Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    15. Listopad 2019. 07:07

Moja cura ne podnosi mandarine iako sam kupila one sitne slatke, grah se ne usudim probat uopce. Zelene mahune joj isto ne odgovaraju, uzvrti se samo tako i izlupa me gdje god stigne

• Pikulica19
    15. Listopad 2019. 07:22

luce35

Moja cura ne podnosi mandarine iako sam kupila one sitne slatke, grah se ne usudim probat uopce. Zelene mahune joj isto ne odgovaraju, uzvrti se samo tako i izlupa me gdje god stigne

A mozda joj tek pase.... Znam da je bila bas aktivna na prve dvije mandarine jos onako kiselkasto slatke, mozda je isla kao ja mmmmm mljac mljac, a poslije sam pojela i po desetke i nista vačjda novi okus 😊

• Pikulica19
    15. Listopad 2019. 07:26

luce35

Jutro,
    Kod mene lazna uzbuna, drzalo me neka 2,5-3 sata ali nepravilni razmaci skroz i onda se smirilo skroz, uspjela sam cak i odspavat nesto.
    Sutra imam pregled pa cemo vidjet dogadja li se dolje sto, zadnji put zatvorena skroz i tvrdo, cerviks se ne da 🤣

Ajde superiska, ja nisam nist odspavala skoro koliko me bokovi od lezanja bole, kad sam zijevala jutros u krevetu osjecala sam sve zivce i misic po ledjima do rebara a o kihanju necu nit pricat to je smrtna presuda u lezecem obliku 🙈.... 
    Sad me nist ne boli, valjda opet bude predvecer.... 😣

LollyBB
    15. Listopad 2019. 07:53

Julie

*homeopatske granule

Julie, kako se zovu te granule? Ja sam spremna sve probati...

lala3
    15. Listopad 2019. 07:53

Jutro cure 🌞☀️

Venus
    15. Listopad 2019. 08:07

Jutro cure, ja mozda od 2 do 6ipo uspjela, za uru ipo idem na pregled. I mene je sinoc par puta stegnulo pred spavanje u dnu ledja i dnu stomaka, bas me zanima situacija danas 🤪🙂

15. Listopad 2019. 08:08

Noemi1

ayla

A to sve i radim 😣

A nema druge, osim cekat da narastu 😆

🙈🙈🙈🙈🙈

Frajla
    15. Listopad 2019. 08:30

Jutreko 
    Ah Luce, znaci lazna uzbuna....al mozda to znaci da ce nesto uskoro 🤔 jesi i zadnji puta imala takve situacije
    Meni mali danas doma ostao - tko prezivi pricat ce 🙈
    Ide na cjepljenje, a ja bi trebala popodne na pregled ako uspijem otici

luce35
    15. Listopad 2019. 08:54

Frajla

Jutreko
    Ah Luce, znaci lazna uzbuna….al mozda to znaci da ce nesto uskoro 🤔 jesi i zadnji puta imala takve situacije
    Meni mali danas doma ostao - tko prezivi pricat ce 🙈
    Ide na cjepljenje, a ja bi trebala popodne na pregled ako uspijem otici

Zadnji put nisam imala tako kroz ledja, stegnuo bi se stomak i to je to.
    Inducirali su me u 41tt, ni milimetra otvorena bez ijednog prirodnog truda.
    Zasad sam isto skroz zatvorena, vidjet cemo sutra na pregledu ima li promjena

PatyDi
    15. Listopad 2019. 09:06

Jutro!
    Malcu se danas pojavila neka kvrgica ispod lijeve cice. Zvala sam patronaznu i kaze da su to jos zaostali hormoni od poroda i nek stavljam obloge...meni izgleda malo strasno to...se mozda susrela koja s tim?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.