Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Listopad 2019. 16:42

Manich

ayla

Manich bila mi je dobra zamjena samo sto je nestala 😂😂 ja cekala da pise ono nje nema uvjek se osjecam zadnjom na ovom forumu cak ni na drugim temama nema nikog 😂😂 i onda raspale sa onim trolovim, reklamama nez sto je ono i onda izgubim sve 😂

Hahahha zaspala ona.. 😝 Moramo veceras neku temu napetu da ostanem budna hihi

Nista imas do navecer da smislis 😛

• TeBa
    09. Listopad 2019. 16:43

I mene tako neke stvati zicviraju, a najvise pitanje, kad zaplace, a jel gladan? Kad to cujem, glava mi se odvoji od vrata i lansira u svemir.. " Da nije gladan, mozda ti mliko ne valja, ja bi njemu isto bocu dala nekad.. ili dizanje cim zaplace, a jos spava.. sto puta je u snu zaplaka ili jer mu ispadne buda ispod uha pa ga bode ili ga malo drobic zaboli od zraka, ali kroz minut zaspe jer ga ja ne diram neg samo malo pomazim ili vratim dudu...

09. Listopad 2019. 16:44

Noemi1

ayla

Manich bila mi je dobra zamjena samo sto je nestala 😂😂 ja cekala da pise ono nje nema uvjek se osjecam zadnjom na ovom forumu cak ni na drugim temama nema nikog 😂😂 i onda raspale sa onim trolovim, reklamama nez sto je ono i onda izgubim sve 😂

Malac me zeznuo taman se bio probudio, dok sam njega uspavala i ja zaspala 😂 mozda sam ja cak i prije 😂

Ma sve 5😉🤪

• TeBa
    09. Listopad 2019. 16:44

Duda*

PatyDi
    09. Listopad 2019. 16:45

Vidim pisete o stezanju tamo dolje...joj joj meni svaki gin kaze da ce potrajati oporavak radi velikog reza 😫
    A sutra cu morat staviti vaginaletu u gospodju 😬😬😬
    Nakon koliko vremena ste se isle pogledati tamo dolje? Ajme koliko cu zarasti dok se necu moci srediti 😩
    Mama je pogledala hematom i kaze da je lagano poceo mijenjati boju tako da vjerujem kako je pomalo krenulo na bolje 😪
    I sta se jos dogodilo, meni su se pocele puniti cice mlijekom 😯 6.dan nakon poroda...

09. Listopad 2019. 16:46

ayla

Manich

ayla

Hahahha zaspala ona.. 😝 Moramo veceras neku temu napetu da ostanem budna hihi

Nista imas do navecer da smislis 😛

Hahhahaha ako ne odem rodit koliko me boli 😱🙄  menstrualna bol i to ne bas blaga i siri se lagano u ledja.. 🤔🤔😩😩 Jooj nadam se da je ovo samo bol od naprezanja sinoc a ne neki pocetak.. 

PatyDi
    09. Listopad 2019. 16:48

Pikulica19

Noemi1

Frajla

mc_zgb

Cure koje su rodile, ima koja problema tamo dolje? Mene sinoc pocelo svrbit za poludit i malo peckat. Ne znam jel mogu nesto na svoju ruku uzeti, neke vaginalete ili sto ili da se javim ginekologici? 😐

Ja bi provjerila s gin radije….ne sjecam jesi sivana, mozda to zarasta ili si mozda imala neku ogrebotinicu u unutri koja sad svrbi
    Mislim, inace ti nist nebi bilo od malo canestena cak i da nemas gljivice, ali obzirom da je ovo stvarno kratko od poroda bolje provjeriti

Da se nadovezem, ako ti gin da vaginalete, obavezno ih stavljaj u lezecem polozaju (nakon poroda). Ja stavila i stojem, jos se rasckrecila ko na gimnastici, stavim ti ja nju kad ono tuuup, samo je ispala na pod 😂 😂 stavila i u lezecem, mali zaplakao, ja ustala kad ono ispadne i druga 😂 nisam bila svjesna kako je to dole sve siroko 😂tak da sam bacila jedno 3 komada 😂

Znaci bas je onako kako sam rekla i bit ce i prilikom odnosa "Ko hrenovka u haustoru" 😂😂😂😂😂😂😂

A ja se bojim da ce biti uze 🤔 ionako sam bila dosta uska prije pa kod mene haustor ne bi bio losa opcija 🤣

09. Listopad 2019. 16:48

DijMar

Vidim pisete o stezanju tamo dolje…joj joj meni svaki gin kaze da ce potrajati oporavak radi velikog reza 😫
    A sutra cu morat staviti vaginaletu u gospodju 😬😬😬
    Nakon koliko vremena ste se isle pogledati tamo dolje? Ajme koliko cu zarasti dok se necu moci srediti 😩
    Mama je pogledala hematom i kaze da je lagano poceo mijenjati boju tako da vjerujem kako je pomalo krenulo na bolje 😪
    I sta se jos dogodilo, meni su se pocele puniti cice mlijekom 😯 6.dan nakon poroda…

Paaa jel nije to dobrooo za mljekooo? Da probas sada dojiti kad je vec krenulo? 

• Pikulica19
    09. Listopad 2019. 16:49

Noemi1

Manich

Konacnooo dosla do kraja… E sad sta sam zapamtila..
    Aurora bas mi je drago da vam je ljepo i hvala na popisu sta ti je trebalo u bolnici ja se ocito dobro pripremila jer sve to sam spakirala… Kazes tetre nisi koristila onda cu ja izvadit jer sam stavila dvije za svaki slucaj a i ona cuda za siske nemoram cijeli paket izvadit cu samo par komada.
    Sinoc ste mi bas bile aktivne.. Noemi hvala sto si me mjenjala da mom drugu Ayli ne bude dosadno… Druuuug moj probat cu veceras nadoknaditi ako budem dobro…
    Nego ja se sirota samo molim da me ne cope trudovi ovakvu bolesnu nemogu zamislit da sad moram ic roditi hahaha.. I da zovem ja mog brata da ga zamolim nesto i ne javlja se on i dobro kontam zvat ce poslje on mene. Proslo 5 min i zove on mene ja se javljam a on sav uspanicen viceeee jooooj jeboteeeeee jel radjaas? Ja onak zbunjena ne a on ladno pita a sta os onda haaahahah i smije se kao ludjak..

Nadam se da sam bila dostojna zamjena 😂 trudila sam se maksimalno, skoro trudna ostala 😝 meni su tetre dobro dosle, ja sam stavila tetru na svoj krevet u bolnici dok sam dojila, pa sam znala da je na cistom, a ne na plahti na kojoj ja lezim 2 dana 🤷 al moram prijavit da su mi u bolnici maznuli jednu tetru, ja ga pokrila s mojom tetrom, oni ga uzeli na kupanje i nisu mi vratili tetru 🙄

Trebala si i ti njima maznut 🤣🤣🤣 i 1-1 budete....
    Nego bas kad sam slagala tetre vidim logo KBC Sestara Milosrdnice i pitam seku sta im maznula tetru i kaze da kad su isli kuci nesto za glavicu ili tako nesto joj stavili i ona zab na to 😂
    Ok, kad budem torbu slagala def moram tu izbjeci 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• ReginaP
    09. Listopad 2019. 16:49

Julie

Evo mene, došla sam malo kukat, zapravo ne kukat nego istrest bijes. Naime, dragi danas na putu, vraća se do 5 ali psi naravno ne mogu cekat toliko i došla sveKRIVA i kao da pripazim malog dok ja prošetam pse, žena je starija pa nije za nju dva psa plus oni su također željni pažnje i eto da im posvetim malo vremena.
    Podojim ja malog i uspavam i nazovem ju da dođe jer žive zgradu do nas.
    Dođe ona i odmah nad njega (spava u boravku na garnituri) i priča mu i dira po rukama i trbuhu i naravno mali zakenjka, pa kroz pol minute opet i ja kažem nemojte ga dirat jer će se probudit, nek spava. Naravno dijete se probudi a ja trebam izaći sa psima i sad brzo izdajalicu da mu malo dam jer neću dojit pred njom a i dugo traje a psi već čekaju, ja već i tenesice obukla i izdojim malo i stavim na stol i kao idem opet ruke oprat da mu dam a ona uzela i sad će ga hranit i curi mu to mlijeko niz lice i ja joj kažem da pazi na to i da podrigne i sad jbg moram sa psima. Dođem doma a ona nad njim, ruka na trbuhu, podmetnula mu deku pod njega i umotala u boravku gdje je 22-23 stupnja a on bodi i pliš odjelce i naravno malo pljuje dudu i ja kažem sad ću ga nahranit samo da operem ruke Itd i vratim se u boravak a ona ga navlaci po sebi da lezi na njoj. E kako sam ja bila ljuta, mislim si koj vrag radiš??????? Znaci tih sat vremena sto je bila bi ga samo navlačila umotavala i ostala sranja od prije 50 godina. Onak ne živimo u drvenoj kući na selu i vruće je u stanu i sto uopće diraš dijete koje spava. Znaci ovo je prvi put da smo ju zvali i zadnji. I Seke mi blizu žive ali eto dragi je rekao hoćeš da ti dođe i ja reko da ne ispada da nekoga isključujem ajde. Znaci nikad vise. Tako sam ljuta na nju i sebe sto sam uopće i pristala. I šećer na kraju ja malom tepam i ona kaže mama neće dati siku pred bakom, reko mamine sike gladan samo moj sin i tata 🤪 i žena shvati i kaže jel treba još sto ja kažem ne i ode. Jooooj kakav bijes me šora.

Kako me zivciraju ljudi s tim budjenjem malih beba 😡😡😡 i taj stav sta neces izvaditi sisu pa sve smo mi zene. Mozda ne zelim da moja sisa bude na izložbi svima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.