Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Kolovoz 2019. 08:30

Hihi Ayla sta je to sada? 🤔😁 Zar tako iscjedak moze biti da mislis da je plodna pa onda bi se mogla i ja tak zeznuti.. Hajde draga ja ipak drzim fige da nesto krene..

I da dobro jutro cure... Ja jucer cijeli dan kod seke provela otisla u 13h dosla navece kuc i bas sam se fino druzila i jela pizzu i moj sogor me iznenadio dolazi on kuc i vidi mene kako sjedim zavaljena na stolici i dolazi do mene i vice jaoooo vidi stomaka i ladno uhvati stomak sa obje ruke i onak lagano protrese i obrati se stomaku i vice kao da ga malac cuje paaaaa di si ti maliiiii jel zezas mamu? 🤣🤣🤣🤣 Seka skocila pa jesi lud nemos ju tak trest hahhah a ja umrla od smjeha... Bilo mi preslatko to.. 

Lunica
    16. Kolovoz 2019. 08:36

Ayla neka bude skolski porod. Brz i sto prirodniji Samo hrabro💪💪💪

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

16. Kolovoz 2019. 08:38

Manich

Hihi Ayla sta je to sada? 🤔😁 Zar tako iscjedak moze biti da mislis da je plodna pa onda bi se mogla i ja tak zeznuti.. Hajde draga ja ipak drzim fige da nesto krene..

I da dobro jutro cure… Ja jucer cijeli dan kod seke provela otisla u 13h dosla navece kuc i bas sam se fino druzila i jela pizzu i moj sogor me iznenadio dolazi on kuc i vidi mene kako sjedim zavaljena na stolici i dolazi do mene i vice jaoooo vidi stomaka i ladno uhvati stomak sa obje ruke i onak lagano protrese i obrati se stomaku i vice kao da ga malac cuje paaaaa di si ti maliiiii jel zezas mamu? 🤣🤣🤣🤣 Seka skocila pa jesi lud nemos ju tak trest hahhah a ja umrla od smjeha… Bilo mi preslatko to..

Izgleda da moze prvi put kad mi je tako bilo rekli su da je plodna a ovi ovde da je iscjedak i stvarno ga puno ima da se covjek i moze prevariti, hvala 😘

Frajla
    16. Kolovoz 2019. 08:51

Ajme ayla, znaci ide beba van🎉🎉🎉👶🏼
    Drzim fige da bude brzo gotovo
    Sto kazu, ostavljaju te svakako ili mozda jos posalju doma?

Frajla
    16. Kolovoz 2019. 08:59

Martina0204

Jutro cure! Ja imala zanimljivu noc. Navecer me poceo trbuh boliti ko da trebam dobiti, mislim si aj dobro laznjaci. Odem u krevet spavat, po noci me opet probudi bol u trbuhu ali sad i u ledima. Sva uznevjerena ne znam jel to sad za stvarno ili kaj, sva se ustrtarila a opet sam bila sretna mislim si evo je napokon izlazi. Nakon tog sam zaspala, par puta sam se opet zbudila zbog bolova i prosla noc… opce ne znam kaj da si mislim i koji vrag je to bio… danas idem na kontrolu u petrovu pa cu bas pripomenut dr… sad se sama sebi smijem kak sam se u panici pocela veseliti da je napokon krenulo 😂🙈

Drzim fige da ss sto prije pokrene🤞
    Mene je (medicinska) sestra negdje od 9 do 1 uvjeravala da to nisu pravi trudovi, da je to tek priprema i da ce pravo vjerojatno sutra krenuti...
    Kod mene nije bilo istina, ali eto, ocito se i to dogada
    Samo ti ubaci u torbu ako jos sta treba 😉

october30
    16. Kolovoz 2019. 09:01

Ayla sretno!
    Jel ima neka od vas problema sa niskim tlakom...i inace mi je nizak, al evo vec dva jutra me zaljulja da vidim zvjezdice pred ocima...a jedem i slano i pijem kavu ujutro...

Frajla
    16. Kolovoz 2019. 09:02

Btw. meni je super dosla aplikacija za mjerenje trudova. Ima ovako za skinuti, a i vecina ovih za pracenje trudnoce ima i to za trudove. Stisne se kad trud pocne i kad zavrsi, pa onda dobijete koliko traju i koji je razmak. 
    Je, treba drzati mob u ruci, ali ja si na sat nisam mogla pratiti jer bi zaboravila u trenu prije koliko min je bio zadnji, a i nije mi isla matematika u tom trenu 🙈

Frajla
    16. Kolovoz 2019. 09:04

october30

Ayla sretno!
    Jel ima neka od vas problema sa niskim tlakom…i inace mi je nizak, al evo vec dva jutra me zaljulja da vidim zvjezdice pred ocima…a jedem i slano i pijem kavu ujutro…

Za niski tlak ne idu lijekovi...pij sto vise vode i odmaraj, nemoj se naglo ustajati da nebi tresnula negdje
    Ako ti je bas jako lose mozes otici da ti daju infuziju

16. Kolovoz 2019. 09:22

Frajla

Ostajem nejdem doma, a i sigurnije mi je ovdje nego kod kuce 

Frajla
    16. Kolovoz 2019. 09:27

ayla

Frajla

Ostajem nejdem doma, a i sigurnije mi je ovdje nego kod kuce

Ma naravno, slazem se. Ak i nece danas mozda bude nocas ilk sutra, pa sta ces se bezveze vozikati. I ovak ce ti sigurno raditi ctg vise od jednom dnevno...
    Sto kaze ctg? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.