Pozdrav cure, evo jos jedne padobranke sto vas cita al nikako da se prikljuci
Radila sam do prije 2 tjedna i hrpu planova sam imala sta cu sve napraviti na porodiljnom (medju ostalim prikljucit se forumu) a onda kad je napokon dosao ispalo da mi se nista neda 😊
Termin mi je 8.10 i cekamo decka
Imam odmah i prvo pitanje za vas. Danas sam jos sluzbeno na godisnjem a od sutra mi doktorica pise komplikacije. Znam da mi ona sutra mora otvorite komplikacije, ali da li ja moram odmah sutra to i nositi u firmu i na hzzo ili to mogu i kasnije?
Radila sam do prije 2 tjedna i hrpu planova sam imala sta cu sve napraviti na porodiljnom (medju ostalim prikljucit se forumu) a onda kad je napokon dosao ispalo da mi se nista neda 😊
Imam odmah i prvo pitanje za vas. Danas sam jos sluzbeno na godisnjem a od sutra mi doktorica pise komplikacije. Znam da mi ona sutra mora otvorite komplikacije, ali da li ja moram odmah sutra to i nositi u firmu i na hzzo ili to mogu i kasnije?
Dobrodosla, da moras odniti papir u hzzo o privremenoj nesposobnosti i do kraja mj da skupis ostatak papira, u firmu takoder moras odniti isti takav papir jer koliko ja znam da je rok 3 dana da se donese papir da znaju di si, bar je tako kod mene u firmi.
Na hzzo do 05.09.
Sutra ces dobiti potvrdu, a po doznake ces ici krajem mjeseca.
Firme obicno imaju zakonski rok 3 dana od dana pocetka da im se dostavi potvrda o privremenoj nesposobnosti, pa vidi u firmi kad traze da im doneses, a nekima mozes i mailom dostaviti.
💙23
💜31
KOLOVOZ
Minnie_mi - 20.8. Djevojčica 💜
Martina0204 - 22.8. Djevojčica 💜
ayla - 22.8. Djevojčica💜
Mkt39 - 27.8.
PetiteFille- 31.8.
RUJAN
Senci30 - 5.9.,djevojčica 💜
Schawli - 7.9. Djevojčica - KB Merkur 💜
Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
samy_lo - 14.9. djevojčica 💜
Breskvica - 14.9., djevojčica💜
Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
LollyBB - 15.9 dječak💙
Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
Maša62 -19.09. curka - Vinogradska 💜
Nopobo- 21.09. curka💜
Lalolitala- 21.9 Dječak💙
irma123 - 23.09. curica - OB Virovitica 💜
DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
Buby5 - 30.9
LISTOPAD
Marinaaaa- 2.10.,
DaVoS - 3.10., djevojčica💜
Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
Petrica87 - 06.10, dječak💙
Natalie - 7.10. dječak💙
Laura233 - 7.10. djevojcica💜
ygritte - 8.10.dječak💙
Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
Linopp - 10.10. Djevojčica 💜
Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
mc_zbg - 13.10. - curica? - Vinogradska💜
Xoxo - 15.10. - dječak 💙
Dior2 - 15.10.-
sreca - 16.10.- Curica💜
Doris3101 - 16.10. - dječak💙
Lady_Bird - 20.10. curka💜
Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
fritula - 23.10. - dječak💙
Teresita - 24.10-dječak💙
MonaL. - 24.10-dječak💙 KBC Split
Venus - 24.10. - curica 💜
Manich - 26.10. - dječak 💙
STUDENI
Iva2 - 01.11. - curica 💜
Luce35- 01.11 - curica 💜
Dinah - 02.11. - curica 💜
anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
mommy_V - 06.11.-djevojčica 💜
Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska💜
lala3 - 17.11. djevojčica 💜
Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
Kengurica - 25.11. dječak 💙
Ivana0907 - 25.11.djevojčica💜
Iwancheee- 26.11. dječak💙
Katja32- 28.11
Neko je bio trazio onaj rucnik s kapuljacom vidim da je u mulleru na akciji za 60kn vel. 80*80 pa ako kome treba nek si pogleda
I u Kauflandu ima za 60kn, 80x80 isto 😁
Dobro dosla
Ne moras odma nositi...
Neko je bio trazio onaj rucnik s kapuljacom vidim da je u mulleru na akciji za 60kn vel. 80*80 pa ako kome treba nek si pogleda
I u Kauflandu ima za 60kn, 80x80 isto 😁
Njega nisam gledala 😀
Jeste li i kako (bez uzv-a), znale da se beebica okrenula?
Drzim fige da se okrenula 🤞
Ja sam osjetila u 31.tt. To je bilo najjace pretumbavanje po trbuhu sto sam ikad osjetila, sve se uzdrmalo, zaljuljalo, bas jako, a posto sam bas tad gledala u trbuh bas se i vidjelo.
Da, a kad smo kod svekrve, moja je dosla na kavu prekjucer i donijela kolace…i rekla mm-u da mi ni slucajno ne da da nesto radim jer je ona imala spontani/prijevremni porod u 5.mjesecu trudnoce nakon sto je micala namjestaj i ribala podove. I to je to, nije pitala treba li onda njemu pomoc jer on je ocito superman. A moja mama je jucer zvala i rekla kako super napredujemo, da je ona u terminu sama krecila, micala namjestaj i tu noc se porodila…reko, odlicno, mozda bi i ja vise mogla DA SAM U TERMINU. A sestra mi na go, znala je da krecimo i nije se sjetila ni pitati trebamo li pomoc, bitno da me zadnji razgovor prozvala da sta ne dolazimo vec vise od mjesec dana, kad sam joj objasnila, rekla mi da sta glumim i frnjim se i ne kazem joj da ocekujemo da oni dođu?!?!….dakle, treba joj se reci da bi bilo dobro da dođe barem jednom u 2 mjeseca kod trudne sestre…strasno. Opet su me svi razocarali ali ono bas…mi svima trcimo u pomoc kad god treba, a oni se sad prave blesavi. Sto je najbolje, da se netko i ponudio, odbila bih i zahvalila se…ali bih znala da bar imaju namjeru pomoci. Eto, malo sam se nakukala, vi kukali o bolovima, a ja jos malo prosirila temu😁
Jooj kod nas je slicna prica.. Mi uvijek brinemo o svima i obilazimo i javimo se i trudimo se odrzati kontakte posto ne zivimo u rodnom gradu i onda kad dodjes u situaciju poput ove shvatis da se nitko nece udostojit ni poslat poruku kako si, a kamoli jel ti treba nesto.. I nije stvar u tome da trebas neciju pomoc nego je lijepo znati da se imas kome obratiti ako ti zatreba
Sortiraj odgovore
Najstariji