Felicitanama su na tecaju rekli da se ctg ne treba uzimati za ozbiljno kad su trudovi u pitanju. Nekim zenama dodje do 100 da ne osjete dok neke imaju trudove, a on ocita manje. Rekla je primalja da kad pitaju trudnicu jel ima trudove ona pita sta kaze ctg, a ovoj mrak na oci i onda kaze nek slusa svoje tijelo i sama zakljuci po tome 🤷🏼♀️
Meni je to sve nekako.ko.menga blaza, nista nepodnosljivo, to su vise laznjaci nego pravi trudovi…a vidit cemo kad prode vizita sta kazu…nek me puste doma radje ak nije nista
Mene ostavili u cet (bez trudova, otvorena prst ), rodila s petka na sub 🤪
Al znala sam da me nece pustiti doma jer sam u ned trebala skupljati urin da se napravi ta neka pretraga u pon
Tebi drzim fige da ipak ides doma ako se nist ne dogada
Felicitanama su na tecaju rekli da se ctg ne treba uzimati za ozbiljno kad su trudovi u pitanju. Nekim zenama dodje do 100 da ne osjete dok neke imaju trudove, a on ocita manje. Rekla je primalja da kad pitaju trudnicu jel ima trudove ona pita sta kaze ctg, a ovoj mrak na oci i onda kaze nek slusa svoje tijelo i sama zakljuci po tome 🤷🏼♀️
Meni je to sve nekako.ko.menga blaza, nista nepodnosljivo, to su vise laznjaci nego pravi trudovi…a vidit cemo kad prode vizita sta kazu…nek me puste doma radje ak nije nista
Al znala sam da me nece pustiti doma jer sam u ned trebala skupljati urin da se napravi ta neka pretraga u pon
Mene tako ostavili jer sam bila prst ipo i skraćen i omekšan cerviks al u 9 dana ležanja ništa pa me vratili 😅🤭 i sad sam još uvijek prst i po. Nadam se pomaku ,mada sam tek 36tt.
Frajla, a jel ti krenulo samo od sebe ili su ti inducirali? Koliko si bila tj?
Frajla, a jel ti krenulo samo od sebe ili su ti inducirali? Koliko si bila tj?
Bila sam 38+2 kad su me ostavili
Nisu inducirali, samo krenulo. Ali kako su me ostavili zbog tlaka i sumnje na preeklampsiju planirali su idući tjedan inducirati ako bi sve išlo ok, da je krenulo nešto loše vjerojatno bi bio carski. Mjerili su mi tlak 5 puta dnevno
Došla mi moja dr u vizitu u pon, kaže mislila je svakako doći da se dogovorimo za indukciju, a ja već u dva dijela
Manichmeni bude osjetljivo i par dana. Guza osobito. Nevenova mast ili kantarion navodno pomazu. Probala nevenovu i ono opet mora proci par dana.
Inace ja nisam vadila krvnu grupu vise jer mi je dr rekao da znamo od prije da sam +. Prije trudnice taman vadila.
Moj bebac ovaj tjedan na pregledu 1800g. Kazu da je do prosjek.
E pa da mi je i pocupala i taj dio sa guze bilo bi super ali to cu ocito morat ja biti majstor samo neznam kako.. Ugl namazala sam sinoc sa kantarionom i bome ublazilo se... Ali sam bome nocas i legla bez gacica samo laganu siroku pidjama obukla jer sam htijela pokidat gacice koliko su mi smetale..
Evo pustili me jer se nista ne dogadja i to je super jer mi se ne da tu biti u predradaoni. Ne mozes se ni naspavati ni nista ali kako je krenulo jos cu ja zavrsiti na induciranom. A tata nam se tako poveselio sinoc, mislio je to je to. Dosao je doma u ponoc i isao stan spremati 🤣🤣
Manich azulene ulje ti je super nakon depilacije plavkaste je boje, mene je prije znalo tako peckati/svrbiti ako je koza iziritirana tj. vise puta se prolazilo tim dijelom i to mrzim 😣
....
Sad si odo napokon po muzica kako sam ja sretna 🥰🥰🥰🥰🥰 a kad sam sretna onda sam i smotana i od uzbudjenosti ne znam sta da radim .... 😍😍😍😍😍
Manichmeni bude osjetljivo i par dana. Guza osobito. Nevenova mast ili kantarion navodno pomazu. Probala nevenovu i ono opet mora proci par dana.
Inace ja nisam vadila krvnu grupu vise jer mi je dr rekao da znamo od prije da sam +. Prije trudnice taman vadila.
Moj bebac ovaj tjedan na pregledu 1800g. Kazu da je do prosjek.
E pa da mi je i pocupala i taj dio sa guze bilo bi super ali to cu ocito morat ja biti majstor samo neznam kako.. Ugl namazala sam sinoc sa kantarionom i bome ublazilo se… Ali sam bome nocas i legla bez gacica samo laganu siroku pidjama obukla jer sam htijela pokidat gacice koliko su mi smetale..
I btw zasto ti nije sve rijesila? Pa to je mozda jos par kuna vise a puno je ljepše 🤗
Evo ja jutros zakašljala izletilo mi sve od vaginalete,neka voda,promočilo i uložak,sukrvica,smeđe. Nakon toga odma na kupanje i opet vode malo i sukrvica. Na putu sam bolnice jer mi je udaljena 100km. Ne boli me ništa samo imam nagon za velikom nuždom stalno 😁
Cure, zaboravila vec, jel neka rodila nedavno u vinogradskoj? Kaj ste sve spremile u torbu? Kad se vratim od sveki iduci vikend, lagano cu poceti pakirati.
Sortiraj odgovore
Najstariji