Ne mijenja se krvna grupa. Oprez je na rh faktoru,ali to su pod povecalom trudnice koje su rh negativne.. Ja sam 0+,imam krvnu grupu od 2015;sad sam radila samo indirekt. antiglobulinski test. Iako mama i beba imaju odvojen krvotok,opet postoji ono-sto ako ipak dodu u doticaj-onda se stvore ta antitijela,beba moze razviti hemoliticku bolest itd….ukratko..
Cure da li vama trnu ruke,prsti,sake?😌 Meni je bas uzas zadnjih 2-3dana…ujutro najgore,boli me i ne mogu stisnuti saku…kasnije maloo popusti,ali koma…malo jesu nateceni,ali ne jako…
Meni nekad tako utrnu da ujutro nemogu mob uzet u ruku da ugasim alarm.. Bilo je dana da svako jutro bude tako a evo sad samo ponekad.. Razmisljala sam o tome mozda je moguce da nam beba ili neki od organa kak je to sve zbubano u utrobi stisce zivac neki vezan za ruke i da zato trnu jer recimo meni uopce nisu otecene ni ruke ni noge vise otkako je zahladilo tako da nemogu rec da je to od vode u organizmu.. Dok recimo kad je bilo vruce meni su stopala tako trnula da ujutro nisam mogla stat na njih i uzasno su me boljela kao da sam trcala cijelu noc a ne spavala..
Ja sam prije 2mj radila prvi put krvnu grupu u trudnoci i B+ je kao sto znam i od prije, rekli mi da opet moram u 34tt ponovit nalaz. Ja kako sam mirovala do neki dan nisam isla, nije mi se dalo gnjavit bezveze. I bas prekjucer pitala doktoricu kao jel to bas obavezno, kaze ona kao mogu ponovit, da nije jos kasno, da se ne gleda grupa vise kao nije to bitno, vec one neke druge stvari sto provjeravaju. I sad nemam pojma dal da idem na to u ponedjeljak ponovit, znate li sta tocno je to bitno od onih drugih parametara itd. Jel moze bit sta kljucno az trudnocu il bebu?
Ne mijenja se krvna grupa. Oprez je na rh faktoru,ali to su pod povecalom trudnice koje su rh negativne.. Ja sam 0+,imam krvnu grupu od 2015;sad sam radila samo indirekt. antiglobulinski test. Iako mama i beba imaju odvojen krvotok,opet postoji ono-sto ako ipak dodu u doticaj-onda se stvore ta antitijela,beba moze razviti hemoliticku bolest itd….ukratko..
Cure da li vama trnu ruke,prsti,sake?😌 Meni je bas uzas zadnjih 2-3dana…ujutro najgore,boli me i ne mogu stisnuti saku…kasnije maloo popusti,ali koma…malo jesu nateceni,ali ne jako…
Meni nekad tako utrnu da ujutro nemogu mob uzet u ruku da ugasim alarm.. Bilo je dana da svako jutro bude tako a evo sad samo ponekad.. Razmisljala sam o tome mozda je moguce da nam beba ili neki od organa kak je to sve zbubano u utrobi stisce zivac neki vezan za ruke i da zato trnu jer recimo meni uopce nisu otecene ni ruke ni noge vise otkako je zahladilo tako da nemogu rec da je to od vode u organizmu.. Dok recimo kad je bilo vruce meni su stopala tako trnula da ujutro nisam mogla stat na njih i uzasno su me boljela kao da sam trcala cijelu noc a ne spavala..
Noge su mi za sad super..a prsti na rukama oteceni minimalno🤷♀️ Ma dobro,neka nije gore😁😁
I moje su super konacnooo mogu obuc sve sto sam i prije nosila.. Ma hajde blizu smoo kraju pa cemo jos malo izdrzati.. Sve za nase bebane.
Negooo zenice zaboravila sam koja ono depilira dolje sve sa secernom pastom.. Imam pitanje znaci jucer sam bila na depilaciji i jucer sve bilo okej. Danas me tako svrbiiiii kao kad se obrijem pa ono kao iritacija.. Nije mi nista crveno niti ista takvo samo je malo osjetljivo na dodir od cupanja ali me sad pocelo svrbiti pa me zanima jel to normalno poslje depilacije..
Manich meni bude osjetljivo i par dana. Guza osobito. Nevenova mast ili kantarion navodno pomazu. Probala nevenovu i ono opet mora proci par dana.
Inace ja nisam vadila krvnu grupu vise jer mi je dr rekao da znamo od prije da sam +. Prije trudnice taman vadila.
Moj bebac ovaj tjedan na pregledu 1800g. Kazu da je do prosjek.
I’m here for serious biz
There will not be enough for all
PP Transfer
WU Transfer
BANK Transfer
Skrill
CashApp Down.
Here is new Cash Out Methods and also learn how to spam!!!
Shipping Cloned Cards And Dumps + Pin Ready For ATM Use.
Cards available all the time big large Hacked Cards Databases
large big Data Dards Worldwide many countries.
Long term deal and bulk orders are welcome with best discount prices.
Black Market & Freebies
[email=waynemaloon50@gmail.com]waynemaloon50@gmail.com[/email] and Hangout or
Text or call *** : +13476882381
Felicita nama su na tecaju rekli da se ctg ne treba uzimati za ozbiljno kad su trudovi u pitanju. Nekim zenama dodje do 100 da ne osjete dok neke imaju trudove, a on ocita manje. Rekla je primalja da kad pitaju trudnicu jel ima trudove ona pita sta kaze ctg, a ovoj mrak na oci i onda kaze nek slusa svoje tijelo i sama zakljuci po tome 🤷🏼♀️
Ja sam danas bila na pregledu i zakazan carski 07.10.ako ne krene ništa prije - a ne bi trebalo. I kako sad stvari stoje bit će francuski rez.
Zasto carski? Znaci kod dr.Grgica si?
Jer je na prvom porodu bilo komplikacija i isto završio na carski a sad imam i antifosfolipidni sindrom, pa ne žele riskirati. Da, da kod Grgića sam. On je to savjetovali.
Ako smijem pitati, vezano za antifosfolipidni, kako si zatrudnila? Prirodno ili? Si imala spontani. Poznanica mi ga ima i jako se dugo muci s tim, ne moze nikako odrzati trudnocu 😢
Prirodno sam zatrudnila i nisam uopće imala spontani. To je i njima bilo čudno, da nisam imala ništa što bi upućivalo na to, a vrijednosti u krvi bile tako visoke. 🤷♀️Od 16.tjedna trudnoće sam na fragmin injekcijama i bit ću 6 tjedana poslije poroda.
Ja sam danas bila na pregledu i zakazan carski 07.10.ako ne krene ništa prije - a ne bi trebalo. I kako sad stvari stoje bit će francuski rez.
Gdje ces roditi? Jesu ti to ponudili? Ja jos ne znam hocu na carski zbog prethodnog pa me zanima oko francuskog carskog, dosta sam citala o njemu zadnje vrijeme
Mislim da francuski radi samo dr. Grgic u Vinogradskoj. Mislim da kod nas npr. nece moci jer stalno govore da je beba prevelika.
Mislim da to nije problem, koliko sam citala, samo je drugaciji nacin rezanja a na klasicni carski se ide u slucaju da je bebu potrebno hitno izvaditi.
Moja je okrenuta za sad naglavce ali vidjet cemo kad krenem u TA sto ce reci. Nekako se nadam vaginalnom porodu
Felicitanama su na tecaju rekli da se ctg ne treba uzimati za ozbiljno kad su trudovi u pitanju. Nekim zenama dodje do 100 da ne osjete dok neke imaju trudove, a on ocita manje. Rekla je primalja da kad pitaju trudnicu jel ima trudove ona pita sta kaze ctg, a ovoj mrak na oci i onda kaze nek slusa svoje tijelo i sama zakljuci po tome 🤷🏼♀️
Meni je to sve nekako.ko.menga blaza, nista nepodnosljivo, to su vise laznjaci nego pravi trudovi...a vidit cemo kad prode vizita sta kazu...nek me puste doma radje ak nije nista
Sortiraj odgovore
Najstariji