Jao grozno, nisam znala za to 🙁 pa sta onda sa svim ovim rodilistima koja daju vodu, opet zene zavrsavaju na carskima 😵
Jao grozno, nisam znala za to 🙁 pa sta onda sa svim ovim rodilistima koja daju vodu, opet zene zavrsavaju na carskima 😵
Mozda jer postoji spinalni carski pa te ne uspavA
Eto mene do 1h s vama opet i jos bi ja ostala ali trebala bi na spavanje budim se oko 7 paa da barem malo sna uhvatim.. Iako zbiljaaa ovaj mjesec neda spavati bas sam ko 🦉🦉🦉 citam vas ujutro uz kavicu.. Laku noc curkeee 😘🤗❤️
Venus mislim da ne daju puno vode. I nama su rekli na tecaju ovo sto Manich pise.
Uzas jedan 😬😬😬
A kako steti voda carskom?
Da ne bi doslo do povracanja dok si u opcoj anesteziji, pa da se ne ugusis 😐
Eto mene do 1h s vama opet i jos bi ja ostala ali trebala bi na spavanje budim se oko 7 paa da barem malo sna uhvatim.. Iako zbiljaaa ovaj mjesec neda spavati bas sam ko 🦉🦉🦉 citam vas ujutro uz kavicu.. Laku noc curkeee 😘🤗❤️
🥰🥰 Laku noc 😘
Manich zasto vam ne daju vodu pit wtf, ja bi krepala da sam dehidrirana i jos u bolovima, a i bol je jaca kad su zene dehidrirane i lakse pucaju 😭😭 sta ako porod traje 5-10-15 sati?
Pikulicema sigurno mi nece bit do hrane od boli, meni je to vise ko terapija, ako mi je muka samo slani stapici pomazu, s ovo sladje za energiju ako mi padne secer u krvi, jer mi se to lako dogadja a onda postanem malaksava sva. A i nitko nam ne zaviruje u ruksak pa mogu sta ocu unutra 😂😂
Ne daju u Osijeku pit vode kao ako se nesto zakomplicira pa moras na hitan carski. 😕
Hvala na objasnjenju.. Iako realno valjda u onom procesu kad setas poslje klizme i dok jos ne legnes na onaj stol njihov nemogu valjda zabranit da tada jos popijes vode.. Mislim da to bez vode vrijedi onaj tren kad udjes u radjaonu. Tako sam ja barem shvatila..
Ne znam za predradjaonu, ne vjerujem ni da tamo smijes. Meni nije bilo do vode, nisam bila zedna do radjaone a tamo mi nisu dali. I kak ti kazu ne moze, odma se pomiris s tim, ne razmisljas o vodi uopce, dodje trud pa ne razmisljas o nicem. Meni je samo bilo u glavi - ak su mogli svi, paa mogu i ja 😂
🥰🥰 Laku noc 😘
Nooooc 😘😘
Ma dobro nece se nitko nalijevati vodom, al gutljaj tu i tamo sigurno dobro dodje...
Al me samo prepadnete kad svasta novo saznam, jer ja kad bi morala na carski to mogu samo pod opcom, nemogu primit spinalnu zbog prijasnje operacije skolioze 😬
Mozda jer postoji spinalni carski pa te ne uspavA
Lako moguce al kontam da tako sta kod nas nema.. Meni patronazna kad sam spomenula epiduralnu pogledala me onak kao da sam pala s marsa i rekla ladno to ti kod nas ne daju. Taj stav njen i to kak je ona izgovorila meni samo proslo kroz misli aha jos bi me culi kak ne daju da ja recimo zelim to.. Mislim si jbt u kakvoj vukojebini zivim da nisu u stanju u 21 st olaksat zenama.. Doslo mi ds kazem patronaznoj onda mogu i kuci rodit jbt jer ocito ne daju nista.. Jednom ti jedna zena prica scenu iz rodilista i daje savjet mojoj tada trudnoj legici kao ako ikako moze da se ne dere na porodu jer kao ona je malo vikala kad ju je bas jako boljelo vec pred kraj i kao sestra tamo neka se toliko derala na nju da je ovu bilo sramota tipa ono sta se deres koju piiiip m... Uh evo sva sam se najezila. Al etoooo ja o tom vise necu da razmisljam jer dosta njih je rodilo i reklo da je sve bilo okej.. A i vec sam rekla idem tamo sa stavom onak ful dobra i draga prema svima pa da vidim ko ce biti bez razloga bezobrazan prema meni.. 🤔😒
Sortiraj odgovore
Najstariji