Jejakonzultiraj se ti s dr, tlak nije za zezati se.
Noemibas doma imam neke umjetne suze i pise da nisu za djecu pa sad vidi mozda postoje neke bas za malisane.
Kamilica nije preporucljiva za ispirati iako su nase mame to koristile.
Fizioloska ili prokuhana voda ti je najjednostavnija opcija
Kamilica se ne preporucuje jer uvjek ima tih malih komadica koji plutaju, bez obzira na filter vrecicu, pa moze zuljati u oku. A uz to i isusuje
Ne preporucuje se ni majcino mlijeko (sto mnoge zene jos prakticiraju) jer je fino slatko i masno i pogoduje razvoju bakterija ako ih ima u oku.
😧😱ajme pa tko bi sipao mlijeko djetetu u oci? Paa stvarno ima ludih zena 🙄
Haha meni patronazna isto rekla, jer mu se krmeljalo oko malo bilo, kao kapat mlijeko ili prokuhanom vodom ocistiti
Ayla ste bili kod pedijatra? Kako je proslo?
Nap sam na Tebin komentar da nepisem dvaput, da jos nadodam dobila je 1300 od 19.9 i 4cm je narasla.. Nista nije komentirala sto je toliko dobila pa je izgleda normalno 😂
Supika 😊 prava curka 😊 si stavljala one flastere? Joj i meni ce bit uzas slusat taj plac, mislim da cu izac dok ga cijepe 🤐
Haha meni patronazna isto rekla, jer mu se krmeljalo oko malo bilo, kao kapat mlijeko ili prokuhanom vodom ocistiti
😱😱 o boze svasta, pa mlijeko nije sterilno. Ipak su to oci u pitanju 😯 e ja mislim da su ti ono bile kolike. Ugl bebe grce noge i neutjesno placu kad imaju kolike, privlace nozice k stomaku. I to potraje par sati. Obicno bude barem 3 sata, 3 dana u tjednu i bar 3 tjedna. Tak kao kazu. 😣
Heeeeej curkeeee evo mene hopsam na lopti… Bili smo na pregledu nakon ctg koji je pokazao trudove ali ne pravilne i nisu jaki ali ih ja osjetim.. Otvorena 3,5 cm uz ispadanje sluznog cepa rekla je da moze krenut uskoro… A hopsam na lopti jer je rekla da je glavica jos visoko i da hopsam kako bi se spustila.. Ledja me bole uredno pa eto ja se nadam da bi moglo krenuti i veceras.. Auto i torba je spremna.. Javljat cu se svakako.. Ayla nadam se da malena nece dobiti temp i da ju nece boliti.. Nadam se da si i ti bolje. Cure koje su bile na pregledu drago mi je da je sve okej.. Di mi je October? Da se mi dog koja kojoj cuva sobu ahahahah.. 🤣😘
Opaaaa 😊😊 ajmo Manich 😊 znaci mogla bi ti danas biti 🦉 u trudovima? Brzo posalji nekog po kestenje prije bolnice da se jos najedes 😂
Opet sam bombardirala stranicu s postovima. 😂 e Manich, bas sam bila u gradu i neka bakica sjedi tamo na trgu i drzi u ruci slike katolickih svetaca (ja se odma sjetila tvoje babe i katolickih kalendara) i vice ta bakica hocete slicicu, reko davno sam ja prerasla slicice, ne skupljam ih vise 😂 cak se i bakica pukla smijat 😂
Heeeeej curkeeee evo mene hopsam na lopti… Bili smo na pregledu nakon ctg koji je pokazao trudove ali ne pravilne i nisu jaki ali ih ja osjetim.. Otvorena 3,5 cm uz ispadanje sluznog cepa rekla je da moze krenut uskoro… A hopsam na lopti jer je rekla da je glavica jos visoko i da hopsam kako bi se spustila.. Ledja me bole uredno pa eto ja se nadam da bi moglo krenuti i veceras.. Auto i torba je spremna.. Javljat cu se svakako.. Ayla nadam se da malena nece dobiti temp i da ju nece boliti.. Nadam se da si i ti bolje. Cure koje su bile na pregledu drago mi je da je sve okej.. Di mi je October? Da se mi dog koja kojoj cuva sobu ahahahah.. 🤣😘
Opaaaa 😊😊 ajmo Manich 😊 znaci mogla bi ti danas biti 🦉 u trudovima? Brzo posalji nekog po kestenje prije bolnice da se jos najedes 😂
Hhahaha moglaaa bih drzim figeee da budem.. Prejela sam se kestenja i nezelim ih vise.. Evo sad jedem kikiriki i pijem sokic.. Uglavnom druzim se s vama veceras pa cemo vidjeti hoce li ovo otici na ozbiljnije trudove ili ce se smiriti..
Stigli sa kontrole… sve ok nisam se vise otvarala stanje je isto…. mirovanje i dalje
dalje kontrole u ta…..jedino je njoj na uzv ispalo da ima 2500 g…. a prosli tjedan na odjelu 2700 g
al dobro sto ona kaze od aparata i od doktora….
od ponedjeljka na ctg
naisla u ljekarnu pa uzela jos sta nam je trebalo i za pupak… i uzela multi mam komprese htjela kremu al kaze mi u ljekarnoj da je ovo boljee pa ajd i too
jel koristi tko?
da uzmem i puralan da mazem prije ili ne?
Malo te zeznila 🙈 super su mi te tete iz ljekarna (kak je rekla ella dvornik, pa nek se dure) koje tak vole zeznuti ljude
Multimam komprese su navodno presuper, ali to su kao sto ime kaze komprese, znaci natopljeno gelom, koristis koji sati i bascis, dobijes ih samo 10 kom tako da definitivno nisu zamjena za balzam/lanolin. Osim ako planiras koristiti kutiju na dan
Ako budes imala ragade, vjeruj mi da ce ti jedino komprese pomoc. Ja sam jednu kompresu prepolovila na pola, razrezala i na bradavice stavila i drzala po par sati te iste iako na uputstvu pise max. Sat vremena ali ja sam se tako ragada rijesila za dva dana a prije toga nema sta nisam isprobala. Tako ces ustediti na kompresama 😂😂 Nadam se ipak da neces imat problema s tim i da ti nece nista od toga trebati 😁
😱😱 o boze svasta, pa mlijeko nije sterilno. Ipak su to oci u pitanju 😯 e ja mislim da su ti ono bile kolike. Ugl bebe grce noge i neutjesno placu kad imaju kolike, privlace nozice k stomaku. I to potraje par sati. Obicno bude barem 3 sata, 3 dana u tjednu i bar 3 tjedna. Tak kao kazu. 😣
Onda smo ih se rjesili valjda ili mogu doc jos koji put? 😫
Ayla kako je proslo cijepljenje?
Mi isto imamo iduci tjedan, sva sam na nekim iglicama 😐
Plakala je ko kisna godina ☹️☹️ i ja skupa s njom pustila suzu jer prvi put da je tako dugo i jako plakala, dusa me zabolila.. Dobila je 2 inekcije jednu je jednu bedru drugu u drugu bedru,sad pratimo stanje al trenutno je zaspala.. Onda mi je doktorica rekla za inekciju za rota virus koji sam prihvatila jer bojim se tih bakterija koje se prenose putem robe i ruku i svasta nesto, inace kosta 450kn jedna al kako je ona imala i dala mi ju besplatno i jos ce jednu primiti na drugom cjepljenju, ako ju nebude imala ja cu morati uzeti i to joj je za cijeli zivot..
Je, tesko je kad tako placu, ali zaborave oni to brzo
Rotarix ti drzi do 2 god koliko ja znam, ali ne moze se primiti kasnije (ako se dobro sjecam zadnja doza mora ici do 6 mj). To i je razdoblje kada su najosjetljiviji i kada je najveca opasnost od dehidracije i drugih komplikacija koje mogu nastati kod rote
U super da ti je dala besplatno, bas lijepo od nje. Mi smo kupili obje doze i jos 3 puta prevenar-svaki isto po 450 kn, a to je od ove godine besplatno
Da da tako je rekla al mi ni nerekla do 2god neg za cijeli zivot,a ja nezz.. Da na kraju dobro doslo
Sortiraj odgovore
Najstariji