Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    fairy_
    19. Ožujak 2019. 18:49

andreaam

Aylasuper drago mi je 😃. Samo da vas pitam ima li neka zamjena za mlijeko koju bi mogla koristiti za kavu ? Primjetila sam da mi tetrapak mlijeko vise ne pase nikako jer povracam ima nekoliko dana kad ga god pijem. Ali ne mogu nikako kavu bez mlijeka pa nezz jel valja onaj prah ili nesto trece 🙈

Pa probaj mlijeko u prahu 😊

• marta07
    19. Ožujak 2019. 18:52

fairy_

andreaam

Aylasuper drago mi je 😃. Samo da vas pitam ima li neka zamjena za mlijeko koju bi mogla koristiti za kavu ? Primjetila sam da mi tetrapak mlijeko vise ne pase nikako jer povracam ima nekoliko dana kad ga god pijem. Ali ne mogu nikako kavu bez mlijeka pa nezz jel valja onaj prah ili nesto trece 🙈

Pa probaj mlijeko u prahu 😊

Probaj al meni to mlijeko u prahu😳 nije fino. Probaj bez mljeka mozda uspiješ . Sretno ☕

andreaam
    19. Ožujak 2019. 18:56

Hvala cure vidjela sam da ima kupiti mlijeko bez laktoze pa cu to naci i probati. Valjda bude ok :) 

19. Ožujak 2019. 19:10

luce35

Manich kod uredne trudnoce se obicno pregled radi svaka 4 tjedna, evo meni sada svako 2 jer pratimo hematom i to je ok. Da probas nazvati da te ubaci bar tjedan ranije, samo da budes mirnija. Zelim da ti i dalje trudnoca bude tako uredna, a mucnine ce proci i bit ces super 😉

Kod uredne trudnoce pa eto meni je uredna a svejedno mi je napravila razliku od 6 tj izmedju pregleda.. Ma nece ona meni htjet radit ranije uzv znam to. Ona je takva doktorica. Reci ce mi da se i onako nista posebno ne vidi prije tog 12tog tjedna. Imam osjecaj da ce mi poslje ovog uzv u 12 tjednu mozda napraviti jos svega dva u kompletnoj trudnoci i to je to.. 

• marta07
    19. Ožujak 2019. 19:21

Manich

luce35

Manich kod uredne trudnoce se obicno pregled radi svaka 4 tjedna, evo meni sada svako 2 jer pratimo hematom i to je ok. Da probas nazvati da te ubaci bar tjedan ranije, samo da budes mirnija. Zelim da ti i dalje trudnoca bude tako uredna, a mucnine ce proci i bit ces super 😉

Kod uredne trudnoce pa eto meni je uredna a svejedno mi je napravila razliku od 6 tj izmedju pregleda.. Ma nece ona meni htjet radit ranije uzv znam to. Ona je takva doktorica. Reci ce mi da se i onako nista posebno ne vidi prije tog 12tog tjedna. Imam osjecaj da ce mi poslje ovog uzv u 12 tjednu mozda napraviti jos svega dva u kompletnoj trudnoci i to je to..

Pa svaki put tj svaki pregled ideš na ultrazvuk nemoj misliti tako crno. Malo je čudno inače svaka 4tj.se ide
    Glavu gore bitno je da je sve ok, biti će do kraja i ultrazvuka i pregleda 😍

• Pikulica19
    19. Ožujak 2019. 19:24

marta07

Deja1988

Felicita sretno sutra, javiii🤗🤗 Ja idem 28. 3 isto u Vinogr. Mene su isto narucili u 8:30,rekli su 3.kat rodilište.
    Jooooj, i ja jedva čekam da mi se vidi trbuh😍😍 Nekako mi sporo prolazi vrijeme😒
    Ja bi najradije sad sve pokupovala za bebu, kad vidim svu tu robicu, dude, bocice, ajmeeeeee, rastopim se😍😍 Jedva čekam 😍🤗😍🤗

Deja1988 kakva uputnica ti treba za kombinir. za vinogradsku, i di si našla broj telefona da se naručiš. Ja idem kod doktorice svoje u četvrtak pa ću je traziti uputnicu sam neznam koja treba uputnica, valjda će ona više znati.

Marta ovo ti je broj od dole šaltera ginekologija u Vinogradskoj 013787343 mozda se mozes i telefonski naruciti ako imas uputnicu vec jer samo kazes podatke s uputnice .. Bila sam danas osobno tamo ali poslije sam zvala jer mi se nije slagao datum koji je doktor napisao i koji su me oni narucilu pa su mi objasnili da mi je 30.04. tocno 12tt i najbolje vrijeme da se napravi kombinirani probir jer ako je beba par mm manja oni nece uspjeti napraviti najtočnije 

felicita28
    19. Ožujak 2019. 19:35

Mozes probati nazvati ali mislim da nema koristi od toga. ja sam zvala bila ali su mi rekli to sto sam napisala da se narucuje striktno mailom i skeniranim ili kopiranim uputnicama..

felicita28
    19. Ožujak 2019. 19:37

Deja1988

Ja cu biti 11+5 na dan kombiniranog.. Svako drugačije govori 😁😁

Meni je ginekologica rekla od 12 do 14 tjedna je najbolje raditi kao. Cure koje se narucujete u vinogradsku obavezno u mail navedite koliko ste trudne tocno da imaju uvid u to

• Pikulica19
    19. Ožujak 2019. 20:02

Deja1988

Nemam pojma. Meni je moj gin iz Vinogradske rekao da ga napravim od 11-12tt,i tak me narucili dole🤷‍♀️

Mozda nam je isti ginekolog bio na pregledu 🤣 .. Tako je i meni napisao a to sam skuzila tek kad sam kuci dosla 🙈 pa sam ih zvala da su me krivo narucili i onda su mi objasnili tako 🤷‍♀️

• Pikulica19
    19. Ožujak 2019. 20:30

Deja1988

Pikulica19

Deja1988

Nemam pojma. Meni je moj gin iz Vinogradske rekao da ga napravim od 11-12tt,i tak me narucili dole🤷‍♀️

Mozda nam je isti ginekolog bio na pregledu 🤣 .. Tako je i meni napisao a to sam skuzila tek kad sam kuci dosla 🙈 pa sam ih zvala da su me krivo narucili i onda su mi objasnili tako 🤷‍♀️

Sigurno prim. Tomić😁

Da da... 😂😂😂
    Bas sam bila dns i njega sam zatekla. Nego kad si ti isla na 1.uzv?
    Ja sam uzasno uplasena zbog tog hematoma, bojim se i ici na wc. 
    Valjda kako me gledao opet mi se aktivirao hematom pa vidim malo krvi sad na papiru .. Ne znam dali to ima ikakvog utjecaja da potakne krvarenje ?? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.