Cure koje ste inace tu dezurne na forumu i dugo budne 😊 kad se ustanete ujutro? Ja ako nemam pregled ili neku drugu obavezu spavam do 10 h i jos duze nekad 🤪
Kad me alarm probudi 😂😂 nikad nezz kad ce
Ako nemas srece onda ce otspavat samo 8h u komadu, a ako imas onda 12 😂😆
😂😂
Uskoro cu i ja na spavanac. Obecala sam mm da cu se ustati oko 8 h pa da zajedno popijemo kavu, a on je meni obecao da ce se pobrinuti za veš. Ne znam tko vise koga laže 😝
Uskoro cu i ja na spavanac. Obecala sam mm da cu se ustati oko 8 h pa da zajedno popijemo kavu, a on je meni obecao da ce se pobrinuti za veš. Ne znam tko vise koga laže 😝
Hahahhahahaha 😂😂😂😂😂
Cure koje ste inace tu dezurne na forumu i dugo budne 😊 kad se ustanete ujutro? Ja ako nemam pregled ili neku drugu obavezu spavam do 10 h i jos duze nekad 🤪
😂😂 kako je tvoja curka danas? Jel se sve vratilo u normalu?
Je je, dns samo spava malo se druzimo smijemo i spava bas ju vcrs nahranila i druzile se i reko idem joj jos dati i stavim ju u krevetic i dok sam napravila bocicu ona zaspala 😂😂
Je je, dns samo spava malo se druzimo smijemo i spava bas ju vcrs nahranila i druzile se i reko idem joj jos dati i stavim ju u krevetic i dok sam napravila bocicu ona zaspala 😂😂
Super 🤗
Umirem vam od smikeha. Vidim ovdje nitko nema problema a postporodjajnom depresijom.
Meni sogorica rodila u Vinogradskoj i ja dosla u posjetu i zamirisalo mi njeno varivo na stolu (bila u apartmanu) i ja pitam kaj je to tak fino, a ona kaze, ma fuj ja to necu jesti. E pa ima ko hoce. Znaci ja koja sam izbirljiva i zeznuta za hranu sam u toj Vinogradskoj tako fino jela, to njeno varivo i prije cca godinu dve sam lezala na jednom odjelu i uzivala u toj bolnickoj hrani. Je mala porcija, al meni taman. Ima neka čar u kuhanju za stotine ljudi, odnosno u jedenju tih jela.
Manich ajde neka su te ostavili da si mirnija sad samo cekaj 😊
Jesam ja jedina kojoj je pasala hrana u bolnici? Ja sam se gušila u njoj al kad nisam mogla na wc 5 dana e vise mi do nje nije bilo jer samo sam trpala a nidje ne ide van 😂😂😂
Nije da mi ne paše, ok je hrana, već ja ostanem gladna malo dobijem. Sta je meni uz salatu i prilog jedna cufta? Ja u prvom sipanju u tanjur stavim min 4cufte ali to one velike.
Sad sam se sjetila kad sam bila u Medjugorju domacica smjestaj je radila rucak i bile su kao mini cuftice zamotane u neki list(ne znam kako se zove), pustila sam tetku i ostale bakice za stolom da su naspu i sve fine po 2-3uzmu a ja ostatak uzela, bome bilo ih negdje 15kom…. Sta je to meni 2-3, pod zub 🙈🙈🙈
Ala tebe lakse oblaciti nego li hraniti 😂😂😂😂 salim se.. Pa meni su bile ok porcije osim dorucka al nisam nikad bila od dorucka a rucak je obilan i vecera isto dobra 😊
I ja se prijavljujem na listu da me lakse obuc neg nahranit 😂 ali stvarno 😆 ma meni to sve malo. Pojedem njihovo i jos sto mi donesu 😃
Ma volim i ja pojesti al tad mi nije bilo do hrane, da sam sad na bolnickom rezimu najvjerojatnije da bi smršavila koju kilu al nemrem
Trebat ce se uskoro uhvatit skidanja kila 🙄
Itekako trbuh bi odrezala koliki je 🤦♀️
Ja bi i noge malo suzila 😂
A dobro to manji problem 😂
Ma joj nije, bas su mi gadne noge, jos celuliita dobila fuj 😖
E to odi na tretman da ga uklone koliko toliko
Ako nemas srece onda ce otspavat samo 8h u komadu, a ako imas onda 12 😂😆
Tako nekako
Umirem vam od smikeha. Vidim ovdje nitko nema problema a postporodjajnom depresijom.
Meni sogorica rodila u Vinogradskoj i ja dosla u posjetu i zamirisalo mi njeno varivo na stolu (bila u apartmanu) i ja pitam kaj je to tak fino, a ona kaze, ma fuj ja to necu jesti. E pa ima ko hoce. Znaci ja koja sam izbirljiva i zeznuta za hranu sam u toj Vinogradskoj tako fino jela, to njeno varivo i prije cca godinu dve sam lezala na jednom odjelu i uzivala u toj bolnickoj hrani. Je mala porcija, al meni taman. Ima neka čar u kuhanju za stotine ljudi, odnosno u jedenju tih jela.
Depresiju ovdje rijesavamo da nije foruma najvjerojatnije bi bili depresivne 😂 ima ima bolje jelo ispane kad se kuha za vise ljudi 🤤
Super 🤗
Da samo nek ju nista ne boli i ja sretna 😊😊 duša moja
Sortiraj odgovore
Najstariji