Di nam je Frajla danas?
Frajla je od danas na porodiljnom😁
😂😂 Zato nje ni nema, a ja se pitam di je nestala.. Ajd nek uziva sada s muzicem malo 😁 a mozda i ormare mjenjaju 😂😂
Hehhe zenice ja usla i krenem citat i ovakva sva jos od spavanja citam ja zlobni komentar i onda gledam ma kome to i tko to nama dosao pametovat i glumit tu nesto i nekoga… Sva sreca pa Julie i jos neke od vas prate druge forume pa skuzite takve koze nadobudne… Ja sam se vec spremala da joj malo ko onim babama u lidlu hahahha kad vidim komentare i skontam ma nemoram cure su to vrhunski odradile… 🤣🤣🤣🤣🤣🤣❤️❤️❤️ Nema jacih od nas.. 😜😜😜😘😘😘 Negooo da vam se malo hvaliiiim beban i ja se prejedaaaaamoooo sa mandarinama.. Malo su nam kisele hahahha jer su prve ture uvijek takve ali malo skupimo okice onak kad zakisiii 😝😝😖 i samo nastavimo hahaah 😜 sad jos samo da docekamo kestenje i onda mozemo ic u bolnicu..
Jel si mandarine kupila od Kristine Mandarine?🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hahahh moram se smijat iako nemam pojma u cem je fora sa tom curom vidjela neke clanke na fejsu al kad mi je iskocila slika sisate koze neke tam nisam htijela ni otvarati.. Ocito cu morati ako nista drugo da se nasmijem.. 🤣🤣 Moje kisele mandarine su iz ntl-a hahhaaha..
Deja vidim nije ti lako 😂 radovi, ljudi Itd, drago mi je da si vesela i spremna za salu 🥰
Nisam sebi nikaj kupila, tražila sam jedne tenesice z Massu u Gardenu ali ih nema pa ću Morat u CC East, ali eto kupila malom opet par odjelca i majica 🙈
Noemi ti ono ne dojis jelda? Koliko tvoj popije mljeka za obrok?
Deja vidim nije ti lako 😂 radovi, ljudi Itd, drago mi je da si vesela i spremna za salu 🥰
Nisam sebi nikaj kupila, tražila sam jedne tenesice z Massu u Gardenu ali ih nema pa ću Morat u CC East, ali eto kupila malom opet par odjelca i majica 🙈
A kaj cu😁…samo da sto prije zbrisemo odavde🙏
A to je neizbjezno sad,on je glavni frajer😁😁😁🥰🥰🥰🥰
Bome je, srčeko moje slatko 😍🥰🧸
Dijmar uzivajte sad lipo, Deja nadamo se da ces sutra do podne vec bit mamika 😃 ako ne i prije ...
Meni danas sadrzajan dan, stigla komoda po mjeri za bebine stvari, odusevljena, napunili 4 ladice siroke, dvije robice plus tetre, jedna higijena, krpice za kupanje i pelene onako naslagali po velicinama otpakirane, i zadnja posteljina i rucnici 😍
Onda isla s dragim na sunce iskoristit, jucer smrzotka, a danas opet ljetna haljinica i sandale, i od hodanja me nasred rive uvatilo probadat, malena me izlupala po mjehuru i cerviksu da sam stala na sred rive prodisavat i stiskat noge sa zgrcenom facom. Onda smo se dragi i ja pretvarali da gledamo satove neke u izlogu da ne bulje svi iz kafica i prolaza u mene kako radim grimase, ono nekih 5-10min dok sam dosla sebi 😂😂😂
Onda se dogegali do pizzerije na rucak, i pri kraju osjetim ja mokro mi (tako stalno zadnjih dana, i uvijek neka paranoja da mi curka voda pomalo)... odem u wc ono mokro na gacicama, zatim se obrisem papirom i nista. Minut iza gledat ja papir u wc solji i ono crvenkaste fleke na bijelom papiru, gledam ja opet onaj papir nazad, i svezalo me, streslo me hahah...opet se brisem i nista. Ocito je neka zenska prije mene se brisala il skidala ruz il nesto i samo onako bacila u wc. Mene vec slag strefio hah. Ugl, na tom je stalo srecom, al zadnjih dana bas imam neki pojacan mlijecni iscjedak koji na gacicama kad je svjez izgleda ko voda na prvu, pa stalno tripujem nesto 😅
Deja necu hahaha i mislila sam da je neka bedastoca.. A ti si nam bas vesela neka si lakse ce to sve proci.. Kazu da dosta znaci kad se uspijes opustit i ako imas pozitivan stav... Nase misli su cudo jedno i tko zna mozda nam one dobre i vesele misli stvarno olaksaju ovakve situacije.. Sigurno je bolje nego kad dramimo.. Haahha cuj sad mene pametnice 😒🙄🤭🙈🙊a ja jucer izdramila jer su me uhvatili bolni laznjaci hahahaha... Ne slusaj me Dejoooo hahaha ovo je predoziranje vitaminom c (mandarinama) 😝🙃🤩
Ja kombiniram, malo dojenje i pretezno bocice. Popije nekad 100ml, nekad 135ml. To je maksimum. Ali kad popije 135, onda bude bas puno bljuckanja. 🙄 a tvoja curka koliko popije?
Ja kombiniram, malo dojenje i pretezno bocice. Popije nekad 100ml, nekad 135ml. To je maksimum. Ali kad popije 135, onda bude bas puno bljuckanja. 🙄 a tvoja curka koliko popije?
150ml a nekad joj malo, ja nezz el gresku radim sto joj dadem prvo 90ili 60 pa onda jos 90ili 60 al sve ukupno 150 mozda bi trebala odma napraviti 150 🤔🤔 jer mi nekako puno to
Marla-da,grozno je….ali budemo izdrzale🤗🤗
Mc zbg-da,jos uvijek je opsadno stanje😌 Bas je grozno i zenama i sestrama….ali eto,snalaze se svi..😊
Julie-jesi sopingirala?😁
Kak velis: ako smo 9 mjeseci, budemo i ovih par dana! 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji