Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Srpanj 2017. 15:00

Cijeni te sitnice! 😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    07. Srpanj 2017. 15:03

Uvijek treba cijeniti te sitnice! 
    Nažalost, bilo je i loših dogodovština i u našoj obitelji (s mojom najstarijom sestrom s tatinog prvog braka!) i eto, unatoč tome moja nona s tatine strane više nju preferira nego sestru i mene, tj. još drugu sestru da, ali mene baš i ne (kaže da me se boji radi mog karaktera - čitaj - ne uvlačim joj se u guzicu k'o njih dvije )

07. Srpanj 2017. 15:05

Kiki156

Sanjchi, jesi ti to napisala? Bas je tuzno…

Jednom je muz od moje sestricne (koji je isto imao tesko odrastanje i ne bas najbolje roditelje) rekao: Nitko te ne moze sje**** kao sto te mogu vlastiti roditelji.  

Nisu svi  sredeni u glavi nakon takvih situacija, ali kod problema ili propadnes ili izades jos jaca.

To je moja pjesma, da...
    Ovo za izjavu muza od sestricne: to je totalno istina i zapravo ljudi koji ti podare zivot imaju najvecu moc unistit te u roku dok si reko "keks". Svjesno ili nesvjesno.. Neki cak uzivaju u toj moci
    Zahvaljujuci tome sto mi je dragi usao u zivot, prezivjela sam. Kad sam se osjecala najjadnije i najusamljenije upoznala sam njega. I on mi je pokazao da vrijedim vise nego cijela moja obitelj zajedno. 

07. Srpanj 2017. 15:06

barbs

Uvijek treba cijeniti te sitnice!
    Nažalost, bilo je i loših dogodovština i u našoj obitelji (s mojom najstarijom sestrom s tatinog prvog braka!) i eto, unatoč tome moja nona s tatine strane više nju preferira nego sestru i mene, tj. još drugu sestru da, ali mene baš i ne (kaže da me se boji radi mog karaktera - čitaj - ne uvlačim joj se u guzicu k'o njih dvije)

Ahahahhahahaa...to mi je najzesce. Zato sta si stara treba ti ljubit tlo pod kojim hodas??? Nebi islo😂😂😂

07. Srpanj 2017. 15:10

Evo isto jedna obiteljska..ako cete moc procitat😅

• Mrvica
    07. Srpanj 2017. 15:11

Belle84

Jutro! Ja ne znam sta mi je al ja uopce namam onaj apetit koji sam u trudnoci ocekivala… 😂 ne u smislu da ne mogu uopce jesti, osjetim ja glad ali ocekivala sam u trudnoci da cu imati ekstra povecan apetit o kojem svi pricaju, taj 'trudnicki apetit' kad si non stop gladan i mozes pojesti vola. Stalno slusam price o tome kako u trudnoci trudnica jede puno jer joj tijelo trazi. Ja i kad jedem ne mogu jesti velike kolicine…ne znam je li to vezano uz to sto mi maternica raste pa pritisce zeludac i ne mogu puno pojesti. Ja stvarno jedem kao i prije trudnoce. Kakav je vama apetit?

Kod mene identicna situacija.. niti imam neke zelje za odredenom hranom niti pojacan apetit.

barbs
    07. Srpanj 2017. 15:13

Sanjchi, vidiš, ne bih rekla da je to tvoja pjesma!  Tuga i žalost... No comment..
    Eeee, pa neke su osobe takve... zato ti one super kod nje prolaze... Ali npr sestru i mene nikad ne zove. Očekuje da ju mi zovemo. Odgovor: Zašto bih JA trošila?! Trošite vi!! Ali čisto sumnjam da tu svoju prvu unuku ne zove...
    Eto još jednog primjera... Inače nisam materijalist, ali djeca od sestre imaju rođendan. Klinci dobiju po 200 kn i još svašta nešto. Mi kad smo bile klinke ako bi dobile 20 kn bi bile sretne (a s boka od pokojnog nonića jmoš 50 kn)... Sada za rođendan dobijemo 100-200kn (super, nije loše, s obzirom da živi od mizerne penzije), ali najbolji je komentar: a slijedeće god. će biti i manje!!! Nema se para (nisam doživjela da sam čula da je takvo nešto rekla toj najstarijoj sestri)... Ali ona je, jadna, dijete rastavljenih roditelja + teško financijski živi (za što si je, tuga i žalost, sama kriva)...
    Ima tu još doooooooooooooostaaaaaaaaaaaa toga, ali ja sam se prestala time zamarati jer uvijek će nju dizati do nebesa dok će mene gledati strahovanjem... Zašto?! Jer joj odgovorim... 

violeta1
    07. Srpanj 2017. 15:20

Sanjchi papuce-cipelice su vauuu... Zao mi je sto ti je odnos s majkom takav,  iako te u potpunosti razumije., sve u zivotu ima svoje granice. Ja sam oduvijek bila vise uz tatu i on mi je broj jedan iako me zna nekad i nasekirati hehe, a seka je uvijek bila uz mamu, a mama i ja smo si ono ok, dok nisam ostala trudna pa smo si postale malo bolje iako njoj je seka broj jedan u zivotu i to je pokazala bezbroj puta. 
    Meni je danas vruce ajmeee od jutra sam kao kuhana.

Kiki156
    07. Srpanj 2017. 15:20

Sanjchy tuzna je tema, ali lijepo pises. Vidis, dobro ce uvijek pronaci put i doci kad ti najvise treba. Tesko je zaboravit te situacije, ali okreni se svojoj buducnosti i glavu gore. Ostani dobra i dobro ce ti uvijek doci. ❤️
    Barbs nedaj se! Samo ti njima odgovori kad zasluze, neka te se i malo boje, treba nekad reci kad je dosta. 
    Danas sam u nekom filozofskom raspolozenju, oprostite! 😂

violeta1
    07. Srpanj 2017. 15:25

barbs

Sanjchi, vidiš, ne bih rekla da je to tvoja pjesma!Tuga i žalost… No comment..
    Eeee, pa neke su osobe takve… zato ti one super kod nje prolaze… Ali npr sestru i mene nikad ne zove. Očekuje da ju mi zovemo. Odgovor: Zašto bih JA trošila?! Trošite vi!! Ali čisto sumnjam da tu svoju prvu unuku ne zove…
    Eto još jednog primjera… Inače nisam materijalist, ali djeca od sestre imaju rođendan. Klinci dobiju po 200 kn i još svašta nešto. Mi kad smo bile klinke ako bi dobile 20 kn bi bile sretne (a s boka od pokojnog nonića jmoš 50 kn)… Sada za rođendan dobijemo 100-200kn (super, nije loše, s obzirom da živi od mizerne penzije), ali najbolji je komentar: a slijedeće god. će biti i manje!!! Nema se para (nisam doživjela da sam čula da je takvo nešto rekla toj najstarijoj sestri)… Ali ona je, jadna, dijete rastavljenih roditelja + teško financijski živi (za što si je, tuga i žalost, sama kriva)…
    Ima tu još doooooooooooooostaaaaaaaaaaaa toga, ali ja sam se prestala time zamarati jer uvijek će nju dizati do nebesa dok će mene gledati strahovanjem… Zašto?! Jer joj odgovorim…

Upravo je tako kod mene i moje mame, seka je njoj sve a ja joj ne sutim i odgovorim jer nisam osoba koja ce "pojest govno" da bih od nekog nesto dobila. Npr.mi za rod dobivamo 300kn od roditelja svaka, da bih seka nagovorila mamu da ove godine daju unukama 500kn svakoj za rodendan (na kraju su dobile 300kn jer tata nije htio dat vise) na sto sam ja poludila jer smatram da nije isto bit nekom kcer i unuka i da se moraju znati razlike. Al ne mojoj seki je najbitnije da sto vise zgrabi. Ufff...vec sam bila jednom napisala da je ona tip osobe koja bi i mrvice od kruha kod mojih odnela kod sebe da moze 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.