Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Listopad 2019. 20:44

Noemi1

Opet sam bombardirala stranicu s postovima. 😂 e Manich, bas sam bila u gradu i neka bakica sjedi tamo na trgu i drzi u ruci slike katolickih svetaca (ja se odma sjetila tvoje babe i katolickih kalendara) i vice ta bakica hocete slicicu, reko davno sam ja prerasla slicice, ne skupljam ih vise 😂 cak se i bakica pukla smijat 😂

Hahahahaahha opasna si majke mi.. 

24. Listopad 2019. 20:58

DijMar nisu me nigdje ostavili kuci sam hopsala sam na lopti sad mi se smanjili bolovi.. Ostala samo bol u ledjima i prepone me rasturaju kao da me kida netko..
    Aurora i Lala sve mi se cini da nista nece krenuti iako je duga noc jos...
    Gledam seriju pa cu ic lec da se naspavam ako slucajno nesto krene u pola noci.. 

• Noemi1
    24. Listopad 2019. 20:58

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Ayla ste bili kod pedijatra? Kako je proslo?

Nap sam na Tebin komentar da nepisem dvaput, da jos nadodam dobila je 1300 od 19.9 i 4cm je narasla.. Nista nije komentirala sto je toliko dobila pa je izgleda normalno 😂

Supika 😊 prava curka 😊 si stavljala one flastere? Joj i meni ce bit uzas slusat taj plac, mislim da cu izac dok ga cijepe 🤐

Jesam sad ih drzimo, ona je spavala i probudila se i rikala ko junica sad nezz el zbog toga sto nije bila kakila il od inekcije, temp mirila nema ju.. Napinjala se bas kao da mora kakati dala joj 25 espumisana i onda se smirila i pokakala nesto nije puno ali dovoljno.. Jutros mi je pojela 180ml i kad smo krenuli dr malo je pojela nezz el 20 i kad smo dosli kuci napravim joj 90 i to je pojela i napravla 60 nezz el 50 popila i sad joj napravila 90 popla 10 i zaspala 🙄🙄 bas slabo mi jede od kad smo dosle al to se kao desava nakon cijepljenja a ja sam ludaa ako ne jede kako treba.. Mislim da cu vcrs presiditi uz nju i da meni nema sna 😥😥

A moguce da slabije jede zbog cijepiva. Ajde super, nema temperaturu. A cuj, bolje presjedit uz nju ili si navit alarm pa provjeravat stanje da nema slucajno temperaturu nego da ne primjetis par sati da ima temp.

To da u svakom slucaju, a svatko ce malo dežurati ako mene ne smanta drim 🙄🙄 al nadam se da nece steka cigara i litra kave da me odrze budnima.. Evo je napokon zaspala da malo odmori a ja za tp vrijeme idem joj caj pripremiti jedino njega hoce piti

A bubica mala 😊 nek se odmori i probudi fino vesela i gladna i upisana 😁

Da bar budi se svako malo i place, o robijo pripremi se na sve nakon cijepljenja i nek je nekk s tobom ja bi s njom najrade plakala kad place a znam da joj moram pomoci smirenoscu

A jooj 😢😢 bas mi to grozno i za citat, a ne dozivit. Mogu mislit sto cu bit smirena, plakat cu i ja kad bude plakao 😢

Ja zvala majku da dode jer ja bi izpizdila na zivce kad zaplace a kud mi nos curi samo smrkljam i jos moram nju maziti da se smiri 🤦‍♀️

Daa mame su zakon 😀 

• Noemi1
    24. Listopad 2019. 21:01

Manich

DijMar nisu me nigdje ostavili kuci sam hopsala sam na lopti sad mi se smanjili bolovi.. Ostala samo bol u ledjima i prepone me rasturaju kao da me kida netko..
    Aurora i Lala sve mi se cini da nista nece krenuti iako je duga noc jos…
    Gledam seriju pa cu ic lec da se naspavam ako slucajno nesto krene u pola noci..

Ajde ti sam spavas 😁 svaki dan izgovor idem spavat ako nes krenee. Ne moo zee 😂 vis da nema druskanja vec nocima 😣 

24. Listopad 2019. 21:01

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Ayla ste bili kod pedijatra? Kako je proslo?

Nap sam na Tebin komentar da nepisem dvaput, da jos nadodam dobila je 1300 od 19.9 i 4cm je narasla.. Nista nije komentirala sto je toliko dobila pa je izgleda normalno 😂

Supika 😊 prava curka 😊 si stavljala one flastere? Joj i meni ce bit uzas slusat taj plac, mislim da cu izac dok ga cijepe 🤐

Jesam sad ih drzimo, ona je spavala i probudila se i rikala ko junica sad nezz el zbog toga sto nije bila kakila il od inekcije, temp mirila nema ju.. Napinjala se bas kao da mora kakati dala joj 25 espumisana i onda se smirila i pokakala nesto nije puno ali dovoljno.. Jutros mi je pojela 180ml i kad smo krenuli dr malo je pojela nezz el 20 i kad smo dosli kuci napravim joj 90 i to je pojela i napravla 60 nezz el 50 popila i sad joj napravila 90 popla 10 i zaspala 🙄🙄 bas slabo mi jede od kad smo dosle al to se kao desava nakon cijepljenja a ja sam ludaa ako ne jede kako treba.. Mislim da cu vcrs presiditi uz nju i da meni nema sna 😥😥

A moguce da slabije jede zbog cijepiva. Ajde super, nema temperaturu. A cuj, bolje presjedit uz nju ili si navit alarm pa provjeravat stanje da nema slucajno temperaturu nego da ne primjetis par sati da ima temp.

To da u svakom slucaju, a svatko ce malo dežurati ako mene ne smanta drim 🙄🙄 al nadam se da nece steka cigara i litra kave da me odrze budnima.. Evo je napokon zaspala da malo odmori a ja za tp vrijeme idem joj caj pripremiti jedino njega hoce piti

A bubica mala 😊 nek se odmori i probudi fino vesela i gladna i upisana 😁

Da bar budi se svako malo i place, o robijo pripremi se na sve nakon cijepljenja i nek je nekk s tobom ja bi s njom najrade plakala kad place a znam da joj moram pomoci smirenoscu

A jooj 😢😢 bas mi to grozno i za citat, a ne dozivit. Mogu mislit sto cu bit smirena, plakat cu i ja kad bude plakao 😢

Ja zvala majku da dode jer ja bi izpizdila na zivce kad zaplace a kud mi nos curi samo smrkljam i jos moram nju maziti da se smiri 🤦‍♀️

Daa mame su zakon 😀

Sveki ce puknut od ljubomore al ja jedino majki vjerujem da mi je sveki najbolja na svijetu majka je majka 

24. Listopad 2019. 21:02

Noemi1

Manich

Ajde ti sam spavas 😁 svaki dan izgovor idem spavat ako nes krenee. Ne moo zee 😂 vis da nema druskanja vec nocima 😣

😂😂😂😂😂 Rec ti njoj reci

• MonaL.
    24. Listopad 2019. 21:05

Ja ću poludiiit s ovim grčevima 😭 pa on ne staje plakat,trbuh tvrd non-stop. A sama s njim po cijele dane🙄

24. Listopad 2019. 21:08

ayla

Noemi1

Manich

😂😂😂😂😂 Rec ti njoj reci

Hahhahah sovice mojeee a dobro onda necu ic spavat ali ako odem rodit pospana najebale ste.. 😂😂😂😂😱😱😜😜😜😜

october30
    24. Listopad 2019. 21:08

Manich sretno... Sve mi se cini da ti meni cuvas sobu 😁 Ja idem ujutro u TA pa cemo vidjet jel se sta pokrece

24. Listopad 2019. 21:19

october30

Manich sretno… Sve mi se cini da ti meni cuvas sobu 😁 Ja idem ujutro u TA pa cemo vidjet jel se sta pokrece

Sretnoooooo hajde sutra idemo skupaaa da skupa tiskamo i imamo party u sobi.. 😜❤️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.