Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    16. Kolovoz 2019. 08:09

Ayla, sretno, zelim ti brz porod 😃

mc_zgb
    16. Kolovoz 2019. 08:10

Ayla sretnooo i nadam se da ce brzo sve to i da te nece rastavit ta bol bas jako 🤞😘  javi se kad ces moc! 😊
    Ajme koja divna noc za spavanje, s gustom sam se pokrila do nosa 😁

Maša62
    16. Kolovoz 2019. 08:15

Jutro, Ayla sretno ❤️

sara2019
    16. Kolovoz 2019. 08:21

Deja1988

ayla

Jutro curke, prije 4 sam se budila zbog zgaravice pa radi prirodnog ciscenja, i onda u pol 7 pukne vodenjak i nista ja lagano bi nebi isla al krene jos curiti vode i tako da sam u bolnici na ctg jos nista ne boli javim vam se

Sretnooo🤗🤗🤗Javi nam se🥰🥰

SRETNOOOOOOO😉🥰

felicita28
    16. Kolovoz 2019. 08:23

ayla

Jutro curke, prije 4 sam se budila zbog zgaravice pa radi prirodnog ciscenja, i onda u pol 7 pukne vodenjak i nista ja lagano bi nebi isla al krene jos curiti vode i tako da sam u bolnici na ctg jos nista ne boli javim vam se

Sretno zenska i da prodje sto bezbolnije, javljaj nam se i drzim fige da sve bude ok  ❤❤ stize nam jos jedna bebacica jeeeeee

Jules55
    16. Kolovoz 2019. 08:27

ayla

Sretno!!!!

16. Kolovoz 2019. 08:30

Hihi Ayla sta je to sada? 🤔😁 Zar tako iscjedak moze biti da mislis da je plodna pa onda bi se mogla i ja tak zeznuti.. Hajde draga ja ipak drzim fige da nesto krene..

I da dobro jutro cure... Ja jucer cijeli dan kod seke provela otisla u 13h dosla navece kuc i bas sam se fino druzila i jela pizzu i moj sogor me iznenadio dolazi on kuc i vidi mene kako sjedim zavaljena na stolici i dolazi do mene i vice jaoooo vidi stomaka i ladno uhvati stomak sa obje ruke i onak lagano protrese i obrati se stomaku i vice kao da ga malac cuje paaaaa di si ti maliiiii jel zezas mamu? 🤣🤣🤣🤣 Seka skocila pa jesi lud nemos ju tak trest hahhah a ja umrla od smjeha... Bilo mi preslatko to.. 

Lunica
    16. Kolovoz 2019. 08:36

Ayla neka bude skolski porod. Brz i sto prirodniji Samo hrabro💪💪💪

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

16. Kolovoz 2019. 08:38

Manich

Hihi Ayla sta je to sada? 🤔😁 Zar tako iscjedak moze biti da mislis da je plodna pa onda bi se mogla i ja tak zeznuti.. Hajde draga ja ipak drzim fige da nesto krene..

I da dobro jutro cure… Ja jucer cijeli dan kod seke provela otisla u 13h dosla navece kuc i bas sam se fino druzila i jela pizzu i moj sogor me iznenadio dolazi on kuc i vidi mene kako sjedim zavaljena na stolici i dolazi do mene i vice jaoooo vidi stomaka i ladno uhvati stomak sa obje ruke i onak lagano protrese i obrati se stomaku i vice kao da ga malac cuje paaaaa di si ti maliiiii jel zezas mamu? 🤣🤣🤣🤣 Seka skocila pa jesi lud nemos ju tak trest hahhah a ja umrla od smjeha… Bilo mi preslatko to..

Izgleda da moze prvi put kad mi je tako bilo rekli su da je plodna a ovi ovde da je iscjedak i stvarno ga puno ima da se covjek i moze prevariti, hvala 😘

Frajla
    16. Kolovoz 2019. 08:51

Ajme ayla, znaci ide beba van🎉🎉🎉👶🏼
    Drzim fige da bude brzo gotovo
    Sto kazu, ostavljaju te svakako ili mozda jos posalju doma?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI