Evo samo da javim curka se budi tako da nastavljam di sam stala 😂😂😛
Eh blago tebi.. Ja danas odustajem od kasnih tipkanja… Odoh na pisanje i nazad u krevet pao mi je i tlak pa mi se vrti najbolje da se do jutra ne ustajem vise.. Laku noc curke…
Spavaj dok mozes 😅 ajde odmori laku noc 😘
Cure koje su rodile, nakon koliko vam je prestalo krvarenje?
Mene je ovaj sav dolje toliko poceo svrbiti, nocas sam mislila da cu izluditi. Ne znam jel taj konac isto sam otpadne ili se razgradi. Onak mi viri to dolje 😨
Ja jos krvarim, ne znam kad ce stat 🤷 neko dan su me i jajnici bolili, pomislila sam da sam mozda mengu dobila. Stvarno ne znam, danas je 40 dana nakon poroda, al nije izgledno da ce stat jos 🙄
Cek non stop krvaris.?
Da, nije stalo opce. Smanjilo se malo bilo, kao pred kraj menge i sad ponovo svjeza krv 😕
Men je bilo stalo, pa smedarilo pa krv pa stalo pa sad evo kao da pocinje
To vise ne znas sta je 😒
Pa ne i to me tako zivcira 😣😣 morala bi na kontrolu sada a tako mi se neda, prvo ici srediti gospođu a onda cijeli dan siditi na red kod doktora i jos da mi ide raditi papu 🙄🙄 nadam se da nebi trebo jos
Mene je ovaj sav dolje toliko poceo svrbiti, nocas sam mislila da cu izluditi. Ne znam jel taj konac isto sam otpadne ili se razgradi. Onak mi viri to dolje 😨
Ja jos krvarim, ne znam kad ce stat 🤷 neko dan su me i jajnici bolili, pomislila sam da sam mozda mengu dobila. Stvarno ne znam, danas je 40 dana nakon poroda, al nije izgledno da ce stat jos 🙄
Cek non stop krvaris.?
Da, nije stalo opce. Smanjilo se malo bilo, kao pred kraj menge i sad ponovo svjeza krv 😕
To vise ne znas sta je 😒
Pa ne i to me tako zivcira 😣😣 morala bi na kontrolu sada a tako mi se neda, prvo ici srediti gospođu a onda cijeli dan siditi na red kod doktora i jos da mi ide raditi papu 🙄🙄 nadam se da nebi trebo jos
Trebat ce kosilica za sredit gospodju nakon ne diranja dlaka tolko dugo 🙈 ja jedva cekam pregled, cisto da znam da je sve ok
Cek non stop krvaris.?
To vise ne znas sta je 😒
Trebat ce kosilica za sredit gospodju nakon ne diranja dlaka tolko dugo 🙈 ja jedva cekam pregled, cisto da znam da je sve ok
Prvo trimer pa onda kosilica 😂😂
Jutreko🤗
Opet ekipa sovica do jutarnjih sati cakula😁😁😁
Vidim DijMar se nije javila,nadam se da je ok sve😊
Drzite mi fige….javim se kad dodem k sebi😊😘
Dejo sretnoo 🍀
Tek sam na str 1951. pa dok ne nastavim dalje zelim čestitati Nopobo, Marini i Matei. Bravo zene i sretno dalje!
Deja sretnoooo! Na kraju ni jedna ni druga nismo na termin. Mozes ti tooo 🙈💪❤
DijMar se sigurno vec mazi s bebicom 💖
Jutreko🤗
Opet ekipa sovica do jutarnjih sati cakula😁😁😁
Vidim DijMar se nije javila,nadam se da je ok sve😊
Drzite mi fige….javim se kad dodem k sebi😊😘
Sretno 😊❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji