Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalolitala
    30. Listopad 2019. 21:38

Cestitam! Nemrem vjerovat da si na isti dan trudnoce rodila ko ja svoju prvu curicu s istom kilazom! Samo sta je bila 49cm.
    Isto sam se pitala koliko bi bila do kraja. Sve je bilo ok jedino kaj na sv.duhu salju na ultrazvuk mozga dodatno s mjesec il dva ne sjecam se!
    Odkad sam bila tad trudna prije 4 godine isto sam bila na forumu ali aktivnija i dan danas nas 8 cura smo na wats i redovito se dopisujemo. I uzivo je bilo upoznavanja. 

Dinah
    30. Listopad 2019. 21:40

Frajla i  mene je neki dan uhvatila bol, kao kod lijevog jajnika. Nisam mogla ni stajati ni hodati, samo lezati na suprotnom boku. Cim bi ustala, opet bol. Uzas. Jedva na wc isla. Plakala sam od bolova. Iduc jutro ko nova. Onda dva, tri dana poslije, desna strana, ali ali samo sat ili dva. Navodno se kosti zdjelice razdvajaju i prave mjesto bebi pa zato. Ili pritisce samo glavica, tko ce znati. 
    Nadam se da si bolje ❤️

• lalolitala
    30. Listopad 2019. 21:42

I isto si muko vodila ko i ja... meni od puknuca vodenjaka do poroda 18 sati. A na dripu 10. Ne zelim se ni sjetit prvog poroda.
    Evo odkad sam uvela dohranu napokon dobiva na kilazi. Prije tjedan dana je doso do 3900. Sad je valjda preso 4kile. 
    Grceve nema, ne spava nikak prek dana jedino kad legnem s njim i ja spavat onda prek 3 sata odspavamo, noc ajde na svaka 4 sata se budi.
    Idem spat ja sam premorena, ne znam kak vi izdrzite toliko dugo budni tipkat svaka cast!

30. Listopad 2019. 21:45

Noemi1

ayla

luce35

ayla

luce35

ayla

luce35

Ja cekam veceru, kakve li me delicije ocekuju 🤣🤣🤣

Daj javi sto se fino papa 🤤🤤🤤

Pohani oslic i kuhani krumpir s kupusom 🤣🤣🤣

Fino 🤤🤤

Mmmm bez trunke soli, mljac 🤣🤣🤣. Ma hrana mi nije problem, sto donesu pojest cu pa kakvo god da je al bome dosada me ubi, sama u sobi pa nekako cudan osjecaj 😏

Pa lakse pojst bljutavo nego li pre slano bas meni 😊 a znam fali drustva, ali ja sam tu pa samo pokreni temu i bumo pisali da ti makar pomognem ubiti vrijeme 🥰

Ma bolje preslano nego neslano 😁 ii ja nisam pisala sinoc 😧 al bila sam skicala kakva je situacija, bilo ke bas tiho, nije bilo postova 🙁 ii ja sam tu 🙋 gledala zivot na vagi i jela pizzu 😂 al bar sam ju sama ispekla 😎

Meni od soli se povrace sveki kad presoli ja ne jedem jer mi je bas slano i onda moram odma pojst sto slatko da to regulira.. Ja sam jela napolitanke i gledala i sjetila se rijeci od jedne tamo cure kad je rekla da je jela cips i gledala žnv 😂😂😂 rekoo sestro eto i mene za koju godinu na tv 🤪🤪

Dinah
    30. Listopad 2019. 21:47

Kengurica

Ne stignem procitati pola postova. Procitala sam čestitke i hvala cure.
    Znaci porod, krenulo nenadanim pucanjem vodenjaka u 1 ujutro. Cijelu noc blago trudovi, stovise zelim si jace jer me frka totalne indikcije u tjednima kad dijete nije spremno za van.
    Ujutro klistit i u 11 sam u boxu. Trudovi ojacavaju, ali nije to jos ni blizu to, 3cm otvorena, dobar znak da se sama otvaram. Malo kasnije kad su ojacali trudovi dobila epiduralnu. Primila skroz, nestaje svaki trud. Nadripali me onda. Nakon par sati popusta epi i muski su trudovi, sve jaci i cesci. Primim drugu dozu, al ta nije odnijela bi bol ni nista, samo malo smanjila. I onda postaje hard core, imam osjecaj da cu eksplodirati dole, on se nije spustio, boli ko vrag. Otvorena 6cm, dr me izmasira i zacas sam 9cm, al beba gore. Tako se mucim jos par sati do trenutka kad sam mislila da cu se ukakati na najjace. Tad smo krenuli tiskati i tu smo se namucili jer se nije spustao, doktor nalijegao na tebuh, ja mislim da necu moci vise. U jednom trenutku moram stati jer je beba u porodjajnom kanalu, ali licem naprijed. Dr nesto rukama napravi i stisnem i napokon izasao oko 17h. Brojeci od pucanja vodenjaka dug porod. Brojeci od ulaska u box nije. On i ja smo dobro. Ja ne mogu sjediti ni stajati bas, al sam jako sretna, a on mi je pre

Kengurica cestitam ❤️ Nije ti bilo lako, ali hvala Bogu da je sve dobro i da ste zajedno. I da ti brzo prodju ovi dani oporavka, da moze sjediti i da ne boli. Svu srecu vam zelim.
    Ja se nekako nadam da mi nece puknuti vodenjak prije nego pocne porod 😌

october30
    30. Listopad 2019. 21:59

Ne sjecam se jel ovdje netko bio rekao da ima sakroponiran cervix odnosno maternicu? Kako je bilo na porodu s tim, jesu nesto rucno namjestali? Bolilo? Meni je isto pise na jednom nalazu sakroponiran na drugom sinistroponiran. Kaze da je uobicajeno kod zena koje su se bavile sportom

luce35
    30. Listopad 2019. 22:02

Dinah

Kengurica

Ne stignem procitati pola postova. Procitala sam čestitke i hvala cure.
    Znaci porod, krenulo nenadanim pucanjem vodenjaka u 1 ujutro. Cijelu noc blago trudovi, stovise zelim si jace jer me frka totalne indikcije u tjednima kad dijete nije spremno za van.
    Ujutro klistit i u 11 sam u boxu. Trudovi ojacavaju, ali nije to jos ni blizu to, 3cm otvorena, dobar znak da se sama otvaram. Malo kasnije kad su ojacali trudovi dobila epiduralnu. Primila skroz, nestaje svaki trud. Nadripali me onda. Nakon par sati popusta epi i muski su trudovi, sve jaci i cesci. Primim drugu dozu, al ta nije odnijela bi bol ni nista, samo malo smanjila. I onda postaje hard core, imam osjecaj da cu eksplodirati dole, on se nije spustio, boli ko vrag. Otvorena 6cm, dr me izmasira i zacas sam 9cm, al beba gore. Tako se mucim jos par sati do trenutka kad sam mislila da cu se ukakati na najjace. Tad smo krenuli tiskati i tu smo se namucili jer se nije spustao, doktor nalijegao na tebuh, ja mislim da necu moci vise. U jednom trenutku moram stati jer je beba u porodjajnom kanalu, ali licem naprijed. Dr nesto rukama napravi i stisnem i napokon izasao oko 17h. Brojeci od pucanja vodenjaka dug porod. Brojeci od ulaska u box nije. On i ja smo dobro. Ja ne mogu sjediti ni stajati bas, al sam jako sretna, a on mi je pre
    Kengurica cestitam ❤️ Nije ti bilo lako, ali hvala Bogu da je sve dobro i da ste zajedno. I da ti brzo prodju ovi dani oporavka, da moze sjediti i da ne boli. Svu srecu vam zelim.
    Ja se nekako nadam da mi nece puknuti vodenjak prije nego pocne porod 😌

Kod tebe kad krene ici ce brzo, treci porod glatko i slatko 😀

luce35
    30. Listopad 2019. 22:07

october30

Ne sjecam se jel ovdje netko bio rekao da ima sakroponiran cervix odnosno maternicu? Kako je bilo na porodu s tim, jesu nesto rucno namjestali? Bolilo? Meni je isto pise na jednom nalazu sakroponiran na drugom sinistroponiran. Kaze da je uobicajeno kod zena koje su se bavile sportom

Ja imam sakroponiran cerviks, ne sjecam se da su mi to na porodu namjestali ali nisam se otvarala ni dosla u fazu preko 5cm tako da ne znam, mozda bi pred kraj namjestali. Bas cu sutra pitati na viziti sta s tim

• Noemi1
    30. Listopad 2019. 22:13

Dinah

Hej cure! Evo mene tu i tamo ko padobranca nekog. Ali glupo mi je ulijetat usred price, a ne stignem jednostavno sve popratiti. Manich rodila, cestitam! Nadam se da si s bebicom vec i da je sve ok! I ostalim curama cestitke i brzi oporavak zelim ❤️ Drago mi je da niste sve otisle sa foruma, iako je definitivno lakse popratiti u grupi. Nikad nisam bila neka preaktivna forumasica. Ja isto jos uvijek cekam. Termin 2.11., ali sam nekako mislila da cu ranije. Kod nas ovdje nejdem u bolnicu na preglede od 36tt negoi babice svaki tjedan jednom doma dodju. Ctg-a nema, samo otkucaje poslusaju i opipaju bebu preko trbuha. Ako ne rodim, opet dolaze u ponedjeljak.

Ajde drzimo fige da se pokrene nesto i kod tebe 😊 cek,  a di zivis? Kad tak babice dolaze

• Noemi1
    30. Listopad 2019. 22:16

lalolitala

I isto si muko vodila ko i ja… meni od puknuca vodenjaka do poroda 18 sati. A na dripu 10. Ne zelim se ni sjetit prvog poroda.
    Evo odkad sam uvela dohranu napokon dobiva na kilazi. Prije tjedan dana je doso do 3900. Sad je valjda preso 4kile.
    Grceve nema, ne spava nikak prek dana jedino kad legnem s njim i ja spavat onda prek 3 sata odspavamo, noc ajde na svaka 4 sata se budi.
    Idem spat ja sam premorena, ne znam kak vi izdrzite toliko dugo budni tipkat svaka cast!

Iskustvo zeno 😃 sve je stvar treninga 😜 hahahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.