Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    30. Listopad 2019. 03:53

Cestitke Kengurice, beba ipo 🥰

• Pikulica19
    30. Listopad 2019. 04:07

Jutreko 🦉🦉

luce35
    30. Listopad 2019. 04:56

Jutro 🦉

• Pikulica19
    30. Listopad 2019. 05:30

luce35

Jutro 🦉

Jutro 🤗
    I kad ce te inducirati??? A da probas one vjezbice na lopti, mene prepone bole od sinoc a cura koja je samnom isto prvi put hopsala dobila trudove sinoc🤣🤣🤣🤣 a taman nam sestra pricala kako NE po noci hopsati 🙈🙈🙈

Gogaa_V
    30. Listopad 2019. 05:41

Kengurica čestitam!🎉

luce35
    30. Listopad 2019. 05:49

Pikulica19

luce35

Jutro 🦉

Jutro 🤗
    I kad ce te inducirati??? A da probas one vjezbice na lopti, mene prepone bole od sinoc a cura koja je samnom isto prvi put hopsala dobila trudove sinoc🤣🤣🤣🤣 a taman nam sestra pricala kako NE po noci hopsati 🙈🙈🙈

Pojma nemam, danas ce me hospitalizirati a vizita je sutra ujutro oko 8 pa ce mi valjda tada reci 🙄. Ubija me ta neizvjesnost

• Pikulica19
    30. Listopad 2019. 06:17

luce35

Pikulica19

luce35

Jutro 🦉

Jutro 🤗

Pojma nemam, danas ce me hospitalizirati a vizita je sutra ujutro oko 8 pa ce mi valjda tada reci 🙄. Ubija me ta neizvjesnost

Vjeruj mi i mene isto 🙈😣

• Pikulica19
    30. Listopad 2019. 06:19

Deja1988

Jutrooo…
    Sretno Luce🤗

Jutro 🤗🤗🥰🥰🥰

lala3
    30. Listopad 2019. 06:21

Jutro
    Luce sretno 😘

luce35
    30. Listopad 2019. 06:25

Pikulica19

luce35

Pikulica19

luce35

Jutro 🦉

Jutro 🤗

Vjeruj mi i mene isto 🙈😣

Koliko god me strah toliko sam uzbudjena sto ce do petka bebica stici, ne smiju me zbog gestacijskog pustiti preko termina. Najradije bi odmah danas na program i da odahnem napokon 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.