Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Listopad 2019. 19:56

DijMar

Manich

DijMar

Manich

Aurora87

Ja sam isto prvi put u zivotu dobila hemoš, vanjski…i odmah se sjetila Manich…u biti, mm mi uslikao ranu i gledam ja pakija i reko sta je ovo…sjetim se da je to Manich spominjala pa reko to je hemos!!
    A cuj kraljice jeje, mi o guzici a ona o baklavi🤣🤣🤣🤣. Da ne znam, pogodila bih da si trudna🤣🤣

Zao mi je stooo si dozivjela hemic nimalo ugodna pojava.. Ja sam sada na 3 vanjska onaj jedan se skoro pa povukao i onda jedaaaan dan tvrdo kakanje i hop iskoci jos jedan.. A ovaj treci nisam ni skontala kad je izasao samo sam osjetila da boli i pipnem kad ono 3 mala visuljka mater im.. Kraljica Jeja o baklavi a ja sanjam o kinder maxi king hahha i sad cu si ga oc kupit prasica

Nemojte mi reci da ce nam ostati za cijeli zivot to? 😱😱😱

Ma ne vanjski se povuku i izgleda kao da se nikada nisu ni pojavili. Ali ja sad pisem iz svog iskustva da kad se jednom aktiviraju da ce se uvijek pojavljivat kroz zivot.. Meni recimo ako jedem ljuto odma izadju ili ako mi je jako tvrda stolica onda izadju…

A kaj ti koristis za to? Ja sam trenutno na svinjskoj masti, al nis ne kuzim jel pomaze sta 🤨

Ja ti imam jos onu mast za hemoroide sto sam dobila na recept od doktorice i to koristim kad se bas upali jako onda dva dana s tim mackam.. A onda nastavim sa kantarion uljem.. Ja ti kantarion znam nakapati onako dosta na blaznicu pa staviti to na hemoroid i lec spavat... Tako to cijelu noc upija i puno brze prodje.. 

lala3
    23. Listopad 2019. 19:58

Neko je pitao ostaju li hemoroidi?! Ja sam u toku poroda zaradila jedan, veoma bolan je bio, nisam mazala uopste, nego to stalno tusiranje dok su babinje prosle i polako se povlacilo, nisam vise obracala paznju i samo znam da nakon 6 sedmica nije bilo nista.. Nikad se vise nije vratio 🤪

luce35
    23. Listopad 2019. 20:06

Lala mene srecom nitko ne pila s pitanjima, a pogotovo tako glupim kad ces roditi 🙄.

Za srijedu sam narucena na hospitalizaciju zbog gestacijskog al sad se pojavio taj visak plodne vode pa mi rekla gin ako krene curkati ili filmski pukne moram u roku odmah biti u bolnici. U petak, na termin je praznik i onda ide vikend, hoce li me ostaviti do ponedjeljka ili inducurati ranije nitko ne spominje 🙄

23. Listopad 2019. 20:16

Aurora87

Curke koje su rodile…ja jos sitno krvarim i cijedim se a nosam onaj vir, a sad mi i smeta bas…znate za neke manje uloske a da su tako samo vateni bez parfema i plastike?

E mozda oni dnevni veci iz lidla? Ja sam inace dnevne koristila te iz lidla jer su obicni nemaju nista.. E sad ako ne krvaris jako vise mogli bi ti biti dobri.. 

luce35
    23. Listopad 2019. 20:26

Aurora87

Moj malac je gledao meni u lijevi bok, guza bila desmo…nisu mi to nista na porodu spominjali…izasao je iako je zapeo malo..a plodna voda.bila.ok, iako su nesto komentirali kad su mi probusili vodenjak da tu kao ima puno vode. Ma ne sekiraj, bit ce to sve ok.😉

Mojoj je glavica skroz dolje zbijena ali prema preponi, nije lijepo centrirala 🤣, rukica je u centru a to bas i nije idealno. Nadam se da ce se pomaknuti malo i olaksati nam objema 😍

• Zara88
    23. Listopad 2019. 20:28

Manich

Noemi i Zara di nam je Ayla veceras opet?

E pa ne znam . Ja sam i nocas hodocastila na wc sto puta pa uzmem mob da vidim ima li koga ono tajac 🤷‍♀️ mame se uspavale sa svojim bebicama 😍 

• Noemi1
    23. Listopad 2019. 20:32

Doris3101

Zenskice, ja bi trebala pomoc vas koje ste na nadohrani. Evo nas nakon 3 dana doma i sad…tamo sam po njima dala malom 20 mil. nadohrane. I sad kad sam doma dosla na hippu pise 70. A to mi se čini previse.
    Mozete mi dat savjete sta kako koliko na kraju?
    Jer kad ssm mu dala 40 u bolnici "oprali" su me jer mu je zeludac mali.

Ja nisam davala nadohranu kad je bio tako mal, ali sam kasnije kupila hipp pre i pravila obrok od 70ml i jeo je kako kad, nekad 40, nekad 50, nekad 70ml (s 3tj, al mi je uz to jos sisao). E sad ne znam, mislim da je 70ml previse za bebu od 3 dana. 🤔

luce35
    23. Listopad 2019. 20:33

Zara88

Manich

Noemi i Zara di nam je Ayla veceras opet?

E pa ne znam . Ja sam i nocas hodocastila na wc sto puta pa uzmem mob da vidim ima li koga ono tajac 🤷‍♀️ mame se uspavale sa svojim bebicama 😍

Ja sam bila budna nocas od 2 al nigdje nikoga a ni lektire.
    Ayla ajd dosta druzenja sa svekrom, tipkaj nam 😉

• Noemi1
    23. Listopad 2019. 20:35

Pikulica19

Deja1988

Paula -sretnooo🤗🤗🤗
    Pikulica-pa vidis kak ju gnjave😓 Ma sretna sam da je sve ok….samo sam jucer bila toliko jadna da sam se morala pojadati…😌
    Jeja-ma grozno je to…tek sad vidim koliko sam slaba😌
    Frajla-kako je Oliver?😌
    Aurora-meni je bas danas rekla patronazna da joj dajem 25 kapi prije jela na zlicicu 3x dnevno za pocetak,pa cemo vidjeti….

Ako ides u setnju javi da te razveselim 🥰
    Nego i meni je u pon bio dan D… Prvo mi čovac nije htio uzet ambalazu svega par boca, da ih se rijesim iz stana, jer rade skraceno do 14h a ja dosla 20min nakon toga(nadam se da ce dobit 6 jecmenaca), pa kupim u istom tom ducanu unutra puding Chocko Loco i od njih 4 dva dobijem da nisu napunjeni s vanilijom, vec pola casice samo cokolada, i jos kao slag na kraju kupim sunku u komadu ispred mene ju reze, stavlja na papir vaze zatvara i daje mi ju i dodjem doma i i da narezem na kockice i nadjem crva na tom komadu sunke 🤐🤢🤮, jel bio na papiru ili komadu sunke ne znam ali rucak vise nisam imala volje nit radit 🙈

Otkrij nan koja je trgovina u pitanju da ju izbjegavamo 😮

• Noemi1
    23. Listopad 2019. 20:39

Manich

Noemi trebala si ti cut moju babu kak je ona meni rekla da biram ime taj dan kad rodim da uzmem katolicki kalendar i na taj dan koje ime pise da tak nazovem dijete 😱😱😱😱 da ti znas kakvih imena ima u tom kalendaru.. Ivan, pavle i matej su milina hahahha… Meni je muka vec od nasih imena jer kad odes u parkic i viknes dijete ono se okrene njih 5 muka ti dodje.. Zato ce moj biti poseban tu kod nas u Belom.

Hahahha ovo za katolicki komentar je vrh 😂😂 eo sad sam isla izguglat, moj bi bio Filip Benicije 😂😂😂😂😂😂 daa, uzas mi je to kad viknes marko i njih 5 se okrene 🙄 i treba bit poseban 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.