Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    15. Kolovoz 2019. 22:34

Deja1988

Julie

Deja1988

Julie

Ciao curke…..kaj mislite o ovakvim hranilicama, seka i sogor zele kupiti i rekli su da izaberemo, onda je ona poslala i ovu koja je njoj fora jer multifunkcionalna…….ja sam odmah snimila cijenu ali nju bas briga i rekla je da ju ne interesira koliko kosta…..ja pak ne bi htjela da kupuju tako papreno skupo ako mi nece nece biti od koristi
    https://www.bubamara.in/aktualne-akcije/knjizica-pogodnosti/15-na-hranilicu-ili-dodatak-za-hranilicu/peg-perego-hranilica-ljuljacka-tatamia-follow-me-latte/317538005475391211

Tu si i ja zelim😍 Fora mi je jer sluzii i kao ljuljacka, tako da može unutra od rodenja… A kasnije posluzi za papanje…Ma 100 čuda 🙈. Go for it👍😃😃 Cijena je stvarno paprena… 😁

To i mene golica jer sam ja htjela neku ljuljačku za malog a ova ima sve i još je ona zapela kak ima sve pa da si pogledaj i pročitaj i bla bla a ja odmah vidjela cijenu al vjerojatno ću joj onda reci da može. Uzeli su i beskontaktni toplomjer koji smo htjeli. Bome su se sad svi raspostoljili, nude pranje i peglanje robice a ja do jučer kukala kak nitko ništa. 😂🙈

Imas super seku… 🤗 Uglavnom, ne pustaj to😁😁
    Ja sam vidjela bas tu kod jedne mame na instagramu, i odmah sam ju isla traziti, samo kad sam cijenu vidjela🤦‍♀️😵😁😁 Sigurno neces pozaliti, a ako su ti rekli da cijena nije upitna, onda ti nema kaj biti bed☺️
    Lijepo da su se svi aktivirali sad kad ti je najteze☺️

Sad kad si mi već bacila bubi u uho otišla na YouTube i pogledala video i fora je šta je je tak da sam joj rekla da ju želimo 🙈 i sad je 15% sniženje na hranilice ako se ne varam pa će ju uzeti

Julie
    15. Kolovoz 2019. 23:30

Deja1988

Julie

Deja1988

Julie

Deja1988

Julie

Ciao curke…..kaj mislite o ovakvim hranilicama, seka i sogor zele kupiti i rekli su da izaberemo, onda je ona poslala i ovu koja je njoj fora jer multifunkcionalna…….ja sam odmah snimila cijenu ali nju bas briga i rekla je da ju ne interesira koliko kosta…..ja pak ne bi htjela da kupuju tako papreno skupo ako mi nece nece biti od koristi
    https://www.bubamara.in/aktualne-akcije/knjizica-pogodnosti/15-na-hranilicu-ili-dodatak-za-hranilicu/peg-perego-hranilica-ljuljacka-tatamia-follow-me-latte/317538005475391211

Tu si i ja zelim😍 Fora mi je jer sluzii i kao ljuljacka, tako da može unutra od rodenja… A kasnije posluzi za papanje…Ma 100 čuda 🙈. Go for it👍😃😃 Cijena je stvarno paprena… 😁

To i mene golica jer sam ja htjela neku ljuljačku za malog a ova ima sve i još je ona zapela kak ima sve pa da si pogledaj i pročitaj i bla bla a ja odmah vidjela cijenu al vjerojatno ću joj onda reci da može. Uzeli su i beskontaktni toplomjer koji smo htjeli. Bome su se sad svi raspostoljili, nude pranje i peglanje robice a ja do jučer kukala kak nitko ništa. 😂🙈

Imas super seku… 🤗 Uglavnom, ne pustaj to😁😁
    Ja sam vidjela bas tu kod jedne mame na instagramu, i odmah sam ju isla traziti, samo kad sam cijenu vidjela🤦‍♀️😵😁😁 Sigurno neces pozaliti, a ako su ti rekli da cijena nije upitna, onda ti nema kaj biti bed☺️
    Lijepo da su se svi aktivirali sad kad ti je najteze☺️

Sad kad si mi već bacila bubi u uho otišla na YouTube i pogledala video i fora je šta je je tak da sam joj rekla da ju želimo 🙈 i sad je 15% sniženje na hranilice ako se ne varam pa će ju uzeti

Supeeeer 🤗 🤗 Kad ju isprobate, javi😁☺️

Budem svakako 😍

• Pikulica19
    16. Kolovoz 2019. 06:17

Jutro curke... 
    Frajla ovu nedjelju i ponedjeljak u Areni centru ti je Vikend + pa tako da ako placas Masterom ili Maestrom u odredjenim trgovinama ti je popust i do 20%... Za Magic baby znam da daje na odredjene stvari pa tako i kolica 20% a za druge duckase nigdje nisam nasla niti imaju na letku popis jer ne sudjeluju svi ducani... Mozda i DM medju njima daje nesto

• Pikulica19
    16. Kolovoz 2019. 06:20

Deja1988

Jutreko😌 Ne mogu vjerovati da cu ovo reci, ali smrzla sam se😁😁

Jutro 🤗
    Napokon nama na volju vrijeme 🥰

• Martina0204
    16. Kolovoz 2019. 06:59

Jutro cure! Ja imala zanimljivu noc. Navecer me poceo trbuh boliti ko da trebam dobiti, mislim si aj dobro laznjaci. Odem u krevet spavat, po noci me opet probudi bol u trbuhu ali sad i u ledima. Sva uznevjerena ne znam jel to sad za stvarno ili kaj, sva se ustrtarila a opet sam bila sretna mislim si evo je napokon izlazi. Nakon tog sam zaspala, par puta sam se opet zbudila zbog bolova i prosla noc... opce ne znam kaj da si mislim i koji vrag je to bio... danas idem na kontrolu u petrovu pa cu bas pripomenut dr... sad se sama sebi smijem kak sam se u panici pocela veseliti da je napokon krenulo 😂🙈

Julie
    16. Kolovoz 2019. 07:01

Jutreko ☀️ bome je divno za spavati 😍

luce35
    16. Kolovoz 2019. 07:09

Jutro 🌞, spavanje bez klime, neprocjenjivo 😀.
    Martina ti si ako se ne varam par dana do termina, uskoro nam jos jedna bebica stize 😍.
    Minnie nam se nikako nije javila 🤔

16. Kolovoz 2019. 07:38

Jutro curke, prije 4 sam se budila zbog zgaravice pa radi prirodnog ciscenja,  i onda u pol 7 pukne vodenjak i nista ja lagano bi nebi isla al krene jos curiti vode i tako da sam u bolnici na ctg jos nista ne boli javim vam se

• Martina0204
    16. Kolovoz 2019. 07:40

ayla

Jutro curke, prije 4 sam se budila zbog zgaravice pa radi prirodnog ciscenja, i onda u pol 7 pukne vodenjak i nista ja lagano bi nebi isla al krene jos curiti vode i tako da sam u bolnici na ctg jos nista ne boli javim vam se

Ajmee drzmo fige da sve prode najbolje mogucee... ma to sam onda ja po noci suosjecala s tobom 😂🙈

16. Kolovoz 2019. 07:43

Martina0204

ayla

Jutro curke, prije 4 sam se budila zbog zgaravice pa radi prirodnog ciscenja, i onda u pol 7 pukne vodenjak i nista ja lagano bi nebi isla al krene jos curiti vode i tako da sam u bolnici na ctg jos nista ne boli javim vam se

Ajmee drzmo fige da sve prode najbolje mogucee… ma to sam onda ja po noci suosjecala s tobom 😂🙈

Hahahaha moguce al nadam se da ce i tvoja uskoro 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.