Nego, vidim pisete o mazanju bradavica, jel to pod obavezno ili u slucaju bolnih,ispucalih itd?
Heeeeej curkeeee evo mene hopsam na lopti… Bili smo na pregledu nakon ctg koji je pokazao trudove ali ne pravilne i nisu jaki ali ih ja osjetim.. Otvorena 3,5 cm uz ispadanje sluznog cepa rekla je da moze krenut uskoro… A hopsam na lopti jer je rekla da je glavica jos visoko i da hopsam kako bi se spustila.. Ledja me bole uredno pa eto ja se nadam da bi moglo krenuti i veceras.. Auto i torba je spremna.. Javljat cu se svakako.. Ayla nadam se da malena nece dobiti temp i da ju nece boliti.. Nadam se da si i ti bolje. Cure koje su bile na pregledu drago mi je da je sve okej.. Di mi je October? Da se mi dog koja kojoj cuva sobu ahahahah.. 🤣😘
Opaaaa 😊😊 ajmo Manich 😊 znaci mogla bi ti danas biti 🦉 u trudovima? Brzo posalji nekog po kestenje prije bolnice da se jos najedes 😂
Hhahaha moglaaa bih drzim figeee da budem.. Prejela sam se kestenja i nezelim ih vise.. Evo sad jedem kikiriki i pijem sokic.. Uglavnom druzim se s vama veceras pa cemo vidjeti hoce li ovo otici na ozbiljnije trudove ili ce se smiriti..
Sam se ti najedi, ne znas kolko ce potrajat 😂 nadamo se ozbiljnijim trudovima 😊
Ayla ste bili kod pedijatra? Kako je proslo?
Nap sam na Tebin komentar da nepisem dvaput, da jos nadodam dobila je 1300 od 19.9 i 4cm je narasla.. Nista nije komentirala sto je toliko dobila pa je izgleda normalno 😂
Supika 😊 prava curka 😊 si stavljala one flastere? Joj i meni ce bit uzas slusat taj plac, mislim da cu izac dok ga cijepe 🤐
Jesam sad ih drzimo, ona je spavala i probudila se i rikala ko junica sad nezz el zbog toga sto nije bila kakila il od inekcije, temp mirila nema ju.. Napinjala se bas kao da mora kakati dala joj 25 espumisana i onda se smirila i pokakala nesto nije puno ali dovoljno.. Jutros mi je pojela 180ml i kad smo krenuli dr malo je pojela nezz el 20 i kad smo dosli kuci napravim joj 90 i to je pojela i napravla 60 nezz el 50 popila i sad joj napravila 90 popla 10 i zaspala 🙄🙄 bas slabo mi jede od kad smo dosle al to se kao desava nakon cijepljenja a ja sam ludaa ako ne jede kako treba.. Mislim da cu vcrs presiditi uz nju i da meni nema sna 😥😥
Heeeeej curkeeee evo mene hopsam na lopti… Bili smo na pregledu nakon ctg koji je pokazao trudove ali ne pravilne i nisu jaki ali ih ja osjetim.. Otvorena 3,5 cm uz ispadanje sluznog cepa rekla je da moze krenut uskoro… A hopsam na lopti jer je rekla da je glavica jos visoko i da hopsam kako bi se spustila.. Ledja me bole uredno pa eto ja se nadam da bi moglo krenuti i veceras.. Auto i torba je spremna.. Javljat cu se svakako.. Ayla nadam se da malena nece dobiti temp i da ju nece boliti.. Nadam se da si i ti bolje. Cure koje su bile na pregledu drago mi je da je sve okej.. Di mi je October? Da se mi dog koja kojoj cuva sobu ahahahah.. 🤣😘
Opa kestenjaro, pokrenulo se napokon 😀😀😀
Haha meni patronazna isto rekla, jer mu se krmeljalo oko malo bilo, kao kapat mlijeko ili prokuhanom vodom ocistiti
😱😱 o boze svasta, pa mlijeko nije sterilno. Ipak su to oci u pitanju 😯 e ja mislim da su ti ono bile kolike. Ugl bebe grce noge i neutjesno placu kad imaju kolike, privlace nozice k stomaku. I to potraje par sati. Obicno bude barem 3 sata, 3 dana u tjednu i bar 3 tjedna. Tak kao kazu. 😣
Onda smo ih se rjesili valjda ili mogu doc jos koji put? 😫
A ne mos to znat, one su kao konstantne. Moj je imao kolike par dana, i poslje tog vise nije (proslo je 2,3 tj od tog). Bas je bio kod pedijatra kad ih je dobio pa je rekla da su to klasicne kolike kad se tako grci par sati. I eto proslo i za sad nema. Nadam se da vise ni nece 😊 a one uglavnom prestaju s 3 puna mj. Rijetko koje dijete ih ima duze od toga.
Nego, vidim pisete o mazanju bradavica, jel to pod obavezno ili u slucaju bolnih,ispucalih itd?
To je u slucaju kad ti beba ima jedan nasilan podoj ili kad ti slucajno onak cmokne na bradavici (a imas osjetljive bradavice, dok se ne naviknu na dojenjebi da su stalno vlazne) pa nastane rana. Meni je tak 2.dan bila rana i od lanolina proslo za 2 dana.
Pod nasilan podoj mislim ako krene silovito i zivcano sisati i zvakat bradavicu 😁
Sretno tii😘😘😘
Nadam se
Ayla ste bili kod pedijatra? Kako je proslo?
Nap sam na Tebin komentar da nepisem dvaput, da jos nadodam dobila je 1300 od 19.9 i 4cm je narasla.. Nista nije komentirala sto je toliko dobila pa je izgleda normalno 😂
Supika 😊 prava curka 😊 si stavljala one flastere? Joj i meni ce bit uzas slusat taj plac, mislim da cu izac dok ga cijepe 🤐
Jesam sad ih drzimo, ona je spavala i probudila se i rikala ko junica sad nezz el zbog toga sto nije bila kakila il od inekcije, temp mirila nema ju.. Napinjala se bas kao da mora kakati dala joj 25 espumisana i onda se smirila i pokakala nesto nije puno ali dovoljno.. Jutros mi je pojela 180ml i kad smo krenuli dr malo je pojela nezz el 20 i kad smo dosli kuci napravim joj 90 i to je pojela i napravla 60 nezz el 50 popila i sad joj napravila 90 popla 10 i zaspala 🙄🙄 bas slabo mi jede od kad smo dosle al to se kao desava nakon cijepljenja a ja sam ludaa ako ne jede kako treba.. Mislim da cu vcrs presiditi uz nju i da meni nema sna 😥😥
A moguce da slabije jede zbog cijepiva. Ajde super, nema temperaturu. A cuj, bolje presjedit uz nju ili si navit alarm pa provjeravat stanje da nema slucajno temperaturu nego da ne primjetis par sati da ima temp.
Manich sretno! Ako su te ostavili unutra i tvoji trudovi se ne pojacaju, onda ce ti dati drip...
Sortiraj odgovore
Najstariji