Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    16. Kolovoz 2019. 07:43

Ajmeeee 🤩💖 Ayla sretno i javi se kad ces moci......  Danas stize jos jedna bebica 😍😍😍😍

16. Kolovoz 2019. 07:45

Hocu naravno, nisam ovo ovako lezerno i opusteno zamisljala 😂😂 mislila sam da ce me sašiti bol da cu jaukat do bolnice a ja mrtva ladna 😂 zato jer me i ne boli al pocinju me leda boliti kao da ih neko razdvaja 🙄 i lagana menstrualna bol

LollyBB
    16. Kolovoz 2019. 07:48

Ayla, sreeeetnooo!!! 

16. Kolovoz 2019. 08:08

Hvala, kazu da nije plodna neg iscjedak 🙄🙄 a tako puno pa mi se ucinilo da je plodna al nebitno bitno da se krece nesto 😊

luce35
    16. Kolovoz 2019. 08:09

Ayla, sretno, zelim ti brz porod 😃

mc_zgb
    16. Kolovoz 2019. 08:10

Ayla sretnooo i nadam se da ce brzo sve to i da te nece rastavit ta bol bas jako 🤞😘  javi se kad ces moc! 😊
    Ajme koja divna noc za spavanje, s gustom sam se pokrila do nosa 😁

Maša62
    16. Kolovoz 2019. 08:15

Jutro, Ayla sretno ❤️

sara2019
    16. Kolovoz 2019. 08:21

Deja1988

ayla

Jutro curke, prije 4 sam se budila zbog zgaravice pa radi prirodnog ciscenja, i onda u pol 7 pukne vodenjak i nista ja lagano bi nebi isla al krene jos curiti vode i tako da sam u bolnici na ctg jos nista ne boli javim vam se

Sretnooo🤗🤗🤗Javi nam se🥰🥰

SRETNOOOOOOO😉🥰

felicita28
    16. Kolovoz 2019. 08:23

ayla

Jutro curke, prije 4 sam se budila zbog zgaravice pa radi prirodnog ciscenja, i onda u pol 7 pukne vodenjak i nista ja lagano bi nebi isla al krene jos curiti vode i tako da sam u bolnici na ctg jos nista ne boli javim vam se

Sretno zenska i da prodje sto bezbolnije, javljaj nam se i drzim fige da sve bude ok  ❤❤ stize nam jos jedna bebacica jeeeeee

Jules55
    16. Kolovoz 2019. 08:27

ayla

Sretno!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.