 🤪🤪
Hahah daa, sara je to rekla 😂😂 ic cemo skupa 😂
💪💪💪 Kad se mi raskrivimo, a ne ko ana jedva.. Men je pod normalno zagalamiti
Hahhaha da, ja sam umrla od smijeha kad je ona kao viknula 🤦🤦
Ayla koliko ti sad jede ml bebica po obroku? Jesu i dalje 120,90,150? Ili?
Ujutro kad se probudi 150ml a poslje pojma nemam jer joj pravim manje jer nece toliko da jede nekad joj je 120 puno a nekad nije kako kada al smanjila je jelo u zadnje vrijeme za 100ml dnevno koliko uspivam pratit
Vidim vecinom pratite žnv, ja sam ostala bez texta kad sam cula ovu sto je pricala za kolicine secera… strasno, a svi se mi trpamo takvim stvarima… kako bih voljela imati karakter i smanjiti skroz unos secera 🙄
Daaaa, ja svaki dan grozdje jedem. Malo sam ss sokirala za grozdje 😱😵 zato mi je tolko kila i ostalo i ne ide dole 🤦
Ujutro kad se probudi 150ml a poslje pojma nemam jer joj pravim manje jer nece toliko da jede nekad joj je 120 puno a nekad nije kako kada al smanjila je jelo u zadnje vrijeme za 100ml dnevno koliko uspivam pratit
🤔moj isto kako kad, nekad 135, nekad 150, nekad 170 🤷 al kad preko dana jede svaka 3h max, a po noci mi fino odspava 🤗
Lucekazes treci porod glatko i slatko, haha, ali valja docekati da krene 🤪…
Ne zelim vise komentirati nista vezano za prebacivanje sa foruma, ostajem pri stavu da nije fer i da sam zbog toga nekako tuzna, ali nema veze…
Ajla je li sveki ozdravila? 😄
Kenguricenije bilo lako, ali sve se izdrzi, a to sto ti je radila dr je nekakvo okretanje "rucno," moj djecak je zbog toga imao dva hematoma na glavi jer ga je udarila dva puta dok je to radila 😥.. crp su mu odmah radili, sreca nije bio visok, 14, samo eto povisen i bio mi je zut sve dok ta dva hematoma nisu izasla iz organizma…
Frajlamene je isto znalo probadati i tako drzati ta neka bol, sve se ponadam da ce krenuti trudovi od toga, legnem, ono nista 🤪, citala sam da zna biti i od prevelile aktivnosti 🤷♀️. Ja se nadala da ce na pregledu reci da sam se nastavila otvarati, kad ono isto stanje 😒
Nije jos bar ne ide k curki a ja ju ne pitam, dns mi rekla da je se zazelila nakon tj dana ako ne i vise a meni ne fali 😂😂🤪🤪
Vidim vecinom pratite žnv, ja sam ostala bez texta kad sam cula ovu sto je pricala za kolicine secera… strasno, a svi se mi trpamo takvim stvarima… kako bih voljela imati karakter i smanjiti skroz unos secera 🙄
Ja smanjivam, al docim osjetim potrebu moram nesto pojesti jer se tresem i lose mi je kad mi secer padne.. Al ovo sto vele za kolicinu ja sam u soku ja sebi skuham skoro litru mljeka s rizom i sve pojedem i jos nesquika natrpam 🤤🤤🤤🤤
Ja cekam veceru, kakve li me delicije ocekuju 🤣🤣🤣
Daj javi sto se fino papa 🤤🤤🤤
Pohani oslic i kuhani krumpir s kupusom 🤣🤣🤣
Fino 🤤🤤
Mmmm bez trunke soli, mljac 🤣🤣🤣. Ma hrana mi nije problem, sto donesu pojest cu pa kakvo god da je al bome dosada me ubi, sama u sobi pa nekako cudan osjecaj 😏
Pa lakse pojst bljutavo nego li pre slano bas meni 😊 a znam fali drustva, ali ja sam tu pa samo pokreni temu i bumo pisali da ti makar pomognem ubiti vrijeme 🥰
Ma bolje preslano nego neslano 😁 ii ja nisam pisala sinoc 😧 al bila sam skicala kakva je situacija, bilo ke bas tiho, nije bilo postova 🙁 ii ja sam tu 🙋 gledala zivot na vagi i jela pizzu 😂 al bar sam ju sama ispekla 😎
Meni od soli se povrace sveki kad presoli ja ne jedem jer mi je bas slano i onda moram odma pojst sto slatko da to regulira.. Ja sam jela napolitanke i gledala i sjetila se rijeci od jedne tamo cure kad je rekla da je jela cips i gledala žnv 😂😂😂 rekoo sestro eto i mene za koju godinu na tv 🤪🤪
Hahah daa, sara je to rekla 😂😂 ic cemo skupa 😂
💪💪💪 Kad se mi raskrivimo, a ne ko ana jedva.. Men je pod normalno zagalamiti
Hahhaha da, ja sam umrla od smijeha kad je ona kao viknula 🤦🤦
Men su suze krenule na oci kad je pocela i kad joj ona cura prisla i zagrlila ju, osjetila sam kao da svu svoju bol i mrznju izbaciva iz sebe 😂 hormoni su prisutni jos
🤔moj isto kako kad, nekad 135, nekad 150, nekad 170 🤷 al kad preko dana jede svaka 3h max, a po noci mi fino odspava 🤗
Ja sam izgubila tu rutinu 🙄🙄 kad ne spava prek dana vise nezz kad je jela kad nije onda idem na app i gledam
Joj curke mene uopce ne privlaci slatko ja bi opet stalno nesto slano jela...kiflice, pizzu, krumpirušu, slane strudle, bureke, tjestenine itd. I to nema veze sa trudnocom tako mi je oduvijek. Par kockica cokolade pojedem u mozda par mjeseci, ali zato bi svaki dan mogla praviti nesto slano 🤤🤤🤤
Joj curke mene uopce ne privlaci slatko ja bi opet stalno nesto slano jela…kiflice, pizzu, krumpirušu, slane strudle, bureke, tjestenine itd. I to nema veze sa trudnocom tako mi je oduvijek. Par kockica cokolade pojedem u mozda par mjeseci, ali zato bi svaki dan mogla praviti nesto slano 🤤🤤🤤
Ee hvala za menii 🤤🤤 vec sam gladna.. Pohac cu kruh za veceru al kasnu 😂😂 eto kilaa 💪💪
Sortiraj odgovore
Najstariji