Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Listopad 2019. 21:50

Manich

Curke evo mene. Ja sam vam zaspala do 19h.. Jos uvijek me boli od pregleda ali su me bar popustile konrakcije koje su bile tako gadne uz ovu bol dolje da sam stvarno bila na granici da odem na hitnu. Bas sam bila ocajna jer me jako boljelo.. I bila sam uzasno ljuta sto mi je to doktorica napravila. Sljedeci put kad budem isla cu joj rec da mi je bilo jako lose poslje pregleda..

Sto ce biti kada budes imala trudove, ma ti ces garant ko ja derati se a i plakati 😂😂 da te malo utjesim 😛

Julie
    03. Listopad 2019. 21:53

*posvrbitI, ne posvetiti 😂 

03. Listopad 2019. 21:56

ayla

Manich

Curke evo mene. Ja sam vam zaspala do 19h.. Jos uvijek me boli od pregleda ali su me bar popustile konrakcije koje su bile tako gadne uz ovu bol dolje da sam stvarno bila na granici da odem na hitnu. Bas sam bila ocajna jer me jako boljelo.. I bila sam uzasno ljuta sto mi je to doktorica napravila. Sljedeci put kad budem isla cu joj rec da mi je bilo jako lose poslje pregleda..

Sto ce biti kada budes imala trudove, ma ti ces garant ko ja derati se a i plakati 😂😂 da te malo utjesim 😛

Hahhahahahah oooo dali cu ja sam hrabra samo kad treba ic cupat dlake sa ribice haahha ali trudovi i roditi eeeee toooo ce biti plac i vristanjee.. 

03. Listopad 2019. 21:56

Ma bitno da se mi svi češkamo 😂 nego cure koje ne doje jeste li vi dobile mengu, ja sam na 27 dan kao dobila ju prije toga sam imala kao ovulaciju i sad nedavno opet kao ovulaciju i sad mi opet pocinje kao menga sad el to menga neznam vise ni sama 🙄

03. Listopad 2019. 21:57

Ayla al na kraju pa nije sramota plakati hahahhha 

03. Listopad 2019. 21:57

Manich

ayla

Manich

Hahhahahahah oooo dali cu ja sam hrabra samo kad treba ic cupat dlake sa ribice haahha ali trudovi i roditi eeeee toooo ce biti plac i vristanjee..

Ma ja bi i za cupanje vristala, zato se nikad ne usudim otici to rijesiti a i nekako mi nelagodno 

03. Listopad 2019. 21:59

Manich

Ayla al na kraju pa nije sramota plakati hahahhha

Ma tad me uopce nije bilo briga nit suza nit deranja, da sam mogla bi ih tamo sviju razbacala sto mi nedaju setati neg sam bila prikovana za krevet 

Julie
    03. Listopad 2019. 22:03

DijMar nadam se da si vec sa bebicom 😍
    Mi smo obavili prvo kupanje od kad je dosao iz bolnice, nije se plakao i bilo je bas lijepo. 

Frajla
    03. Listopad 2019. 22:05

ayla

Ma bitno da se mi svi češkamo 😂 nego cure koje ne doje jeste li vi dobile mengu, ja sam na 27 dan kao dobila ju prije toga sam imala kao ovulaciju i sad nedavno opet kao ovulaciju i sad mi opet pocinje kao menga sad el to menga neznam vise ni sama 🙄

Kako prepoznas ovulaciju?
    Tebi taman zavrsavaju babinje, one traju 6 tjedana, tj oko 40 dana, pa je svasta moguce, mozda je menga, a mozda se jos malo ciste neki zaostatci
    I cura ti je vjerojatno taman u onom skoku od 6 tjedana

03. Listopad 2019. 22:06

ayla

Manich

ayla

Manich

Ma ja bi i za cupanje vristala, zato se nikad ne usudim otici to rijesiti a i nekako mi nelagodno

Ja sam izgubila sramotu za to.. 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.