Druze moj u tipkanju idem ja probat malo i odspavat 😄 baar sat, dva dok me malac ns probudi. Ondaa do slusanja ii citanja 😂 lakuu nooc 😘😘
Idi idi, samo me napustaj 😣😣😣 😂😂 laku noc i do slusanja i pisanja ponovit cemo sutra vece novu temu 😊😊
Noemi1. Ajme da kava zakon 😊😊😊 mogu popiti na litre nje dok se ne izvrnem…
Cuda se desavaju i ja ostanem bez teksta….
Dal se tebi desava kad citiras da se slova poredaju jedno ispod drugog ja sad pokusavam citirati i to ode u nedogled zato pisem ponovno
Daaaaa ide slovo po slovo, skrolam gore ko manijak, ak napisw da je predugacak komenar. Pa stisnem odustani, pa dok dodjem do gore i pocnem pisat prodje pol zivota 😂
Bas to, el mi previs pisemo ili sta 😂😂😂😂😂😂😂
Druze moj u tipkanju idem ja probat malo i odspavat 😄 baar sat, dva dok me malac ns probudi. Ondaa do slusanja ii citanja 😂 lakuu nooc 😘😘
Idi idi, samo me napustaj 😣😣😣 😂😂 laku noc i do slusanja i pisanja ponovit cemo sutra vece novu temu 😊😊
Hahhaa negoo, treba smisljast za sutra teme 😆
Dal se tebi desava kad citiras da se slova poredaju jedno ispod drugog ja sad pokusavam citirati i to ode u nedogled zato pisem ponovno
Daaaaa ide slovo po slovo, skrolam gore ko manijak, ak napisw da je predugacak komenar. Pa stisnem odustani, pa dok dodjem do gore i pocnem pisat prodje pol zivota 😂
Ma nikako, mi taman pisemo 😂 mislim da se to dogodi kad ima previse citiranja npr 4,5,6 osoba kad je kao citiralo pa se pomakne skroz u desno pocetak recenice 🤔
Ayla da i meni je i seka rekla a i mnogi drugi da su djecica spavala mirnije nakon krstenja...
Od mm tata je selo pokraj Knina i tamo je postojala isto zena koja je dolazila kad mu se tati mladji brat rodio, dolazila je redovito po noci i dijete nije prestajalo plakati danima i danima i ave vise kako bi ona dosla i otisla, vodili doktoru i sve ali beba je umrla.
Zivjeli smo u centru Zg-a, tj.mene jos nije bilo, ali mama rodila stariju seku i jedan dan joj dolazi Romkinja ali ne ovi siromasni vec dotjerana puna nakita. Govori mojoj mami da ju je energija dovela do ove kuce da spasi bebu i da joj ne zeli zlo vec samo da ju saslusa. Mama ju je prvi put vidjela i nije mogla znati da je moja mama rodila ima svega dva tjedna.
Uglavnom, iako je seka spavala u sobi do mama joj ne i dalje tvrdila da dijeteta nema. Nije prihvatila taj odgovor vec je rekla samo da joj je netko urekao dijete i da je ona dosla skinuti urok, da ce dijete imati tesko djetinjst o ali da ce prezivjeti. Da kad nadje nesto sto ne pripada u kucu ne da baci vec da zapali. I na kraju ju je zamolila samo ne novce to ne uzima, vec nesto novo ako ima i moja mama imala novu posteljinu i dala joj i nikad ju vise nije vidjela u zivotu kao nit prije toga. Mama se odmah bacila na mjesta koja su najteze dostupna da provjeri i ociati i ispod frizidera je pronasla konjsku dlaku pomjesanu s noktima i zapalila. Seka je stvarno imala tesko djetinjstvo, trcala da me spasi na cesti jureceg auta koji je vozila pijana osoba i zavrsila u komi. Imala je epilepsicne napadaje i jos na sve to dobila asmu. Kad je stupila u pubertet sve je to hvala Bogu nestalo ko rukom odneseno, ima troje djecice i zdrava ko dren.
Nekad koliko god vjerovali u Svevisnjeg, moze nam se desiti nesto ovako i btw cula sam da uroke skidaju samo hodze, pa ispravite me ako grijesim.
....
Dali ste bebama stavljale crveni vuneni koncic na lijevu rukicu??? Protiv uroka.... 🤷♀️
Hahhaa negoo, treba smisljast za sutra teme 😆
Definitivno 😊
Ma nikako, mi taman pisemo 😂 mislim da se to dogodi kad ima previse citiranja npr 4,5,6 osoba kad je kao citiralo pa se pomakne skroz u desno pocetak recenice 🤔
A nezz bome samo me to zivcira
Ayla bas sam muzu rekla dns da u bodovima i po aplikacijama imamo oko 1100kn 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kaze mi Vadi to van da ne ukinu bodovanje ili aplikacije 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ayla svidja mi se americki tip kupona i tih kataloga....
I tamo sam se navukla na to pracenje da covjek stvarno ustedi... Nesto tipa kao sada DM.... Postojala je app koja svaki tjedan izbaci neke odredjene proizvode i ako smo mi npr taj tjedan kupili jedan ili vise od tih proizvoda uzmemo prijavimo racun na tu app i te proizvode i dobijemo jedan dio novca na taj svoj profil i kad skupimo tipa min 25$ mozemo traziti da nam posalju check na kucnu adresu tj.podignemo svoje novcice. Najbolje mi bilo kad tipa Old Spice dezic dobijem za 1.25$ a kosta 7$... Eto kad covjek ide unovcit avoju dosadu 🤪🤪🤣🤣🤣🤣
Pikulica Ajme uzas, hvala romkinji na toj pomoci drago mi je cuti da je pomogla 😊😊 svasta se desava kao sto sam i rekla ja sam dobila eto ukazanje da nesto ima da nije bezazleno, puno ljudi u to ne vjeruje ja bi mogla svasta po tom pitanju napisati al nemam volje ni snage a i puno ljudi u to ne vjeruje.. Da hodža je za to ali i romkinje ne svake a i ljudi koji imaju dara za to skinuti moja baba zna nesto al vrlo malo pomogla je jednom meni i bratu.. Ja sam mecala crvenu trakicu jedno vrijeme al ju ona uvjek skini pa sam odustala.. I najvjerojatnije je doslo do toga da je bila nemirna 6 dana vec sam mislila da cu poluditi ni dana ni noci bas nisam imala 😖😖 jedva sam cekala krstenje ona nije htjela ni spavati sama valjda je imala zastitu i osjecala se sigurno posebno se umiri kad ju prilip uza sebe i rukom ju opasam a evo od nedjelje sama spava osim ujutro nekad kad se probudi pa ju nahranim pa mi ju se neda prebacivati pa ju stavim sebi
Sortiraj odgovore
Najstariji