Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ReginaP
    16. Kolovoz 2019. 09:27

Cure sretno!! Ne mogu vjerovati da nam pristizu prve bebice :D

• ReginaP
    16. Kolovoz 2019. 09:30

october30

Ayla sretno!
    Jel ima neka od vas problema sa niskim tlakom…i inace mi je nizak, al evo vec dva jutra me zaljulja da vidim zvjezdice pred ocima…a jedem i slano i pijem kavu ujutro…

Meni ti tlak zna otici sto bi se reklo u podrum i onda ti pojedem cokoladicu ili juhu iz vrecice, iso sport i moras puuuno vode piti.. I jako polako se ustaj i kad ustanes zastani malo da ne bi pala slucajno

16. Kolovoz 2019. 09:39

Frajla

ayla

Frajla

Ajme ayla, znaci ide beba van🎉🎉🎉👶🏼
    Drzim fige da bude brzo gotovo
    Sto kazu, ostavljaju te svakako ili mozda jos posalju doma?

Ostajem nejdem doma, a i sigurnije mi je ovdje nego kod kuce

Ma naravno, slazem se. Ak i nece danas mozda bude nocas ilk sutra, pa sta ces se bezveze vozikati. I ovak ce ti sigurno raditi ctg vise od jednom dnevno…
    Sto kaze ctg?

On ocitava neke trudove al nisu jako bolni za sada i osjetim ih al nisu cesti toliko

• Kengurica
    16. Kolovoz 2019. 10:03

October a jel ti zeljeo uredno? Ja imam niski, al me ne ljulja bas vise budem kao groggy ili nadrogirana i tesko mi.
    Aylaaaa sretni, javi nam se s lijepim vijestima. Tvojoj bebici se posebno veselim.

october30
    16. Kolovoz 2019. 10:09

Kengurica

Octobera jel ti zeljeo uredno? Ja imam niski, al me ne ljulja bas vise budem kao groggy ili nadrogirana i tesko mi.
    Aylaaaasretni, javi nam se s lijepim vijestima. Tvojoj bebici se posebno veselim.

Nisu mi do sada kontrolirali zeljezo, osim mozda na onim prvim krvnim pretragama na pocetku trudnoce...komentirala je zadnji put sestra na pregledu sta je s tlakom, bio je 100/70...inace mi je normalan s kojim zivim bez problema 90/60 :-)

Julie
    16. Kolovoz 2019. 10:12

october30

Kengurica

Octobera jel ti zeljeo uredno? Ja imam niski, al me ne ljulja bas vise budem kao groggy ili nadrogirana i tesko mi.
    Aylaaaasretni, javi nam se s lijepim vijestima. Tvojoj bebici se posebno veselim.

Nisu mi do sada kontrolirali zeljezo, osim mozda na onim prvim krvnim pretragama na pocetku trudnoce…komentirala je zadnji put sestra na pregledu sta je s tlakom, bio je 100/70…inace mi je normalan s kojim zivim bez problema 90/60 :-)

Ja sam nedugo imala vrtloglavice i ginic mi je dao da napravim krvnu sliku, na kraju mi zeljezo opalo da je bilo na granici sa anemijom i od tuda mi vrtoglavice pa provjeri zeljezo.

october30
    16. Kolovoz 2019. 10:14

Julie

october30

Kengurica

Nisu mi do sada kontrolirali zeljezo, osim mozda na onim prvim krvnim pretragama na pocetku trudnoce…komentirala je zadnji put sestra na pregledu sta je s tlakom, bio je 100/70…inace mi je normalan s kojim zivim bez problema 90/60 :-)

Ja sam nedugo imala vrtloglavice i ginic mi je dao da napravim krvnu sliku, na kraju mi zeljezo opalo da je bilo na granici sa anemijom i od tuda mi vrtoglavice pa provjeri zeljezo.

slijedeci pregled mi je tek 19.09....mogu eventualno traziti dr.opce prakse da mi da uputnicu

• Pikulica19
    16. Kolovoz 2019. 10:15

Ayla sretno 🥰

• irma123
    16. Kolovoz 2019. 10:17

Cure sta mi sve treba za promjenu zdravstvene radi promjene prezimena?

16. Kolovoz 2019. 10:27

Ayla sretnooooo draga sad ce to... Bas se veselim zbog tebe.. ❤️❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.