Deja pa čemu to, već si na pola otvorena taman ti je za epiduralnu, nije carski pa nema potrebe da si hospitalizirana dan ranije. Joooooj tak su i mene j… nek bude prirodno bla bla bla pa sam zbog tog prirodnog imala trudove sve skupa 30 sati a sve se to moglo svesti na 5-6 sati, ja sam sigurna da bi to tako trajalo da su me inducirali.
Ma ne znam…ljuta sam kao ris😡😡😡😁 Ja sam se pripremila za danas,kak je i dogovoreno i sad drek! Aaaaaaaa,vristim u sebi🙈
Vjerujem ti, tak sam i ja bila ljuta i očajna i svašta nešto. Ja se nadam da će se samo pokrenuti da ne čekaš ali fakat ne kužim, da na ovo daju drip i epiduralnu ako ju želiš mogu te poroditi još danas i to oholog ranije.

Ma ne kuzim ni ja…😣 Valjda im fali zena na odjelu🤣🤣🤣🤣 Mislim,salim se od bijesa…Jos tu nesto rade,premjestaju sobe,nemam pojma…
Julie-kad se dragi digne,ti si malo odspavaj…🥰🥰
Hjooooj dragi je na poslu tako da Marin i ja soliramo 😂🙈 moram i kosu oprat a ne da mi se ništa. Išla bi danas malo u shopping, čisto da si kupim nekaj jer odavno nisam. U trudnoći sam samo ono sto bi trebala tipa tajice trudničke i par majica i par haljinica koje su rastezljive pa ih mogu nositi uvijek.

Dijmar cestitke! 🥰
Deja sretno! A koliko si bila otvorena kad su te primili?. Nek ti daju pilates loptu i cupkaj, mozda krene sta 😃

DijMar cestitam 😊
Deja, drzimo fige da se pokrene samo od sebe, da ne moras cekat do sutra 😐

Dijmarcestitke! 🥰
Deja sretno! A koliko si bila otvorena kad su te primili?. Nek ti daju pilates loptu i cupkaj, mozda krene sta 😃
4-5cm… dali su mi bas loptu maloprije😁
Znaci skakuces sada? Pazi samo da ne bubnes hihi ja sam neki dan s moje tako bubnula na dupe da me i malac odma izudarao.. 🤣🙄 Drzim fige da ti krene samo da ne cekas sutra.. Moj malac se od jucer dosta umirio siroce moje osjetio da je mama bila lose pa me nije htio i on jos udarati.. Danas cu odmarati i posvetit se mazenju stomaka da se beban ne ljuti na mamu sto je bila uzrujana jucer..
DijMar cestitam na velikom deckicu ❤️😘😍 odmori se pa nam se javi..
Hvala curke🤗🥰 Sad su me obradili,napravili uzv i pregled, sad sam 4-5cm otvorena… Uglavnom,smjestili su me na odjel,i sutra ce me inducirati ako ne krene danas spontano… Bas sam ljuta,tak sam mogla i doma cekati😡😡😡😡
Čekaj, nešto nisam pohvatala.. došla si tako otvorena al bez ikakih bolova? Netko je pisao da mu je sluzni čep ispao jucer,prekjučer jesi to ti bila?
Mislim 5cm to je već na pola čemu čekanje do sutra ili eto da prirodno krene,kad mogu ubrzati sve. I taman sad stigneš i epiduralnu primit. Ako si htjela uopće..

Dijmarcestitke! 🥰
4-5cm… dali su mi bas loptu maloprije😁
Sretno! Nadam se da ce krenuti...

DijMar cestitam i brz oporavak zelim! 🤗
Deja drzi se, nedaj se, trebat ce ti snaga i zivci 🤗

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji