Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marla5
    27. Rujan 2019. 09:56

felicita28

Evo pustili me jer se nista ne dogadja i to je super jer mi se ne da tu biti u predradaoni. Ne mozes se ni naspavati ni nista ali kako je krenulo jos cu ja zavrsiti na induciranom. A tata nam se tako poveselio sinoc, mislio je to je to. Dosao je doma u ponoc i isao stan spremati 🤣🤣

Doma je najljepse :) Bas je napet ovaj finish...

Marla5
    27. Rujan 2019. 10:00

Dal netko zna kako je sa skin to skin nakon carskog? I dal je razlicito od bolnice do bolnice (mi Idemo u Vinogradsku).

I kad moze doci muz/tata? Nesto sam cula da tata moze imati skin to skin dok mamu ne zasiju.

C1M4
    27. Rujan 2019. 10:00

Pozdrav zene,  ispricavam se sto vam ovako upadam na temu, ali imam pitanje, ne znam moze li mi koja pomoci, ali dakle.. Meni u ponedjeljak istice radni odnos i trebam na hzzo donijeti razno razne potvrde blabla i medu ostalim i potvrdu o isplati place, ovako sam to dobila u firmi https://ibb.co/WxGNJN5. [ibb.co] Meni je inace placa 3000kn, ali ja svaki mjesec dobijem oko 1000 i nesto kn bonusa pa ovako ispadne placa kako je navedeno tu.. Zanima me hoce li se naknada racunati prema ovom papiru ili prema ugovoru u kojem pise da mi je placa 3000 jer moram donijeti dokaz da mi prestaje radni odnos? Bila bi stvarno zahvalna ako se kojoj da odgovoriti na to ako zna jer mi je hzzo daleko do iduceg petka, a preko telefona nista ne znaju xd
    I usput, pratim i vas i bas mi je drago da ste sve dobro, da su vase bebice dobro i super mi je citati vasa iskustva s poroda da znam sto me ceka haha😁

• irma123
    27. Rujan 2019. 10:05

Cure kak znat jel beba ima grceve?

Frajla
    27. Rujan 2019. 10:08

felicita28

Evo pustili me jer se nista ne dogadja i to je super jer mi se ne da tu biti u predradaoni. Ne mozes se ni naspavati ni nista ali kako je krenulo jos cu ja zavrsiti na induciranom. A tata nam se tako poveselio sinoc, mislio je to je to. Dosao je doma u ponoc i isao stan spremati 🤣🤣

Super, baš mi je drago da ćeš imati još malo svog mira sad na kraju
    U predrađaonu su te stavili  Pa to mi zvuči kao mučenje, dan noć slušati druge kako rađaju 

Frajla
    27. Rujan 2019. 10:12

C1M4

Pozdrav zene, ispricavam se sto vam ovako upadam na temu, ali imam pitanje, ne znam moze li mi koja pomoci, ali dakle.. Meni u ponedjeljak istice radni odnos i trebam na hzzo donijeti razno razne potvrde blabla i medu ostalim i potvrdu o isplati place, ovako sam to dobila u firmihttps://ibb.co/WxGNJN5.[ibb.co] Meni je inace placa 3000kn, ali ja svaki mjesec dobijem oko 1000 i nesto kn bonusa pa ovako ispadne placa kako je navedeno tu.. Zanima me hoce li se naknada racunati prema ovom papiru ili prema ugovoru u kojem pise da mi je placa 3000 jer moram donijeti dokaz da mi prestaje radni odnos? Bila bi stvarno zahvalna ako se kojoj da odgovoriti na to ako zna jer mi je hzzo daleko do iduceg petka, a preko telefona nista ne znaju xd
    I usput, pratim i vas i bas mi je drago da ste sve dobro, da su vase bebice dobro i super mi je citati vasa iskustva s poroda da znam sto me ceka haha😁

Placat ce te po satnici iz obrasca (ovo dolje, manja vrijedost), pa sad ovisi koliko koji dan ima radnih dana (tj sati), max je oko 4200. Ugovor te nitko ne traži, on je uostalom poslovna tajna. Dokaz da prestaješ raditi ne znam što je, ali ugovor sigurno nije, jer ako i piše do kada važi kak oni mogu znati da nisi dobila novi....To je vjerojatno ili ono kad te firma odjavi sa zdravstvenog ili neka potvrda ovak iz firme ili prijava na biro....

Frajla
    27. Rujan 2019. 10:14

Pikulica19

Manich

Kengurica

Manichmeni bude osjetljivo i par dana. Guza osobito. Nevenova mast ili kantarion navodno pomazu. Probala nevenovu i ono opet mora proci par dana.
    Inace ja nisam vadila krvnu grupu vise jer mi je dr rekao da znamo od prije da sam +. Prije trudnice taman vadila.
    Moj bebac ovaj tjedan na pregledu 1800g. Kazu da je do prosjek.

E pa da mi je i pocupala i taj dio sa guze bilo bi super ali to cu ocito morat ja biti majstor samo neznam kako.. Ugl namazala sam sinoc sa kantarionom i bome ublazilo se… Ali sam bome nocas i legla bez gacica samo laganu siroku pidjama obukla jer sam htijela pokidat gacice koliko su mi smetale..

I btw zasto ti nije sve rijesila? Pa to je mozda jos par kuna vise a puno je ljepše 🤗

Pitanje kak to ide u ovom stanju, meni su uvijek govorili da se okrenem potrbuške za to (nisam bila nikad trudna na čupkanju)

C1M4
    27. Rujan 2019. 10:15

Frajla

C1M4

Pozdrav zene, ispricavam se sto vam ovako upadam na temu, ali imam pitanje, ne znam moze li mi koja pomoci, ali dakle.. Meni u ponedjeljak istice radni odnos i trebam na hzzo donijeti razno razne potvrde blabla i medu ostalim i potvrdu o isplati place, ovako sam to dobila u firmihttps://ibb.co/WxGNJN5.[ibb.co] Meni je inace placa 3000kn, ali ja svaki mjesec dobijem oko 1000 i nesto kn bonusa pa ovako ispadne placa kako je navedeno tu.. Zanima me hoce li se naknada racunati prema ovom papiru ili prema ugovoru u kojem pise da mi je placa 3000 jer moram donijeti dokaz da mi prestaje radni odnos? Bila bi stvarno zahvalna ako se kojoj da odgovoriti na to ako zna jer mi je hzzo daleko do iduceg petka, a preko telefona nista ne znaju xd

Placat ce te po satnici iz obrasca (ovo dolje, manja vrijedost), pa sad ovisi koliko koji dan ima radnih dana (tj sati), max je oko 4200. Ugovor te nitko ne traži, on je uostalom poslovna tajna. Dokaz da prestaješ raditi ne znam što je, ali ugovor sigurno nije, jer ako i piše do kada važi kak oni mogu znati da nisi dobila novi….To je vjerojatno ili ono kad te firma odjavi sa zdravstvenog ili neka potvrda ovak iz firme ili prijava na biro….

Hvala ti😁😁 a ugovor su mi rekli ranije jos da moram donesti jer im je to kao dokaz da odnos prestaje pa da moraju cekati onda potvrdu sa mirovinskog, stvarno eto ne znam.. Svatko od njih kaze nesto drugo pa mi je bolje ovako pitati zene koje su to vec prosle😁

Frajla
    27. Rujan 2019. 10:16

Pikulica19

Manich azulene ulje ti je super nakon depilacije plavkaste je boje, mene je prije znalo tako peckati/svrbiti ako je koza iziritirana tj. vise puta se prolazilo tim dijelom i to mrzim 😣
    ….
    Sad si odo napokon po muzica kako sam ja sretna 🥰🥰🥰🥰🥰 a kad sam sretna onda sam i smotana i od uzbudjenosti ne znam sta da radim …. 😍😍😍😍😍

awwwww stiže mužić, uživajte sada
    Ostaje do poroda ili mora brzo ići?

Frajla
    27. Rujan 2019. 10:18

MonaL.

Evo ja jutros zakašljala izletilo mi sve od vaginalete,neka voda,promočilo i uložak,sukrvica,smeđe. Nakon toga odma na kupanje i opet vode malo i sukrvica. Na putu sam bolnice jer mi je udaljena 100km. Ne boli me ništa samo imam nagon za velikom nuždom stalno 😁

Sretno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.