Ayla sretno!
Jel ima neka od vas problema sa niskim tlakom…i inace mi je nizak, al evo vec dva jutra me zaljulja da vidim zvjezdice pred ocima…a jedem i slano i pijem kavu ujutro…
Meni ti tlak zna otici sto bi se reklo u podrum i onda ti pojedem cokoladicu ili juhu iz vrecice, iso sport i moras puuuno vode piti.. I jako polako se ustaj i kad ustanes zastani malo da ne bi pala slucajno
Ajme ayla, znaci ide beba van🎉🎉🎉👶🏼
Drzim fige da bude brzo gotovo
Sto kazu, ostavljaju te svakako ili mozda jos posalju doma?
Ostajem nejdem doma, a i sigurnije mi je ovdje nego kod kuce
Ma naravno, slazem se. Ak i nece danas mozda bude nocas ilk sutra, pa sta ces se bezveze vozikati. I ovak ce ti sigurno raditi ctg vise od jednom dnevno…
Sto kaze ctg?
On ocitava neke trudove al nisu jako bolni za sada i osjetim ih al nisu cesti toliko
October a jel ti zeljeo uredno? Ja imam niski, al me ne ljulja bas vise budem kao groggy ili nadrogirana i tesko mi.
Aylaaaa sretni, javi nam se s lijepim vijestima. Tvojoj bebici se posebno veselim.
Octobera jel ti zeljeo uredno? Ja imam niski, al me ne ljulja bas vise budem kao groggy ili nadrogirana i tesko mi.
Aylaaaasretni, javi nam se s lijepim vijestima. Tvojoj bebici se posebno veselim.
Nisu mi do sada kontrolirali zeljezo, osim mozda na onim prvim krvnim pretragama na pocetku trudnoce...komentirala je zadnji put sestra na pregledu sta je s tlakom, bio je 100/70...inace mi je normalan s kojim zivim bez problema 90/60 :-)
Octobera jel ti zeljeo uredno? Ja imam niski, al me ne ljulja bas vise budem kao groggy ili nadrogirana i tesko mi.
Aylaaaasretni, javi nam se s lijepim vijestima. Tvojoj bebici se posebno veselim.
Nisu mi do sada kontrolirali zeljezo, osim mozda na onim prvim krvnim pretragama na pocetku trudnoce…komentirala je zadnji put sestra na pregledu sta je s tlakom, bio je 100/70…inace mi je normalan s kojim zivim bez problema 90/60 :-)
Ja sam nedugo imala vrtloglavice i ginic mi je dao da napravim krvnu sliku, na kraju mi zeljezo opalo da je bilo na granici sa anemijom i od tuda mi vrtoglavice pa provjeri zeljezo.
Nisu mi do sada kontrolirali zeljezo, osim mozda na onim prvim krvnim pretragama na pocetku trudnoce…komentirala je zadnji put sestra na pregledu sta je s tlakom, bio je 100/70…inace mi je normalan s kojim zivim bez problema 90/60 :-)
Ja sam nedugo imala vrtloglavice i ginic mi je dao da napravim krvnu sliku, na kraju mi zeljezo opalo da je bilo na granici sa anemijom i od tuda mi vrtoglavice pa provjeri zeljezo.
slijedeci pregled mi je tek 19.09....mogu eventualno traziti dr.opce prakse da mi da uputnicu
Cure sta mi sve treba za promjenu zdravstvene radi promjene prezimena?
Ayla sretnooooo draga sad ce to... Bas se veselim zbog tebe.. ❤️❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji