Ayla sretnooo i nadam se da ce brzo sve to i da te nece rastavit ta bol bas jako 🤞😘 javi se kad ces moc! 😊
Ajme koja divna noc za spavanje, s gustom sam se pokrila do nosa 😁

Jutro curke, prije 4 sam se budila zbog zgaravice pa radi prirodnog ciscenja, i onda u pol 7 pukne vodenjak i nista ja lagano bi nebi isla al krene jos curiti vode i tako da sam u bolnici na ctg jos nista ne boli javim vam se
Sretnooo🤗🤗🤗Javi nam se🥰🥰
SRETNOOOOOOO😉🥰
Jutro curke, prije 4 sam se budila zbog zgaravice pa radi prirodnog ciscenja, i onda u pol 7 pukne vodenjak i nista ja lagano bi nebi isla al krene jos curiti vode i tako da sam u bolnici na ctg jos nista ne boli javim vam se
Sretno zenska i da prodje sto bezbolnije, javljaj nam se i drzim fige da sve bude ok ❤❤ stize nam jos jedna bebacica jeeeeee

Sretno!!!!
Hihi Ayla sta je to sada? 🤔😁 Zar tako iscjedak moze biti da mislis da je plodna pa onda bi se mogla i ja tak zeznuti.. Hajde draga ja ipak drzim fige da nesto krene..
I da dobro jutro cure... Ja jucer cijeli dan kod seke provela otisla u 13h dosla navece kuc i bas sam se fino druzila i jela pizzu i moj sogor me iznenadio dolazi on kuc i vidi mene kako sjedim zavaljena na stolici i dolazi do mene i vice jaoooo vidi stomaka i ladno uhvati stomak sa obje ruke i onak lagano protrese i obrati se stomaku i vice kao da ga malac cuje paaaaa di si ti maliiiii jel zezas mamu? 🤣🤣🤣🤣 Seka skocila pa jesi lud nemos ju tak trest hahhah a ja umrla od smjeha... Bilo mi preslatko to..
Ayla neka bude skolski porod. Brz i sto prirodniji Samo hrabro💪💪💪
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Hihi Ayla sta je to sada? 🤔😁 Zar tako iscjedak moze biti da mislis da je plodna pa onda bi se mogla i ja tak zeznuti.. Hajde draga ja ipak drzim fige da nesto krene..
I da dobro jutro cure… Ja jucer cijeli dan kod seke provela otisla u 13h dosla navece kuc i bas sam se fino druzila i jela pizzu i moj sogor me iznenadio dolazi on kuc i vidi mene kako sjedim zavaljena na stolici i dolazi do mene i vice jaoooo vidi stomaka i ladno uhvati stomak sa obje ruke i onak lagano protrese i obrati se stomaku i vice kao da ga malac cuje paaaaa di si ti maliiiii jel zezas mamu? 🤣🤣🤣🤣 Seka skocila pa jesi lud nemos ju tak trest hahhah a ja umrla od smjeha… Bilo mi preslatko to..
Izgleda da moze prvi put kad mi je tako bilo rekli su da je plodna a ovi ovde da je iscjedak i stvarno ga puno ima da se covjek i moze prevariti, hvala 😘
Ajme ayla, znaci ide beba van🎉🎉🎉👶🏼
Drzim fige da bude brzo gotovo
Sto kazu, ostavljaju te svakako ili mozda jos posalju doma?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji