Svasta sam procitala, malo zapamtila 🙈
Deja nadam se da se vec mazis sa svojom kiflicom
Mi smo u cet popodne isli za slavoniju, jucer trci vamo, trci tamo, navecer jos na svadbi bili....sad muz otiso doma, mi ostali jos koji dan, ali sam bome rekla da ne mrdam vise nigdje, samo prosetat malo i to je to, dosta mi hodanja po gostima
Ayla ako ti curka uvjek jede oko 150 ja bi joj onda radila toliko... na pola ju dignes i podrignes ako treba i samo das dalje
Bok curke!
Nemam volje vas citati ni pisati jer sam bas jadna i zalosna…rana me boli i pece za poludjeti i k tome se mucimo s dojenjem…on ne zeli vuci tak da ja nemam ni mlijeka, samo par kapi nadodje…
Savjet za ranu?
I da, jako slabo krvarim. Nis ne kazu na viziti, ali meni se cini da je to za 2.dan nakon poroda slabo…
Meni je doktorica još dok me šivala rekla da nabavim otopinu Betadine, na bazi joda pa to još stavljam. Muž kupio otopinu i donio drugi dan u bolnicu. I na preporuku patronažne, 1x dnevno stavim fiziološku otopinu. Stavljala sam i octenisept dok nisam počela s fiziološkom. Suosjećam sa svim što pišeš. Dojenje kod nas nije zaživjelo. Isplakala se od tuge, ali mi je bitnije da mali napreduje. Probaj, ako ide, ide, a ako ne, prihvatit ćeš, nema druge. Samo hrabro!
Ayla ako ti curka uvjek jede oko 150 ja bi joj onda radila toliko… na pola ju dignes i podrignes ako treba i samo das dalje
A budem sada tako i radila jer pojede gladna je
Loptica hvala 🤗
Ayla zatooo meni kamiondjije sviraju hahhahha kad prolaze cestom.. Kladim se da se sjebu kad me vide iz profila hahahaha. 🤣🤣🤣
Loptica hvala 🤗
Ayla zatooo meni kamiondjije sviraju hahhahha kad prolaze cestom.. Kladim se da se sjebu kad me vide iz profila hahahaha. 🤣🤣🤣
🤣🤣 Nebi kamiondije bile kamiondije da oni nesvirnu 😂
Da se nadovezem na dojenje, jel tko probao ove Mamine kapi od Plant hr? Sve na biljnoj bazi, slicno ko oni cajevi za dojilje od hippa samo jace koncetrirano, cula sam sve najbolje o njima i dosta zena su pomogle da nadodje mlijeko i da pojacaju kolicinu.
Ja mislim narucit ovih dana pa ponijeti odmah u rodiliste za preventivu, imaju i prirodnu mast za bradavice na biljnoj bazi, i mast za guzu, cine mi se super proizvodi.
https://plant.hr/proizvodi/za-mame/mamine-kapi/
Venus ja ih škicam, briju na zdravo pa mi se sviđa. Ja se bojim dal ću imati dovoljno lijeka kad će Marin početi jesti veće količine tima 150 ml i vise pa nije loše da si nabavim
Loptica hvala 🤗
🤣🤣 Nebi kamiondije bile kamiondije da oni nesvirnu 😂
A jadniii ugrozeni hahahah... A neka ih ja ih volim...oni mi jedini stanu na pjesackom to da vidis kociiii zaustavlja onoliki kamion da bi mi stao sve mi bude zao jer sam se vozila u kamionu i znam kako mu je kad treba stat i krenut opet.. Al svaki mi stane i nasmije se.. Mora da imaju neku foru mozda im trudnice donose srecu na putu ako nam stanu hihi..
Sortiraj odgovore
Najstariji