Renata sretno s urinom i držim fige da ti to curka leži na mjehuru
Hvala 😊
Cure moje evo moje ne tako lijepo iskustvo sa ljetovanja koje je pocelo danas…do prije par dana sam bila na antibiotiku radi stafilokoka i naravno uz antibiotik uzimala i probiotik waya…prestala piti antibiotik prekjucer i danas ujutro dosli na more..ja umjesto da sam na plazi sa svojim deckima i muzem ja na wc-u…ovo je katastrofa..kazu da je taj probiotik dobar a evo sta mi se desava…danas od jutra 15 puta na wc zavrsila🙉🙉🙉🙉😫😫😫
Ne mora značitii da je od antibiotika, sad baš haraju te viroze s proljevima, masa ljudi se žalila.
Ja sam imala samo jedno popodne, nemam pojma što je to bilo, al nisam imala čime želudac pokvatiti jer sam samo kiflu bila pojela.
Kažu da je enteros gel super za zaustavljanje, gadan za pojesti, al djeluje
Sestrična klincima daje Normia prasak i kaze da puno pomogne
Eto to je ono što sam čula, srećom još ništa nismo isprobavali
Imala u Daruvaru par dana proljev, pa dobila sogorica pa njena djeca. Kola je super za te probavne smetnje
Obavila urin, dosla u 8h, zive duse nije bilo. U pola 2 moram zvati ginica za nalaz. Sad sam na putu kuci, idem objesit ves pa malo odspavati. Iza 11 mi dodje lik po nas stari auto da ga odveze a nadam se da ce muz, kad se naspava (iz nocne je danas), otici kod kolege po auto da konacno i to rijesimo.
Klavocin bid i Silapen meni uvijek izazovu proljev, Prolife me spasi 😉
Obavila urin, dosla u 8h, zive duse nije bilo. U pola 2 moram zvati ginica za nalaz. Sad sam na putu kuci, idem objesit ves pa malo odspavati. Iza 11 mi dodje lik po nas stari auto da ga odveze a nadam se da ce muz, kad se naspava (iz nocne je danas), otici kod kolege po auto da konacno i to rijesimo.
Uspjeli ste naći novi auto? Što ste sa starim? Prodali?
Pitam jer je nama u planu isto uzeti nešto, ali iz vana, pa nemam pojma što ćemo sa starim Bilo bi mi najdraže da možemo tu negdje staro za staro zamjeniti
Jutro cure! Ja tek oko podne idem na pregled u petrovu, i po obicaju me hvata neka panika... da sam bar mogla obaviti ranom zorom ovo cekanje me ubija..
Jutro svima! Ja danas idem u Petrovu popodne po nalaze. Popodne, taman kad zapeče, da mi stare kosti ugrije.
Jutro cure sretno svima na pregledima.. Ja nocas nista nisam spavala imala neke grceve u stomaku nemam pojma ni sama kakve tesko opisat nesto izmedju onog kad moras na wc i kad te boli zeludac jer si pregladnio sve nesto stezalo i grcilo ali vise gore kod zeluca tak da nema veze sa bebom a mozda i ima ko zna kakav zivac nam stisnu unutra pa nas sve boli.. Osim toga imala sam tak glup san vise nocnu moru da sam pola noci plakala jer si nisam mogla izbit to iz glave ugl sanjala sam porod koji je na kraju zavrsio carskim ali mi nakon toga 3 dana nitko nista nije govoriio za bebu kao nezna nitko nista a ja jadna u krevetu u bolovima i tek 4 dan mi donesu bebu kao nest nije bilo okej. Ufff odvratan osjecaj cijelu noc sam se vrtila i naravno da sam sad ukocena i neispavana.. Sutra idem u portanovu kupiti ostatak za bebu sto mi treba pa cu probat mislit danas na to da malo maknem misli od glupih stvari..
Jutro cure sretno svima na pregledima.. Ja nocas nista nisam spavala imala neke grceve u stomaku nemam pojma ni sama kakve tesko opisat nesto izmedju onog kad moras na wc i kad te boli zeludac jer si pregladnio sve nesto stezalo i grcilo ali vise gore kod zeluca tak da nema veze sa bebom a mozda i ima ko zna kakav zivac nam stisnu unutra pa nas sve boli.. Osim toga imala sam tak glup san vise nocnu moru da sam pola noci plakala jer si nisam mogla izbit to iz glave ugl sanjala sam porod koji je na kraju zavrsio carskim ali mi nakon toga 3 dana nitko nista nije govoriio za bebu kao nezna nitko nista a ja jadna u krevetu u bolovima i tek 4 dan mi donesu bebu kao nest nije bilo okej. Ufff odvratan osjecaj cijelu noc sam se vrtila i naravno da sam sad ukocena i neispavana.. Sutra idem u portanovu kupiti ostatak za bebu sto mi treba pa cu probat mislit danas na to da malo maknem misli od glupih stvari..
Uzas kakav san. Sto se tice tih bolova imala sam skoro iste neki dan i na kraju bilo zbog probave.
Sortiraj odgovore
Najstariji