Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    23. Listopad 2019. 21:48

Vole li vasi biti pokriveni i kad mogu isfurat vrecu? Moj je okej kad zaspe, ali kad je budan onda se buni...

23. Listopad 2019. 21:49

mouse

Evo cure da se javim, jutros u 8:45 je stigao moj smotuljak, 3120 g i 49 cm 👶🤗
    Carski rez je super prosao i nadam se da ce ostatak oporavka bit isto super 🙏😇

Cestitam dragaaa brz oporavak zelim. 

PatyDi
    23. Listopad 2019. 21:49

Mouse cestitam! Brz oporavak 😊

• Noemi1
    23. Listopad 2019. 21:50

Manich

luce35

Noemi1

luce35

Na moj termin nema u kalendaru imena, svi sveti su pa mogu birat sveca po kojem dat ime🤣🤣🤣

Ne ne, vidjet cemo mi kad ces rodit, pa cemo gledat u kalendar 😂

Induciraju li dan kasnije eto meni Dušanka 🤣🤣🤣🤣🤣

Hahahahahah eto vidite moja baba pametna vi se tu mucite sa odabirom imena a ona pametna samo pogleda u kalendar..

Hahahha nije baba ni luda 😆 mi tu mjesecim razmisljamo, debatiramo, raspravljamo umjesto da gledamo u kalendar 😂😂

lala3
    23. Listopad 2019. 21:52

Manich vidim jos tri dana, bas je brzo proslo 😊.. kakva je procedura kod vas, je li moras na termin da se javis u bolnicu ili ces kod svog gin? Jesi li nesto bila otvorena do sad, zaboravila sam 🙈

• Noemi1
    23. Listopad 2019. 21:54

mouse

Evo cure da se javim, jutros u 8:45 je stigao moj smotuljak, 3120 g i 49 cm 👶🤗
    Carski rez je super prosao i nadam se da ce ostatak oporavka bit isto super 🙏😇

Cestitaaam 😊😊 javi nam kako napredujete 😊 i brzo se oporavi 🙂

• Noemi1
    23. Listopad 2019. 21:56

DijMar

Vole li vasi biti pokriveni i kad mogu isfurat vrecu? Moj je okej kad zaspe, ali kad je budan onda se buni…

E mom ne smeta uopce. Mogu ga prekrit s 3 deke ne buni se, a moze bit i otkriven i opet se nece bunit 

• Pikulica19
    23. Listopad 2019. 21:57

Noemi1

Pikulica19

Deja1988

Paula -sretnooo🤗🤗🤗
    Pikulica-pa vidis kak ju gnjave😓 Ma sretna sam da je sve ok….samo sam jucer bila toliko jadna da sam se morala pojadati…😌
    Jeja-ma grozno je to…tek sad vidim koliko sam slaba😌
    Frajla-kako je Oliver?😌
    Aurora-meni je bas danas rekla patronazna da joj dajem 25 kapi prije jela na zlicicu 3x dnevno za pocetak,pa cemo vidjeti….

Ako ides u setnju javi da te razveselim 🥰
    Nego i meni je u pon bio dan D… Prvo mi čovac nije htio uzet ambalazu svega par boca, da ih se rijesim iz stana, jer rade skraceno do 14h a ja dosla 20min nakon toga(nadam se da ce dobit 6 jecmenaca), pa kupim u istom tom ducanu unutra puding Chocko Loco i od njih 4 dva dobijem da nisu napunjeni s vanilijom, vec pola casice samo cokolada, i jos kao slag na kraju kupim sunku u komadu ispred mene ju reze, stavlja na papir vaze zatvara i daje mi ju i dodjem doma i i da narezem na kockice i nadjem crva na tom komadu sunke 🤐🤢🤮, jel bio na papiru ili komadu sunke ne znam ali rucak vise nisam imala volje nit radit 🙈

Otkrij nan koja je trgovina u pitanju da ju izbjegavamo 😮

Veliki Konzum tu u Remetincu, Zgb 
    Ali znas sto, isla sam i u Kaufland i naletila na takve stvari o Lidlu da ne pricam ja od tamo vec davnih dana voce i povrce ne kupujem 😡 
    Ja sam bas nekako magnet za takva sranja mozda bas zbog toga sto sam picajzla i trazim pravdu i samo postovanje 🙈
    Svugdje ima podvala 😩 di namjerno a gdje kao slucajno .... 

lala3
    23. Listopad 2019. 21:59

Ja sam danasnisla kod porodicnog da mi da uputnice za lab nalaze, te posljednje da obavim i pita on mene, pa jesi li uzela uputnicu za bolnicu, jer privatno vodim trudnocu, ja onako ne znam sta da mu kazem, ma rekoh nisam.. 🙈 Kaze on, pa ti si vec "zagazila" u deveti mjesec, nemas sta cekati, mozes se veceras poroditi, ko ce razmisljati o uputnici... 😱😱 Kao da mi je opalio samar pa sam postala svjesna da je porod stvarno blizu... Jos ja cihwlo vrijemw govorim sad bih ja isla, a ovamo kao ma znam da necu jos 🤣

23. Listopad 2019. 22:03

luce35

ayla

Nisam se cijeli dan javljala pa ajde da se javim 😂 citala sam sto ste pisali neznam ni sama sto sam procitala, prehlada me vata cijeli dan pijem max flu i brufene samo da me ne sastavi, boli me glava i nos mi curi pa onda nosam masku kad sam s curkom da nebi na nju preslo.. Sutra idemo na cijepljenje 😐 strah me temperature 😖 a jos sam bolesna nezz kako cu to preziviti al valja hocu nekako, muz misli uzeti valja godisnji iduci tj da nju zera pazi jer mi treba odmora, pa za to vrijeme mislim otici ginicu na pregled i otici se osisati napokon..
    Luce nedruzim se sa sveki jer je ona prehladena pa ona samo skuha ja odem pojesti i to je to k meni ne dolazi da nebi curku zarazila tako da odmaram od komentara nepotrebnih..
    Sad odoh curku okupati i icu pogledati malo zivot na vagi i odmarati 😘😘

Nego od koga si pokupila prehladu 🤣🤣🤣

I ja se pitam 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.