Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MonaL.
    06. Kolovoz 2019. 20:11

minnie_me

MonaL.

Evo ja sam popila svoj prvi Normabel u trudnoći. Na svoju ruku..nisam više mogla,cijela sam u grču nekom. Ne boli me ništa osim leđa ali dok radim samo. nego mi nekako tijelo teško,zategnuto. Ubilo me ovo odmaranje,ležanje. Baš sam danas ajme..valjda mi neće više trebat

Koji si tjedan? Ja sam takodjer popila nekoliko put onaj od 2. Ja sam ga dobila i kao terapiju al bih ga samo uzimala po potrebi. Ne brini. Nisu bomboni ali nisu toliko ni stetni vise je štetan tlak i tahikardija kao u mom slucaju. Doktor mi je rekao da mogu popiti i od 5 sto se naravno ne usudim a i znam trudnice koje su pile tri put dnevno.

29tt sam,nekako sam si počela umišljati stvari u ovom svom mirovanju pa sam morala. Inačes prvu bebu izgubila u 23tt pa sam sad cila ajme. Jedva čekam termin 🙄 u ponedjeljak mi je pregled pa ću ga pitat za taj Normabel. Imam i BH kontrakcije,i tjedan dana me leđa već bole. Svašta mi je,naš sam grintava

• pahuljicaa
    06. Kolovoz 2019. 20:11

Jooj Aylaaa....tikviceee ❤❤❤❤❤

PatyDi
    06. Kolovoz 2019. 20:18

Jules55

Pozdrav,
    Da li netko ima iskustva sa naknadom za nezaposlene? Tek sam diplomirala i nemam vise status studenta nego nezaposlene osobe a kad odem na mirovinsko svatko mi nesto drugacije kaže
    Ne znam ni koliku naknadu mogu dobiti niti sto mi sve treba za prijavu?
    Hvalaa

Odi prvo na hzzo i vidi sta ti oni tamo kazu. Pravo na naknadu imas od dana rodjenja djeteta. Meni je ugovor isteko pod komplikacijama koje mi traju do 10.8. i onda 45 dana prije termina se zatvaraju kompl i do poroda nemam pravo na nis. Od toga dana se racuna porodiljni i naknada je nekih 2300 kn...
    A ti ak nisi radila nemas pravo na komplikacije, samo porodiljni

PatyDi
    06. Kolovoz 2019. 20:21

Ajmeeee bacila oko na lentu ispod i vidim da mi je odbrojavanje palo ispod 50 😬😱😬😱

06. Kolovoz 2019. 20:29

Noemi1

Jules55

Pozdrav,
    Da li netko ima iskustva sa naknadom za nezaposlene? Tek sam diplomirala i nemam vise status studenta nego nezaposlene osobe a kad odem na mirovinsko svatko mi nesto drugacije kaže
    Hvalaa

Mislim da ce ti porodiljna naknada biti 70% minimalca, negdje oko 2300kn, mozda 50kn vise, tako nekako. Ne ides u mirovinsko, nego u hzzo. A od papira ti valjda treba kopija osobne, kopija tekuceg racuna, doznaka od ginekologa i inace kad si zaposlena treba ti od poslodavca isplatna lista. A za nezaposlene ne znam. Mozda da zovnes hzzo pa provjeris? Vjerojatno ce ti trebat s biroa potvrda da si nezaposlena umjesto isplatne liste 🤔

Sad se moram i ja ubaciti... Aaaa kada se predaju papiri za porodiljnu naknadu nakon sto rodimo jelda ili sam se ja izgubila? 

06. Kolovoz 2019. 20:31

HarryPotter

ayla

HarryPotter

ayla

HarryPotter

ayla

HarryPotter

Mame jel ijedna od vas ima preporuku za neku kremu il losion na bazi cinka. Dobila sam neki ospi, po rukama i nogama, kao sitne bubuljice, malo svrbe.. Bila sam i kod dermo, naravno preporucila je kremu sa kortikost. Al planir probati s necim prirodnijem da ne stavljam tu.. Nisam nista novo jela, pila, jedino prije 2 dana bila u prirodi, ni ona nez od cega mi je. Kaze da ne lici na neka 4 stand. Osipa u trudnocii.
    Ugl. Mislila sam probati s nekom nature varijanotom prije kortiko.

Da napravis jetrene probe? Svrbez i osip znaju biti zbog problema s jetrom ja sam bas juce isla zbog svrbeza doktoru da vidim da nije kolestaza al hvala Bogu nije.. I koliko sam citala ta krema kortiko. nevalja u trudnoci

Radjeni danas, sve ok. Neka je alergija al a sto nezz
    🙆‍♀️

Super da je sve ok, jesu ti dali sto? Meni su dali inekciju synopena i vise me ne svrbi (kuc-kuc)

Je dermo dr. Advantan krema koja je kortiko i kao da mazem na samo zahvacene djelove, a ja bi morala citavu tubu na jednu nogu.. Nisam htjela je ni kupiti, strpit cu se i probati s ovim kremama, da vidiim da li ce mi pomoci. 🙄

Nadam se da hoce i da ti skrati muke cesanja😀 ja sam izludila koliko to svrbi 🥴

Jel kod tebe nadjen uzrok, jel ti bila neka alergija. Kod mene ruke i noge, i malo po ledjima, drugo nigdje nema. To mi je od jucer u jutroo. Nadam se da ce proci kroz par dana, inace cu opet morati traziti neko misljenje a opet znam da im je kortiko. Jedini lijek.
    🤣😘

Ne nije nadeno nista, mene su prvo noge i trbuh svrbile i u subotu navece cijelo tijelo di god dotaknem svrbi al osipa nije bilo nikakvog, mecala sam i hladan rucnik i tusirala se i mazala i to mi je pomagalo pa probaj i to. 😘

06. Kolovoz 2019. 20:31

DijMar

Jules55

Pozdrav,
    Hvalaa

Odi prvo na hzzo i vidi sta ti oni tamo kazu. Pravo na naknadu imas od dana rodjenja djeteta. Meni je ugovor isteko pod komplikacijama koje mi traju do 10.8. i onda 45 dana prije termina se zatvaraju kompl i do poroda nemam pravo na nis. Od toga dana se racuna porodiljni i naknada je nekih 2300 kn…
    A ti ak nisi radila nemas pravo na komplikacije, samo porodiljni

Dobila odg na pitanje hihi hvala DijMar.. Koza ja ne citam do kraja komentare pa postavim pitanje a vec je netko odg.. 

06. Kolovoz 2019. 20:33

minnie_me

MonaL.

Evo ja sam popila svoj prvi Normabel u trudnoći. Na svoju ruku..nisam više mogla,cijela sam u grču nekom. Ne boli me ništa osim leđa ali dok radim samo. nego mi nekako tijelo teško,zategnuto. Ubilo me ovo odmaranje,ležanje. Baš sam danas ajme..valjda mi neće više trebat

Koji si tjedan? Ja sam takodjer popila nekoliko put onaj od 2. Ja sam ga dobila i kao terapiju al bih ga samo uzimala po potrebi. Ne brini. Nisu bomboni ali nisu toliko ni stetni vise je štetan tlak i tahikardija kao u mom slucaju. Doktor mi je rekao da mogu popiti i od 5 sto se naravno ne usudim a i znam trudnice koje su pile tri put dnevno.

Ja popjem od 5mg i mislim da kad bi stetili da nam nebi dali da ih popjemo po potrebi 

06. Kolovoz 2019. 20:35

pahuljicaa

Jooj Aylaaa….tikviceee ❤❤❤❤❤

Hahahahaha, jedva cekam da se ispece da mogu navaliti ☺️☺️😍😍 i vec vidim da ce me zgaravica od kasnog jela 🙈🙈

06. Kolovoz 2019. 20:37

DijMar

Ajmeeee bacila oko na lentu ispod i vidim da mi je odbrojavanje palo ispod 50 😬😱😬😱

😂😂😂😂 Bacam i ja na svoju pa gledam kako je to vrijeme proslo 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.