Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    19. Listopad 2019. 17:32

TeBa

Julie

Teba ja ne živim sa svojom, ali živi zgradu do. Ne pametuje jer znam da ja imam jezičinu do poda i ne dopuštam provokacije. Vidjela je nekoliko puta moj osebujan karakter a i jednom sam s njima (svekar i svekrva) imala nesuglasice i odmah ih presjekla tako da se čak i plaše ista rec jer ih ja poklopim al ono frajerski.

Nekad i je najbolje tako pa nek se ljuti tko na sto oce

Ma je, tako i treba. Odma pokazat karakter i cao 😊 nek znaju da se ne trebaju petljat u sve 😃

• Zara88
    19. Listopad 2019. 17:35

Noemi1

Zara88

Eh da, Pikulice, da ti odgovorim. Ja sam ti 159 cm visoka (niska 😂) i imam 63 kg i ocito usku zdjelicu pa je zato doc rekla carski. Jer ako je beba sad 3100 do termina bi po nekoj racunici trebala biti preko 4 kg, a to je onda ocito po njenoj procjeni too much za mene…ali opet kazem, nije to jos nista sigurno jer ne znamo koliko ce malena jos dobiti , a i mozda rodim uskoro 😁. Ma meni je bitno samo da evo napunim punih 37 tjedana, sto je evo za 3 dana i da eto udjem u terminsko vrijeme i onda moze bilo kad sto se mene tice. 😄

Onda ak ne krene dodji mi oprat prozore, blizu smo 😂 (jos su prljavi)

Od srijede perem prozore po kucama 👣

Venus
    19. Listopad 2019. 17:38

Izgleda da je Sreca zadrzana, sretno 😍😍

A ako curi vodeno i zelenkasto moze bit i mekonijska plodna voda, svakako bolje ic provjeravat svako malo. Meni je stalno u glavi zvonio ovaj 19., kao datum, nezz zasto i nista 😂🤷🏻‍♀️
    Sad se vec mirim s tim da je bebi lijepo i da ce nas iznenadit kad njoj dodje, muz joj stalno govori kad ces ti nama 🥰 ne moze docekat da nosa i gnjavi svoju curicu...
    Samo mi tuzna pomisao da je on sam i da smo razdvojeni i minimalno 3 dana u bolnici 🤧

• TeBa
    19. Listopad 2019. 17:40

Noemi1

TeBa

Julie

Teba ja ne živim sa svojom, ali živi zgradu do. Ne pametuje jer znam da ja imam jezičinu do poda i ne dopuštam provokacije. Vidjela je nekoliko puta moj osebujan karakter a i jednom sam s njima (svekar i svekrva) imala nesuglasice i odmah ih presjekla tako da se čak i plaše ista rec jer ih ja poklopim al ono frajerski.

Nekad i je najbolje tako pa nek se ljuti tko na sto oce

Ma je, tako i treba. Odma pokazat karakter i cao 😊 nek znaju da se ne trebaju petljat u sve 😃

Ma naravno, bas sam se sjetila maloprije  Julie kad si pisala da je dosla da ga pricuva pa izvodila ludosti s njim to me isto zivcira, neke cudne poze drzanja ili pogotovo kad lezi i miruje ja ga ne diram on zna po sat vremena tako gledat po sobi,pricat sam sa sobom, smijati se...ona mu govori danas oce te baka malo nosit, ja je pogledam, kaze ona ako mama dozvoli..ja kazem ne triba, on kad je sam je najbolji i miruje nema potrebe da ga se dize... te akrobacije od strane bilo koga, pogotovo dok spava me najvise zivciraju..jer cim se rasplace svi bize odma

felicita28
    19. Listopad 2019. 17:54

Ajme curke tolimo se raspisete da ja uz brigu o malom, stanu i druzenju s muzem ne stignem pol tog procitat...ako je netko rodio, cestitam ❤❤ 
    Htjela sam pitati koristite li vi vlazne maramice za brisanje guze? Nama je ptronazna rekla da je bolje da ne koristimo al ne vidim razlog zasto ne pa me zanimaju vasa iskustva

• Pikulica19
    19. Listopad 2019. 17:58

Noemi1

Pikulica19

Noemi1

Pikulica19

Manich

Pikulica19

Sreca sretno, nadam se da je to to i da te vise nece vracat 🤗🥰

Noemi1

DijMar

Ejla curke!
    Prvo pitanje pa onda ak uspijem, citat lektiru 🤣
    Cime perete boce vi koje ste na AD? Full topla voda i cestka mi nisu dovoljne jer ostaje malo masno, a sa ovim za sudje se ne usudim oprat 🤔
    E da, mi smo upravo bili u prvoj zajednickoj setnji. Kratko, ali jedva sam docekala 🤗🤗🤗 Mama se oporavlja 😊😊😊

Ja perem likvijem, jarom, carlijem, sto vec imam doma i spuzvicom. Ak se ne varam i ti imas Mam bocice, pa ti cetka ni ne treba. Imas i za kupit baby detergent za sudje, mislim da je Frosh marka. Ionako perem pod vrelom vodom, dok ruke ne isprzim 😂

Ja se tak i kupam dok mi koza ne pocrveni 🤣🤣🤣🤣
    Obavezno mi je muz rekao da kupim baby termometar jer ja nisam mjerodavna za toplinu, u kupku on samnom ne moze nikako kaze da ce mu dole skuhat i postat mucak 🙈🙈🙈🙈🙈🙈

Hahaahhaha jos netko kao ja… Bozeee koliko ja volim tusiranje sa vrucom vodom.. A da ne pricam one ljekovite vruce vode u bizovcu ja bi satima u tome mogla biti…

Ja volim tusiranje i kupke, ali bazene i more volim hladnije, dok mi muz obrnuto totalno voli… U 8.mj mu bila prehladna voda 🙈🙈🙈🙈, ajoj ajoj a ljeto uopce ne podnosi ne voli vrucine i znojenje….

Cek zar nisi ti negdje iz Zg? Vidim da spominjes bizovac? 🤔 btw meni se gadi taj ljekoviti bazen, sto to meni izgleda prljavo i puno bakterija i bacila 🤢 jos kad vidim one babce unutra 😖

Ja sam iz Zgb, ali Manich je spomenula Bizovac i takvu vrstu toplih voda….
    Ja se manem tih isto babaca iz tih kao ljekovitih, em mi smrsi em mi kao pišalina voda bude pa idem u olimpijski ili tamo di je sto hladniji bazen da se osvjezim, al i onda isti ti bapci uzmu luftic i odu u olimpijski 😤😤😤

Uups vid stvarno, ja misla to ti rekla pa reko kud si u bizovac isla 🤦😄

A neeeee odem ja do Cateza sto je je 🙈 😍
    Otisli smo par puta mm i ja za vikend u toplice 2noci, 0-24h bazen tretmani.... Ljudi moji koji je osjecaj nekako drugaiciji, u 2h ujutro isli na kupanje, sami on i ja.... Ko pubertetlije 🥰 jos se samo vise zaljubim u njega... Ajme kao da nije moj pa ga i dalje osvajam 😍🥰💕

Venus
    19. Listopad 2019. 17:58

Felicita mozda zbog kemikalije, imas sad i babylove di je 99% voda, a ako zelis i prirodnije od tog imaju u Mulleru water wipes kojima je jedini sastav voda i ekstrakt grejpa, no 60kom 25kn.

Druga opcija su ti blazinice za bebe i topla voda...
    Ja mislim kombinirati blazinice i ove babylove kad se rodi

• TeBa
    19. Listopad 2019. 18:00

felicita28

Ajme curke tolimo se raspisete da ja uz brigu o malom, stanu i druzenju s muzem ne stignem pol tog procitat…ako je netko rodio, cestitam ❤❤
    Htjela sam pitati koristite li vi vlazne maramice za brisanje guze? Nama je ptronazna rekla da je bolje da ne koristimo al ne vidim razlog zasto ne pa me zanimaju vasa iskustva

Ja koristim blazinice i vodu jos, mada jedan vikend sam ostala bez njih, a nitko nije isa do grada da kupi pa sam upotrijebila vlazne, ali sam se opet vratila blazinicama... vjerojatno je rekla jer im je koza osjetljiva jos, jer ne preporuca se ispocetka niti kupanje u samponima.. ali ja sam koristila, a i kad je nakon rodenja zavrsio na djecijem odjelu, koristili su vlazne svih vrsta tako da ako tad odmah nije bilo reakcije ne vjerujem ni da bi sad bilo.
     Vako namocim blazinicu u topli vodu pa obrisem jer vlazne su mi nekako prehladne

• Noemi1
    19. Listopad 2019. 18:05

Zara88

Noemi1

Zara88

Eh da, Pikulice, da ti odgovorim. Ja sam ti 159 cm visoka (niska 😂) i imam 63 kg i ocito usku zdjelicu pa je zato doc rekla carski. Jer ako je beba sad 3100 do termina bi po nekoj racunici trebala biti preko 4 kg, a to je onda ocito po njenoj procjeni too much za mene…ali opet kazem, nije to jos nista sigurno jer ne znamo koliko ce malena jos dobiti , a i mozda rodim uskoro 😁. Ma meni je bitno samo da evo napunim punih 37 tjedana, sto je evo za 3 dana i da eto udjem u terminsko vrijeme i onda moze bilo kad sto se mene tice. 😄

Onda ak ne krene dodji mi oprat prozore, blizu smo 😂 (jos su prljavi)

Od srijede perem prozore po kucama 👣

😂😂👍

• Noemi1
    19. Listopad 2019. 18:07

Venus

Izgleda da je Sreca zadrzana, sretno 😍😍

A ako curi vodeno i zelenkasto moze bit i mekonijska plodna voda, svakako bolje ic provjeravat svako malo. Meni je stalno u glavi zvonio ovaj 19., kao datum, nezz zasto i nista 😂🤷🏻‍♀️
    Sad se vec mirim s tim da je bebi lijepo i da ce nas iznenadit kad njoj dodje, muz joj stalno govori kad ces ti nama 🥰 ne moze docekat da nosa i gnjavi svoju curicu…
    Samo mi tuzna pomisao da je on sam i da smo razdvojeni i minimalno 3 dana u bolnici 🤧

Ima jos vremena, do ponoci je 19. Nego de ti nama reci jesi.oprala kosu 🙈😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.