Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Listopad 2019. 22:04

Noemi1

ayla

Nisam se cijeli dan javljala pa ajde da se javim 😂 citala sam sto ste pisali neznam ni sama sto sam procitala, prehlada me vata cijeli dan pijem max flu i brufene samo da me ne sastavi, boli me glava i nos mi curi pa onda nosam masku kad sam s curkom da nebi na nju preslo.. Sutra idemo na cijepljenje 😐 strah me temperature 😖 a jos sam bolesna nezz kako cu to preziviti al valja hocu nekako, muz misli uzeti valja godisnji iduci tj da nju zera pazi jer mi treba odmora, pa za to vrijeme mislim otici ginicu na pregled i otici se osisati napokon..
    Luce nedruzim se sa sveki jer je ona prehladena pa ona samo skuha ja odem pojesti i to je to k meni ne dolazi da nebi curku zarazila tako da odmaram od komentara nepotrebnih..
    Sad odoh curku okupati i icu pogledati malo zivot na vagi i odmarati 😘😘

A jooj, ajde brzo se oporavi. Coldrex je meni najbolja tableta za prehladu 😐 aj drzimo fige da sve dobro prodje s cijepljenjem i da curka ne dobije temperaturu. A vidi ovo - sreca u nesreci da je i svekrva prehladjena pa te ne smara 😂

Jos bi mi samo ona falila da me ždere, javim sutra kako je proslo 😘😘

23. Listopad 2019. 22:06

ivana0907

Od sveki za vrijeme ruckaa 🤣🤣🤣

Ne rucamo skupa, jer ja nemogu za vrijeme rucka ici jesti jer curka budna onda je to vise vecera nego li rucak 😂 al smo u istoj prostoriji 

23. Listopad 2019. 22:06

Ayla brzo nam ozdravi da tipkamo.. Sad cu i ja uskoro(valjda) svog malog vrazicka konacno upoznati pa cu trebati svoje 🦉🦉 da tipkamo., ❤️😘🤭

23. Listopad 2019. 22:08

lala3

Ajlakod nas pedijatrica ne dozvoljava vakcinisanje bebe, ako je neko od bliznjih prehlađen, bolestan, svi da su zdravi 10-tak dana prije vakcine… 🤷‍♀️.. vrlo lako moze i na bebu preci, pogotovo ako si ti bolesna.. svako zna svoje, ali mene bas plase te prehlade.i gripice u kombinaciji sa vakcinom…. mala ce i onako biti malo osjetljivija kad je primi… 😘 ozdravi brzo

Vidit cu sutra sto ce reci pa makar ju samo vagnula i izmjerila meni dosta pa mozemo odgoditi cijepljenje sto se mene tice 😘😘 hvala

• Marijaa.Ika
    23. Listopad 2019. 22:10

Cure, znam da ste pisale. Ali se ne sjećam dal je koja pisala nakon poroda, ako je masirala medicu jel joj to sto pomoglo?😁

23. Listopad 2019. 22:11

Manich

Ayla brzo nam ozdravi da tipkamo.. Sad cu i ja uskoro(valjda) svog malog vrazicka konacno upoznati pa cu trebati svoje 🦉🦉 da tipkamo., ❤️😘🤭

Budem, pa nastavljamo di smo stali 💕❤️😘 ma hoces on samo sto nije dosao da te zaje 😂

23. Listopad 2019. 22:12

Mouse cestitam 😘😘
    Curke nek neko doda mouse na listu ja bi al mi se neda traziti 😘

23. Listopad 2019. 22:13

lala3

Manichvidim jos tri dana, bas je brzo proslo 😊.. kakva je procedura kod vas, je li moras na termin da se javis u bolnicu ili ces kod svog gin? Jesi li nesto bila otvorena do sad, zaboravila sam 🙈

Pa znas sta nemam pojma ona meni i dalje nije spominjala bolnicu niti ista o tome.. Gledala me u pon otvorena 1 prst i 1/3 čl ušće prohodno tako je napisala.. Savjet da hodam sto vise a mene od jucer toliko bole ledja da se jedva krecem.. I rekla je vidimo se u cet ponovo na ctg ako ne odes rodit.. Ali eto sutra popodne idem opet na ctg e sad hoce me opet gledat ili ne nemam pojma. Pitat cu je sutra ako se za vikend nista ne desi sta dalje? Jer trebali bi gledat i tu plodnu vodu valjda ako prodjem termin.. Da budem iskrena bilo bi mi jednostavnije da kaze hajd ti u bolnicu pa da oni to induciraju.. 

• Zara88
    23. Listopad 2019. 22:17

mouse

Evo cure da se javim, jutros u 8:45 je stigao moj smotuljak, 3120 g i 49 cm 👶🤗
    Carski rez je super prosao i nadam se da ce ostatak oporavka bit isto super 🙏😇

Divnoooo, cestitam! 😊

23. Listopad 2019. 22:18

ayla

Manich

Budem, pa nastavljamo di smo stali 💕❤️😘 ma hoces on samo sto nije dosao da te zaje 😂

Hahahah vidis ti da on zajebava cijelu trudnocu prvo nece pokazat sta je pa onda otkad je pokazao sta je mlati me svaki dan od 24h on mlati 22h pa sada nece vaaaaan.... Pa to je malo tvrdoglavo cudo... Ali sad kad izadje jooj pa pojest cu ga od srece i ljubavi... ❤️❤️❤️🤭🤭🤭🤭😊😊😊😊 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.