Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    30. Listopad 2019. 22:16

ayla

Noemi1

ayla

luce35

ayla

luce35

ayla

luce35

Ja cekam veceru, kakve li me delicije ocekuju 🤣🤣🤣

Daj javi sto se fino papa 🤤🤤🤤

Pohani oslic i kuhani krumpir s kupusom 🤣🤣🤣

Fino 🤤🤤

Mmmm bez trunke soli, mljac 🤣🤣🤣. Ma hrana mi nije problem, sto donesu pojest cu pa kakvo god da je al bome dosada me ubi, sama u sobi pa nekako cudan osjecaj 😏

Pa lakse pojst bljutavo nego li pre slano bas meni 😊 a znam fali drustva, ali ja sam tu pa samo pokreni temu i bumo pisali da ti makar pomognem ubiti vrijeme 🥰

Ma bolje preslano nego neslano 😁 ii ja nisam pisala sinoc 😧 al bila sam skicala kakva je situacija, bilo ke bas tiho, nije bilo postova 🙁 ii ja sam tu 🙋 gledala zivot na vagi i jela pizzu 😂 al bar sam ju sama ispekla 😎

Meni od soli se povrace sveki kad presoli ja ne jedem jer mi je bas slano i onda moram odma pojst sto slatko da to regulira.. Ja sam jela napolitanke i gledala i sjetila se rijeci od jedne tamo cure kad je rekla da je jela cips i gledala žnv 😂😂😂 rekoo sestro eto i mene za koju godinu na tv 🤪🤪

Hahah daa, sara je to rekla 😂😂  ic cemo skupa 😂

• Noemi1
    30. Listopad 2019. 22:18

october30

Ne sjecam se jel ovdje netko bio rekao da ima sakroponiran cervix odnosno maternicu? Kako je bilo na porodu s tim, jesu nesto rucno namjestali? Bolilo? Meni je isto pise na jednom nalazu sakroponiran na drugom sinistroponiran. Kaze da je uobicajeno kod zena koje su se bavile sportom

E netko je bio spomenuo pa sam isla guglat sta je to, zato sam zapamtila da se ta tema bila spominjala na forumu, al ne znam tko je rekao 🤔

• Noemi1
    30. Listopad 2019. 22:20

Ayla koliko ti sad jede ml bebica po obroku? Jesu i dalje 120,90,150? Ili?

lala3
    30. Listopad 2019. 22:20

Luce kazes treci porod glatko i slatko, haha, ali valja docekati da krene 🤪...
    Ne zelim vise komentirati nista vezano za prebacivanje sa foruma, ostajem pri stavu da nije fer i da sam zbog toga nekako tuzna, ali nema veze...
    Ajla je li sveki ozdravila? 😄
    Kengurice nije bilo lako, ali sve se izdrzi, a to sto ti je radila dr je nekakvo okretanje "rucno," moj djecak je zbog toga imao dva hematoma na glavi jer ga je udarila dva puta dok je to radila 😥.. crp su mu odmah radili, sreca nije bio visok, 14, samo eto povisen i bio mi je zut sve dok ta dva hematoma nisu izasla iz organizma... 
    Frajla mene je isto znalo probadati i tako drzati ta neka bol, sve se ponadam da ce krenuti trudovi od toga, legnem, ono nista 🤪, citala sam da zna biti i od prevelile aktivnosti 🤷‍♀️. Ja se nadala da ce na pregledu reci da sam se nastavila otvarati, kad ono isto stanje 😒

lala3
    30. Listopad 2019. 22:26

Vidim vecinom pratite žnv, ja sam ostala bez texta kad sam cula ovu sto je pricala za kolicine secera... strasno, a svi se mi trpamo takvim stvarima... kako bih voljela imati karakter i smanjiti skroz unos secera 🙄

• Zara88
    30. Listopad 2019. 22:32

Kengurica

Ne stignem procitati pola postova. Procitala sam čestitke i hvala cure.
    Znaci porod, krenulo nenadanim pucanjem vodenjaka u 1 ujutro. Cijelu noc blago trudovi, stovise zelim si jace jer me frka totalne indikcije u tjednima kad dijete nije spremno za van.
    Ujutro klistit i u 11 sam u boxu. Trudovi ojacavaju, ali nije to jos ni blizu to, 3cm otvorena, dobar znak da se sama otvaram. Malo kasnije kad su ojacali trudovi dobila epiduralnu. Primila skroz, nestaje svaki trud. Nadripali me onda. Nakon par sati popusta epi i muski su trudovi, sve jaci i cesci. Primim drugu dozu, al ta nije odnijela bi bol ni nista, samo malo smanjila. I onda postaje hard core, imam osjecaj da cu eksplodirati dole, on se nije spustio, boli ko vrag. Otvorena 6cm, dr me izmasira i zacas sam 9cm, al beba gore. Tako se mucim jos par sati do trenutka kad sam mislila da cu se ukakati na najjace. Tad smo krenuli tiskati i tu smo se namucili jer se nije spustao, doktor nalijegao na tebuh, ja mislim da necu moci vise. U jednom trenutku moram stati jer je beba u porodjajnom kanalu, ali licem naprijed. Dr nesto rukama napravi i stisnem i napokon izasao oko 17h. Brojeci od pucanja vodenjaka dug porod. Brojeci od ulaska u box nije. On i ja smo dobro. Ja ne mogu sjediti ni stajati bas, al sam jako sretna, a on mi je predivan.

Cestitam draga jos jednom. Drago mi je sto ste oboje dobro i sto je sve dobro proslo. Sad se mozes opustiti i uzivati sa svojim malcem cim se malo oporavite!

luce35
    30. Listopad 2019. 22:33

I ja pratim kad stignem žnv al smanjim ton jer me uzasno nervira ona trenerica 😏🙄
    Secer sam pocela gledati drugim ocima tek kad su me stavili na dijetu 1800 kcal

• Marijaa.Ika
    30. Listopad 2019. 22:35

lala3

Vidim vecinom pratite žnv, ja sam ostala bez texta kad sam cula ovu sto je pricala za kolicine secera… strasno, a svi se mi trpamo takvim stvarima… kako bih voljela imati karakter i smanjiti skroz unos secera 🙄

I ja sam gledala, ma mislim sve ima secer, sta da jedem covjece 😩😂
    Cekala sam hoce reci za obicni jogurt sta, ja ga obožavam, ali nije nista na kraju.. I ja bi voljela, da mogu sto vise tih gluposti izbaciti, kruh sam uspjela..ali ima puuno toga sta bi se jos moglo. Mozda iza trudnoće, sad ne mogu 😂 

30. Listopad 2019. 22:38

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

luce35

ayla

luce35

ayla

luce35

Fino 🤤🤤

Mmmm bez trunke soli, mljac 🤣🤣🤣. Ma hrana mi nije problem, sto donesu pojest cu pa kakvo god da je al bome dosada me ubi, sama u sobi pa nekako cudan osjecaj 😏

Pa lakse pojst bljutavo nego li pre slano bas meni 😊 a znam fali drustva, ali ja sam tu pa samo pokreni temu i bumo pisali da ti makar pomognem ubiti vrijeme 🥰

Ma bolje preslano nego neslano 😁 ii ja nisam pisala sinoc 😧 al bila sam skicala kakva je situacija, bilo ke bas tiho, nije bilo postova 🙁 ii ja sam tu 🙋 gledala zivot na vagi i jela pizzu 😂 al bar sam ju sama ispekla 😎

Meni od soli se povrace sveki kad presoli ja ne jedem jer mi je bas slano i onda moram odma pojst sto slatko da to regulira.. Ja sam jela napolitanke i gledala i sjetila se rijeci od jedne tamo cure kad je rekla da je jela cips i gledala žnv 😂😂😂 rekoo sestro eto i mene za koju godinu na tv 🤪🤪

Hahah daa, sara je to rekla 😂😂 ic cemo skupa 😂

💪💪💪 Kad se mi raskrivimo, a ne ko ana jedva.. Men je pod normalno zagalamiti 

30. Listopad 2019. 22:40

Deja1988

ayla

Noemi1

ayla

luce35

ayla

luce35

ayla

luce35

Fino 🤤🤤

I mene s tobom,tamanim sve ko da nisam jela 9 mjeseci🤣🤣🤣

Evo kandidata za show 🤪🤪🤪 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.