Moja cura ne podnosi mandarine iako sam kupila one sitne slatke, grah se ne usudim probat uopce. Zelene mahune joj isto ne odgovaraju, uzvrti se samo tako i izlupa me gdje god stigne
Moja cura ne podnosi mandarine iako sam kupila one sitne slatke, grah se ne usudim probat uopce. Zelene mahune joj isto ne odgovaraju, uzvrti se samo tako i izlupa me gdje god stigne
A mozda joj tek pase.... Znam da je bila bas aktivna na prve dvije mandarine jos onako kiselkasto slatke, mozda je isla kao ja mmmmm mljac mljac, a poslije sam pojela i po desetke i nista vačjda novi okus 😊
Jutro,
Kod mene lazna uzbuna, drzalo me neka 2,5-3 sata ali nepravilni razmaci skroz i onda se smirilo skroz, uspjela sam cak i odspavat nesto.
Sutra imam pregled pa cemo vidjet dogadja li se dolje sto, zadnji put zatvorena skroz i tvrdo, cerviks se ne da 🤣
Ajde superiska, ja nisam nist odspavala skoro koliko me bokovi od lezanja bole, kad sam zijevala jutros u krevetu osjecala sam sve zivce i misic po ledjima do rebara a o kihanju necu nit pricat to je smrtna presuda u lezecem obliku 🙈....
Sad me nist ne boli, valjda opet bude predvecer.... 😣
*homeopatske granule
Julie, kako se zovu te granule? Ja sam spremna sve probati...
Jutro cure, ja mozda od 2 do 6ipo uspjela, za uru ipo idem na pregled. I mene je sinoc par puta stegnulo pred spavanje u dnu ledja i dnu stomaka, bas me zanima situacija danas 🤪🙂
Jutreko
Ah Luce, znaci lazna uzbuna....al mozda to znaci da ce nesto uskoro 🤔 jesi i zadnji puta imala takve situacije
Meni mali danas doma ostao - tko prezivi pricat ce 🙈
Ide na cjepljenje, a ja bi trebala popodne na pregled ako uspijem otici
Jutreko
Ah Luce, znaci lazna uzbuna….al mozda to znaci da ce nesto uskoro 🤔 jesi i zadnji puta imala takve situacije
Meni mali danas doma ostao - tko prezivi pricat ce 🙈
Ide na cjepljenje, a ja bi trebala popodne na pregled ako uspijem otici
Zadnji put nisam imala tako kroz ledja, stegnuo bi se stomak i to je to.
Inducirali su me u 41tt, ni milimetra otvorena bez ijednog prirodnog truda.
Zasad sam isto skroz zatvorena, vidjet cemo sutra na pregledu ima li promjena
Jutro!
Malcu se danas pojavila neka kvrgica ispod lijeve cice. Zvala sam patronaznu i kaze da su to jos zaostali hormoni od poroda i nek stavljam obloge...meni izgleda malo strasno to...se mozda susrela koja s tim?
Sortiraj odgovore
Najstariji