Smijesni su s tim dudama..moja duda i mrmlja nesto,broji,preslatko mi je to🥰🥰…ja kazem muzu-sigurno nam sve po spisku😁😁😁
Ma cudo su ovako mali 😂😂😂 moja kao da govori gle a onda ja a sto i onda se opali smijati
Noemi mijenjam svekrvu s tobom ili cu dobiti slom zivaca 😄.. eto rtl-u ideja za show, haha umjesto mijenjam zenu, nek bude mijenjam svekrvu 🤣
Ajlaznam sve njima je bitno ono sto je nebitno u cijeloj prici, sta koga briga koliko si puta otisla kod dr, Boze sacuvaj..
Ja bi svoju odmah prijavila 😂😂 e pa da kaze kako toga nije bilo nekad se zapitam el njoj bilo zao mene ili bebe a ja glupaca bila jaka radi nje da ju srce ne ostavi a ona men dolazila i plakala a ja skrivaj suze ma bas sam glupa 🤯🤯🤯🤯🤯
Ma vjerujem, opet se ti brines vise nego ona..
E pa to ona izgleda ne shvaća 😐
Ayla koliko ti sad jede ml bebica po obroku? Jesu i dalje 120,90,150? Ili?
Ujutro kad se probudi 150ml a poslje pojma nemam jer joj pravim manje jer nece toliko da jede nekad joj je 120 puno a nekad nije kako kada al smanjila je jelo u zadnje vrijeme za 100ml dnevno koliko uspivam pratit
🤔moj isto kako kad, nekad 135, nekad 150, nekad 170 🤷 al kad preko dana jede svaka 3h max, a po noci mi fino odspava 🤗
Ja sam izgubila tu rutinu 🙄🙄 kad ne spava prek dana vise nezz kad je jela kad nije onda idem na app i gledam
Hahahha app je zakon. Pogubila bi se bez nje. Ne bi znala ni kad je jeo ni kad je piskio ni kakio, ni kad sam ga presvukla (pelenu) 😅
Ja ju nekad nakon 1h prominem jer ju napuni fest
Hahahha kak skuzis? Provjeris ili? Moj ima sto slojeva pa ne provjeravam, neg za 2h mijenjam, nekad 3, ovisi jel spava i kad je jeo i kad ce jest
Moja je samo u bodiju i hlacicama pa ju pipkam 😂😂
Eoo ja bas sad krenula presvuc pelenu (a presvukla ga prije sat i pol), razmotam ga cijelog, kad ono coraak, suha pelena 😆 spavao covjek pa nije stigo napunit. Sad ce on to nakon bocice napunit i usput izbljuckat pol.bocice dok mijenjam pelenu 🙄
Ja prvo mijenjam pa hranim a kad nahranim e onda ne presvlacim odma jer zabljuva sve
Nego vi koje se cujete kako manich i liam, jel krenulo dojenje 😊
E nije jos krenulo, izdaja se ona, ima mlijeka. On je jos na pedijatriji, nisu skupa, al se izdaja i daje mu na bocicu pa papa. Malo je pospan i lijen za vuc, al profunkcionirat ce i to 😊 bitno da ima mlijeka 😊 ona je ovak dobro, sve kod nje ok, mogli bi ju otpustit kuc da liam moze, al jos je rano. On je jos mali zuco 😕
Ayla teško mi je za povjerovati da te smetaju tolike obavijesti jer to možeš isključiti. Isto je bila tu čitav dan ili tamo, tamo je čak i lijepse, eto izmijenile smo slikice pa barem znamo tko kako izgleda i s kim se dopisujemo. Poštujem ako ne želiš ali je tamo lakše. Ovo naravno ima car ali predugo se svi dopisujemo i vjerujem da je mnoge nas zanimalo ko kako izgleda i svašta sto tamo pišemo a ne bi ovdje.
Ako se predomislis bit će mi jako drago ☺️
Ne mislim da si azdaja niti ništa ružno ❤️
Ja svojoj vec na opip vidim da je puna pelena,puni mala sve u 16😁😊
Tak i ja svojoj a i ona je ko princeza docim pelena punija galama da minjam 😂😂😂
Tako treba,mora biti princeza🥰🥰🥰🥰
Ma moja je bas smrkava,tesko dise,a ja na rubu suza dok ju cujem(Boze,sta je s tim suzama vise🙄🙄) Nos joj saugam i kapam,ali ne pomaze….cekam sutra patronaznu da cujem sta ce reci…
Vec je ima tretman kao prava princeza, ajme pricaj mi moja je toliko glasno hroptala da sam bila poludila i otisla u boravak izludivalo me al 5,6 puta dnevno smo cistili s usisavacem i kapali i sad hvala Bogu sve rijeseno i docim joj nes ima u nosicu usisavac radi
I ja joj cistim puno puta i kapam,ali cini mi se da je sve gore,isto hropce jadna
To ce ti potrajat jedno vrijeme mojoj je duze od tj dana bilo tako izludila, citala sam da se kapula prereze i stavi kraj glave da je supp pa probaj ja sam lina to nap
Noemi mijenjam svekrvu s tobom ili cu dobiti slom zivaca 😄.. eto rtl-u ideja za show, haha umjesto mijenjam zenu, nek bude mijenjam svekrvu 🤣
Ajlaznam sve njima je bitno ono sto je nebitno u cijeloj prici, sta koga briga koliko si puta otisla kod dr, Boze sacuvaj..
Hahahha ne mozee, ne dam ja svoju 😃 a vi se mijenjajte, ima vas 😛 hhaha zamisli da stvarno stave takav show 😂😂😂😂 onda bi ti trebala trazit autorska prava 😂
Nego vi koje se cujete kako manich i liam, jel krenulo dojenje 😊
E nije jos krenulo, izdaja se ona, ima mlijeka. On je jos na pedijatriji, nisu skupa, al se izdaja i daje mu na bocicu pa papa. Malo je pospan i lijen za vuc, al profunkcionirat ce i to 😊 bitno da ima mlijeka 😊 ona je ovak dobro, sve kod nje ok, mogli bi ju otpustit kuc da liam moze, al jos je rano. On je jos mali zuco 😕
Bude to sve ok kad ga osuncaju malo 😊 samo da se ne navuce na bocicu pa da cicu odbija, al mislim da ce to sve biti ok 😉
Ja bi svoju odmah prijavila 😂😂 e pa da kaze kako toga nije bilo nekad se zapitam el njoj bilo zao mene ili bebe a ja glupaca bila jaka radi nje da ju srce ne ostavi a ona men dolazila i plakala a ja skrivaj suze ma bas sam glupa 🤯🤯🤯🤯🤯
Ma uzas. Takvi misle samo na sebe i svoje dupe. Umjesto da kazes nisi ti tu bitna. Ja sam izgubila bebu, meni je najteze, sta ti meni places. Trebas bit utjeha, a ne me jos zivcirat.. Maaa uzas
Moze i slano i slatko😋😋😋 Ajme pohani kruh🤤🤤🤤🤤🤤 To cu sutra za dorucak🤤🤤🤤🤤
To mi palo na pamet jer muz pita sto je za veceru mislim se u sebi pm al reko os kruha pohanog 😂😂😂
😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji