Ajmeeee 🤩💖 Ayla sretno i javi se kad ces moci...... Danas stize jos jedna bebica 😍😍😍😍
Hocu naravno, nisam ovo ovako lezerno i opusteno zamisljala 😂😂 mislila sam da ce me sašiti bol da cu jaukat do bolnice a ja mrtva ladna 😂 zato jer me i ne boli al pocinju me leda boliti kao da ih neko razdvaja 🙄 i lagana menstrualna bol
Hvala, kazu da nije plodna neg iscjedak 🙄🙄 a tako puno pa mi se ucinilo da je plodna al nebitno bitno da se krece nesto 😊
Ayla sretnooo i nadam se da ce brzo sve to i da te nece rastavit ta bol bas jako 🤞😘 javi se kad ces moc! 😊
Ajme koja divna noc za spavanje, s gustom sam se pokrila do nosa 😁
Jutro curke, prije 4 sam se budila zbog zgaravice pa radi prirodnog ciscenja, i onda u pol 7 pukne vodenjak i nista ja lagano bi nebi isla al krene jos curiti vode i tako da sam u bolnici na ctg jos nista ne boli javim vam se
Sretnooo🤗🤗🤗Javi nam se🥰🥰
SRETNOOOOOOO😉🥰
Jutro curke, prije 4 sam se budila zbog zgaravice pa radi prirodnog ciscenja, i onda u pol 7 pukne vodenjak i nista ja lagano bi nebi isla al krene jos curiti vode i tako da sam u bolnici na ctg jos nista ne boli javim vam se
Sretno zenska i da prodje sto bezbolnije, javljaj nam se i drzim fige da sve bude ok ❤❤ stize nam jos jedna bebacica jeeeeee
Sretno!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji