Julie eto takve ti je situacija kod mene, ja sam svaki dan bijesna ko ris ja pucam po savovima al trpim stocu, juce jutro je dosla ja se aman digla a ujutro ranom zorom sam nadrkana na sebe popodne na cijeli svijet(tako je meni caca reko davni dana) i istina je nisam jutarnji tip nikako a bebici nemogu nista nije ona kriva sto je mala i gladna al uglavnom veli ona meni daj da ju odnesem dole reko posto? Ona da ju nosam reko molim ona pa da reko meni nosat dite pa da ja bolesni leda poslje nosam reko nedam i nis ona curki kako ja njoj nju nedam i nista poslje joj dala da ju vozi al vise nece dobiti makar se ja vukla za tim kolicima od umora a i onako ju nisam trazla da ju vozi da bi lezala nego da kucu pocistim jer od nje nemogu nece da spava.. Sinoc mi dosla tetka i ona se brze uvalila a tetka je komicna s njom mogu kako hocu i otvorene smo i ona dosla i ja s tetkom ni dvi rijeci nisam popricala kako sam ja ljuta bila pa mislim se zeno nesidim ni ja s tobom kad ti frendice dodu jer imam kulturu, tako da sam ocajna i razumim te
Manich bila mi je dobra zamjena samo sto je nestala 😂😂 ja cekala da pise ono nje nema uvjek se osjecam zadnjom na ovom forumu cak ni na drugim temama nema nikog 😂😂 i onda raspale sa onim trolovim, reklamama nez sto je ono i onda izgubim sve 😂
Hahahha zaspala ona.. 😝 Moramo veceras neku temu napetu da ostanem budna hihi
Nista imas do navecer da smislis 😛
Hahhahaha ako ne odem rodit koliko me boli 😱🙄 menstrualna bol i to ne bas blaga i siri se lagano u ledja.. 🤔🤔😩😩 Jooj nadam se da je ovo samo bol od naprezanja sinoc a ne neki pocetak..
Hmm a sto iako rodis u terminu si 🥰🥰
Manich bila mi je dobra zamjena samo sto je nestala 😂😂 ja cekala da pise ono nje nema uvjek se osjecam zadnjom na ovom forumu cak ni na drugim temama nema nikog 😂😂 i onda raspale sa onim trolovim, reklamama nez sto je ono i onda izgubim sve 😂
Hahahha zaspala ona.. 😝 Moramo veceras neku temu napetu da ostanem budna hihi
Nista imas do navecer da smislis 😛
Hahhahaha ako ne odem rodit koliko me boli 😱🙄 menstrualna bol i to ne bas blaga i siri se lagano u ledja.. 🤔🤔😩😩 Jooj nadam se da je ovo samo bol od naprezanja sinoc a ne neki pocetak..
Hmm a sto iako rodis u terminu si 🥰🥰
Ma znam da jesam i da bi bilo sve okej.. Samo da me cujes koliko me copila prehlada i ti bi se molila da me preskoci barem jos dva dana da malo nadodjem.. Kazem nadam se da me boli samo od naprezanja od kaslja i kihanja sinoc jer je to trajalo cijelu noc.. Ali nekako mi ovo cudna bol bas kao da imam mengu pa onaj drugi dan kad pocne boljeti onako jako.. Legla sam na ljevi bok da vidim hoce se smiriti.. Hihi aliii hajde za svaki slucaj hoce mi koja opisat kako izgledaju trudovi i nakon koliko ako ne prodje ova bol mogu pocet sumnjati da se nesto desava?! Malo sam se sad uplasila i svee sam zaboravila..
Cure koje su rodile, ima koja problema tamo dolje? Mene sinoc pocelo svrbit za poludit i malo peckat. Ne znam jel mogu nesto na svoju ruku uzeti, neke vaginalete ili sto ili da se javim ginekologici? 😐
Ja bi provjerila s gin radije….ne sjecam jesi sivana, mozda to zarasta ili si mozda imala neku ogrebotinicu u unutri koja sad svrbi
Mislim, inace ti nist nebi bilo od malo canestena cak i da nemas gljivice, ali obzirom da je ovo stvarno kratko od poroda bolje provjeriti
Da se nadovezem, ako ti gin da vaginalete, obavezno ih stavljaj u lezecem polozaju (nakon poroda). Ja stavila i stojem, jos se rasckrecila ko na gimnastici, stavim ti ja nju kad ono tuuup, samo je ispala na pod 😂 😂 stavila i u lezecem, mali zaplakao, ja ustala kad ono ispadne i druga 😂 nisam bila svjesna kako je to dole sve siroko 😂tak da sam bacila jedno 3 komada 😂
Znaci bas je onako kako sam rekla i bit ce i prilikom odnosa "Ko hrenovka u haustoru" 😂😂😂😂😂😂😂
Vjerojatno 😂😂 nek javi netko tko se vec odvazio isprobat 😂
Julie bas mi je zao sto ti je svekrva nedokazna zena 🙄
Nist, kad beba malo otfrkne nabavis klokanicu/maramu i idete skupa setati
Netko je pito kad smo pogledali dolje - evo samo sto nisam 😂
Nisam nikad zagledala, da se ne uplasim 🤪
Nikako da pohvatam zaostatke, stalno nove stranice 😂
Mc_zgb ja sam bila u ned na Hitnoj jer je bilo nepodnošljivo pa mi je dao vaginalete Cicadritina, pise da su za brze zarastanje 😊
Provjeri s dr najbolje 🙂
Vidim pisete o stezanju tamo dolje…joj joj meni svaki gin kaze da ce potrajati oporavak radi velikog reza 😫
A sutra cu morat staviti vaginaletu u gospodju 😬😬😬
Nakon koliko vremena ste se isle pogledati tamo dolje? Ajme koliko cu zarasti dok se necu moci srediti 😩
Mama je pogledala hematom i kaze da je lagano poceo mijenjati boju tako da vjerujem kako je pomalo krenulo na bolje 😪
I sta se jos dogodilo, meni su se pocele puniti cice mlijekom 😯 6.dan nakon poroda…
Ja pogledala odma prvi dan,znatiželjna bila haha
Posto sam ja popucala i rezana i imam 20 tak savova mislila sam da cu se onesvjestiti kad pogledam dole ali ono nista posebno. Par savova vani,vise unutra..Umirala sam prvih 5 dana,mislila nece nikad proci bol ali evo vec je bolje,mogu sjesti na wc napokon 😁
Cure koje su rodile, ima koja problema tamo dolje? Mene sinoc pocelo svrbit za poludit i malo peckat. Ne znam jel mogu nesto na svoju ruku uzeti, neke vaginalete ili sto ili da se javim ginekologici? 😐
Ja bi provjerila s gin radije….ne sjecam jesi sivana, mozda to zarasta ili si mozda imala neku ogrebotinicu u unutri koja sad svrbi
Mislim, inace ti nist nebi bilo od malo canestena cak i da nemas gljivice, ali obzirom da je ovo stvarno kratko od poroda bolje provjeriti
Da se nadovezem, ako ti gin da vaginalete, obavezno ih stavljaj u lezecem polozaju (nakon poroda). Ja stavila i stojem, jos se rasckrecila ko na gimnastici, stavim ti ja nju kad ono tuuup, samo je ispala na pod 😂 😂 stavila i u lezecem, mali zaplakao, ja ustala kad ono ispadne i druga 😂 nisam bila svjesna kako je to dole sve siroko 😂tak da sam bacila jedno 3 komada 😂
Znaci bas je onako kako sam rekla i bit ce i prilikom odnosa "Ko hrenovka u haustoru" 😂😂😂😂😂😂😂
A ja se bojim da ce biti uze 🤔 ionako sam bila dosta uska prije pa kod mene haustor ne bi bio losa opcija 🤣
A ja se bojim da ce biti uze 🤔 ionako sam bila dosta uska prije pa kod mene haustor ne bi bio losa opcija 🤣
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Vidim pisete o stezanju tamo dolje…joj joj meni svaki gin kaze da ce potrajati oporavak radi velikog reza 😫
A sutra cu morat staviti vaginaletu u gospodju 😬😬😬
Nakon koliko vremena ste se isle pogledati tamo dolje? Ajme koliko cu zarasti dok se necu moci srediti 😩
Mama je pogledala hematom i kaze da je lagano poceo mijenjati boju tako da vjerujem kako je pomalo krenulo na bolje 😪
I sta se jos dogodilo, meni su se pocele puniti cice mlijekom 😯 6.dan nakon poroda…
Ja pogledala odma prvi dan,znatiželjna bila haha
Posto sam ja popucala i rezana i imam 20 tak savova mislila sam da cu se onesvjestiti kad pogledam dole ali ono nista posebno. Par savova vani,vise unutra..Umirala sam prvih 5 dana,mislila nece nikad proci bol ali evo vec je bolje,mogu sjesti na wc napokon 😁
I uzela sam u ljekarnoj gel za pranje dolje i sprej. I pomaze. Rekli su mi da ce dugo trajati oporavak jer su me dvaput rezali jer su mislili da ce beba biti mala oko 3000 a na kraju beba 3600 😌 a evo tjedan dana proslo meni vec puno bolje. S tim da su mi prvih 5 dana bili za umrijeti. Isla sam spavati placuci u bolovima
Sortiraj odgovore
Najstariji