Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Listopad 2019. 21:16

Hahahaha e to mi najjace kad krenem odg na par postova pa se desi da cijela stranica samo moji postovi.. 😱😝🤭

luce35
    23. Listopad 2019. 21:16

Noemi1

luce35

Na moj termin nema u kalendaru imena, svi sveti su pa mogu birat sveca po kojem dat ime🤣🤣🤣

Ne ne, vidjet cemo mi kad ces rodit, pa cemo gledat u kalendar 😂

Induciraju li dan kasnije eto meni Dušanka 🤣🤣🤣🤣🤣

23. Listopad 2019. 21:24

luce35

Noemi1

luce35

Na moj termin nema u kalendaru imena, svi sveti su pa mogu birat sveca po kojem dat ime🤣🤣🤣

Hahahahahah eto vidite moja baba pametna vi se tu mucite sa odabirom imena a ona pametna samo pogleda u kalendar.. 

23. Listopad 2019. 21:25

Manich

luce35

Noemi1

luce35

Hahahahahah eto vidite moja baba pametna vi se tu mucite sa odabirom imena a ona pametna samo pogleda u kalendar..

Hahahaha e moram jos  nadodat da mi se bivsa svekrva zove dusanka hhahaah... 

mouse
    23. Listopad 2019. 21:44

Evo cure da se javim, jutros u 8:45 je stigao moj smotuljak, 3120 g i 49 cm 👶🤗
    Carski rez je super prosao i nadam se da ce ostatak oporavka bit isto super 🙏😇

lala3
    23. Listopad 2019. 21:46

Ajla kod nas pedijatrica ne dozvoljava vakcinisanje bebe, ako je neko od bliznjih prehlađen, bolestan, svi da su zdravi 10-tak dana prije vakcine... 🤷‍♀️.. vrlo lako moze i na bebu preci, pogotovo ako si ti bolesna.. svako zna svoje, ali mene bas plase te prehlade.i gripice u kombinaciji sa vakcinom.... mala ce i onako biti malo osjetljivija kad je primi... 😘 ozdravi brzo

lala3
    23. Listopad 2019. 21:47

mouse

Cestitam 😘😘

PatyDi

Aurora ja isto svaki cetvrtak mislim di sam bila u koji sat 😅 A vec tjedan dana nosim normalne gacice sa violeta sensitive uloscima. Sa virom sam zavrsila par dana nakon dolaska doma pa nosila always nocne i sad te jer mi curi onak bezveze, malo, ali moram imati ulozak 😏

• Marijaa.Ika

mouse

Cestitam!! 💕 Drago mi je da je carski super prosao, brz oporavak zelim. 😊 

• Noemi1
    23. Listopad 2019. 21:48

luce35

Noemi1

luce35

😂😂😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.