Hihi Ayla sta je to sada? 🤔😁 Zar tako iscjedak moze biti da mislis da je plodna pa onda bi se mogla i ja tak zeznuti.. Hajde draga ja ipak drzim fige da nesto krene..
I da dobro jutro cure... Ja jucer cijeli dan kod seke provela otisla u 13h dosla navece kuc i bas sam se fino druzila i jela pizzu i moj sogor me iznenadio dolazi on kuc i vidi mene kako sjedim zavaljena na stolici i dolazi do mene i vice jaoooo vidi stomaka i ladno uhvati stomak sa obje ruke i onak lagano protrese i obrati se stomaku i vice kao da ga malac cuje paaaaa di si ti maliiiii jel zezas mamu? 🤣🤣🤣🤣 Seka skocila pa jesi lud nemos ju tak trest hahhah a ja umrla od smjeha... Bilo mi preslatko to..
Ayla neka bude skolski porod. Brz i sto prirodniji Samo hrabro💪💪💪
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Hihi Ayla sta je to sada? 🤔😁 Zar tako iscjedak moze biti da mislis da je plodna pa onda bi se mogla i ja tak zeznuti.. Hajde draga ja ipak drzim fige da nesto krene..
I da dobro jutro cure… Ja jucer cijeli dan kod seke provela otisla u 13h dosla navece kuc i bas sam se fino druzila i jela pizzu i moj sogor me iznenadio dolazi on kuc i vidi mene kako sjedim zavaljena na stolici i dolazi do mene i vice jaoooo vidi stomaka i ladno uhvati stomak sa obje ruke i onak lagano protrese i obrati se stomaku i vice kao da ga malac cuje paaaaa di si ti maliiiii jel zezas mamu? 🤣🤣🤣🤣 Seka skocila pa jesi lud nemos ju tak trest hahhah a ja umrla od smjeha… Bilo mi preslatko to..
Izgleda da moze prvi put kad mi je tako bilo rekli su da je plodna a ovi ovde da je iscjedak i stvarno ga puno ima da se covjek i moze prevariti, hvala 😘
Ajme ayla, znaci ide beba van🎉🎉🎉👶🏼
Drzim fige da bude brzo gotovo
Sto kazu, ostavljaju te svakako ili mozda jos posalju doma?
Jutro cure! Ja imala zanimljivu noc. Navecer me poceo trbuh boliti ko da trebam dobiti, mislim si aj dobro laznjaci. Odem u krevet spavat, po noci me opet probudi bol u trbuhu ali sad i u ledima. Sva uznevjerena ne znam jel to sad za stvarno ili kaj, sva se ustrtarila a opet sam bila sretna mislim si evo je napokon izlazi. Nakon tog sam zaspala, par puta sam se opet zbudila zbog bolova i prosla noc… opce ne znam kaj da si mislim i koji vrag je to bio… danas idem na kontrolu u petrovu pa cu bas pripomenut dr… sad se sama sebi smijem kak sam se u panici pocela veseliti da je napokon krenulo 😂🙈
Drzim fige da ss sto prije pokrene🤞
Mene je (medicinska) sestra negdje od 9 do 1 uvjeravala da to nisu pravi trudovi, da je to tek priprema i da ce pravo vjerojatno sutra krenuti...
Kod mene nije bilo istina, ali eto, ocito se i to dogada
Samo ti ubaci u torbu ako jos sta treba 😉
Ayla sretno!
Jel ima neka od vas problema sa niskim tlakom...i inace mi je nizak, al evo vec dva jutra me zaljulja da vidim zvjezdice pred ocima...a jedem i slano i pijem kavu ujutro...
Btw. meni je super dosla aplikacija za mjerenje trudova. Ima ovako za skinuti, a i vecina ovih za pracenje trudnoce ima i to za trudove. Stisne se kad trud pocne i kad zavrsi, pa onda dobijete koliko traju i koji je razmak.
Je, treba drzati mob u ruci, ali ja si na sat nisam mogla pratiti jer bi zaboravila u trenu prije koliko min je bio zadnji, a i nije mi isla matematika u tom trenu 🙈
Ayla sretno!
Jel ima neka od vas problema sa niskim tlakom…i inace mi je nizak, al evo vec dva jutra me zaljulja da vidim zvjezdice pred ocima…a jedem i slano i pijem kavu ujutro…
Za niski tlak ne idu lijekovi...pij sto vise vode i odmaraj, nemoj se naglo ustajati da nebi tresnula negdje
Ako ti je bas jako lose mozes otici da ti daju infuziju
Ostajem nejdem doma, a i sigurnije mi je ovdje nego kod kuce
Ostajem nejdem doma, a i sigurnije mi je ovdje nego kod kuce
Ma naravno, slazem se. Ak i nece danas mozda bude nocas ilk sutra, pa sta ces se bezveze vozikati. I ovak ce ti sigurno raditi ctg vise od jednom dnevno...
Sto kaze ctg?
Sortiraj odgovore
Najstariji