Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    15. Listopad 2019. 00:19

felicita28

Noemi1

felicita28

DijMar

felicita28

DijMar

Meni su savovi poceli padati 😱 Cak sam izvukla jedan duuuugacak! Bila danas na zadnjoj kontroli, kaze gin da je sve okej, osim oporavka koji ce potrajati i nek budem strpljiva. Jucer sam malo vise bila na nogama i evo danas opet krvarenje iako mi je iscjedak bio vec zute boje 😓 ali kaze on da je to normalno i sve jos svjeze… na zalost nisam te srece ko neke da ubrzo nakon poroda mogu uzivati sto posto u majcinstvu 😞
    Neka je pitala za aktivnost bebe - moj je u trbuhu bio jaaaako zivahan, a sad mi spada pod mirnije bebe. Barem za sada, vidjet cemo kad poraste 🤗

Pa ti si super jos kad ti savovi vec padaju…meni jos nista nije otpalo, dole me sve steze i zateze i jos uvijek krvarim 😥
    Manich, super da je sve proslo ok na kontroli, jos malo i tu ces upoznati svog princa :)
    Cure, evo za sve one koji brinu da ce roditi veliku bebu i za nas koje smo se brinule, zanimljic clanak:
    https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=mame&id=2123649
    Zamislite to roditi prirodnim putem? 😥😥

Joooj pricaj mi o stezanju 😓 A oko guzice sa te strane jos uvijek pritisak neki i naoteceno malo…
    Ma meni je lijepo vec bilo zuto i onda danas hop opet krv 😱
    Mi smo jos dobro prosle s nasim kilazama 😅 Koliko ti ima sad?

Danas 4126..bio je pao u bolnici i jos kad smo dosli doma ali sad se podignuo gore s kilazom hvala Bogu.
    Moze pomoc cure, sad smo presvlacili malog i pupak mu visi na niti a ispod u ubudubljenju je kao neka bijela sluz, jer to normalno ili se trebamo brinuti? Sutra nam dolazi opet patronazna al ne znam jer moze cekat do sutra to, da nije nesto opasno? Kako je vama to bilo kad je kod vasih otpadalo?

Mom je odjednom otpalo sve. Ocisti s octeniseptom, pa naprasi tirosurom. Ako je vlazno moras prasiti uvijek, dok se ne osisi. A octenisept da steriliziras ako se zagnojilo ili nesto.

Tako smo i napravili, pospricali s prahom ..ma jedva cekam da.to vec jednom otpadne…sutra dolazi patronazna pa.ce vidjeti…bolje da njoj otpadne u ruci pupak nego nama 🤣🤣 meni je to bas scary malo

I meni je bilo, al brzo je otpao pa se nisam zivcirala. Hahaha valjda ce joj otpast sutra dok bude previjala😆

lala3
    15. Listopad 2019. 00:31

Luce sretno javi nam se...

• Noemi1
    15. Listopad 2019. 01:04

Luce kakvo je stanje? 🤔 sretnoo 😊

15. Listopad 2019. 01:13

A to sve i radim 😣

• Noemi1
    15. Listopad 2019. 01:40

ayla

A to sve i radim 😣

A nema druge, osim cekat da narastu 😆

• MonaL.
    15. Listopad 2019. 03:34

Julie

Mi smo jučer i danas dosta plakali radi tih grčeva, krenu mu oko 11 navečer pa do 2 pol 3 se nosimo i dam mu Espumisan. Koristimo i čaj od komorača. Sve to njemu pomogne, ali trenutno. Pričala sam sa frendicom, njezin nećak je imao jake grčeve i ništa nije pomagalo dok nisu nabavili homeopatske hranile i tada mu je jedino bilo dobro. Mi ih danas kupili pa ćemo probati

Homeopatske hranile? Di to ima,šta je to? 

• Marijaa.Ika
    15. Listopad 2019. 03:44

Pa jel moguće da je ovako vruće 🔥 😩😂

• sreca
    15. Listopad 2019. 04:48

Ja sam toliko zivcana jer ja jednostavno ne podnosim bol i unervozi me. Inače kad dobijem bolila su me leđa,prvi dan bi znala tri brufena po 600mg popit.
    I noćas me u 2.45 Tako nešto presjeklo da sam zacvilila  i pomislila ako su ovo početni trudovi ja ću umrijeti na porodu. Bol je iz leda krenula u stomak i ne znam,nekako prema dole pritisak. Ne mogu opisat. Tako brzo se proširi ta bol. I imala sam snage samo pogledat na sat reko ako je nešto. I odmah zaspala dalje. I sad me samo leda boole, drži konstantna  bol.
    Jedva čekam da završi ovo,da se porodim i bude sve okej. Znam da onda kreću druge brige al barem bez fizičke boli. Haha 🙄😬🙆‍♀️

luce35
    15. Listopad 2019. 05:29

Jutro,
    Kod mene lazna uzbuna, drzalo me neka 2,5-3 sata ali nepravilni razmaci skroz i onda se smirilo skroz, uspjela sam cak i odspavat nesto.
    Sutra imam pregled pa cemo vidjet dogadja li se dolje sto, zadnji put zatvorena skroz i tvrdo, cerviks se ne da 🤣

• Jeja4
    15. Listopad 2019. 06:56

Pikulica19

Jeja4

Eto, koliko je do sad bila mirna, nakon graha, hrenovki i zelena salate je podivljala u busi 😊

Znaci sutra kuham grah? 🤣🌬️

Obavezno, za bolji pogon 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.