Evo da vam pokazem nasu danasnju kupnju. 😊
Podlozak za previjanje, posteljina s navlakama, tetra pelene bijele i sarene, tetra maramice, dekica koja se moze i zakopcati, cesljic, set za nokte, kadica i podlozak za kadicu, kolica 3in1, krevetic i madrac. Kolica i krevetic ce nam dovest u utorak 😊😊 Sve skupa je izaslo 5 tisuca i 100kn. Na kraju su moji dali novce za kolica a njegovi za krevetic, madrac i posteljinu. A mi smo ostalo platili. Ja sam se bas iznenadila sto su i moji i njegovi dali novce jer nisam ocekivala.
VioletaSamo 5 tisuca? Pa koliko kolica dodju?
3500kn, krevetic 1200kn, to je najskuplje ALII 15% popusta na sve trudnice imaju tako da nas je izaslo super povoljno 😚
Violeta, WOOOOWWWWW, odličan shopping!!! Svaka čast... A cijena je solidna za sve što ste kupili! Suuupeeeeeer!!!
Kolica, marka???
Nemam baš komentara za toliku razliku između djece... A još toliko novaca unucima?! ALLLOOOO!?!?!?!??!?!! Jesmo ludi?!
Moji nikad ne rade razliku. Što dobije jedna, to i druga, a bome i treća za rođendan. Ta treća dobije naravno i od mamice svoje što poželi... Ali to je drugi par čarapa...
Uglavnom, ja sam inače najbezobraznija od svih, što se cijele moje obitelji tiče. Eto primjera: zamolila sam roditelje ako mi mogu financijski pomoći sa autoškolom. Logično, odgovorili su mi da je to previše skup sport za njih... Znači, ja sam cijelo ljeto rintala za to... i rekla sam im da hoću (kao i za auto!!!) ali samo da mi uskoče jer kad su moje sestre polagale je bilo PUUUUNOOOO jeftinije nego što sam ja sve skupa platila... Naravno, JA sam bila dosta bezobrazna i bahata jer sam se ljutila. Logično sam im rekla: njima kupujete što im treba za kuću, a meni ne želite pomoći?!
ODGOVOR: TVOJE SESTRE MOŽDA JESU DOBILE SVE ŠTO SU HTJELE, ALI NIKADA, NIKADA NISU PITALE!!!
Čekaj malo: kako su znale da onda jednoj treba MAŠINA ZA ROBU i slično?! PTIČICA IM DOJAVILA?!
Ja sam njima jako zahvalna na svemu što su mi prijuštili i pomogli. Isplatili su mi vjenčanje. Puno ih je koštalo s time da sam im rekla: vratit ću vam kad mi legne u 9. mjesecu stambena štetnja. Ne žele za to ni čuti!
Moja sestra je više puta rekla kako im je napomenula da mi financijski pomognu oko vjenčanja jer ona živi kod njih po ljeti kad iznajmljuju kuću turistima, ali si mislim: to je stvar između mojih roditelja i mene, a ne stvar cijele obitelji! ne znam zašto se uopće išla petljati...
Poanta svega je ta da moje sestre nikada ništa nisu pitale (dobile su sve što su htjele; čak je i sestra dobila novo auto od pokojnog nonića koje je koštalo oko 30 tisuća €; ja sam rekla svojima da ću si auto kupiti a njihov komentar: ŠTA TI MISLIŠ DA AUTO MALO KOŠTA?! ĆEŠ SI TI PLAČATI OSIGURANJE, BENZIN, TEHNIČKI?! - a radila sam dok nisam diplomirala - da, kupila sam si auto - da, plačala sam si sama sve - osim osiguranja jer su MOJI navaljivali da će oni plačati, a nikad ih nisam za to zamolila, itd itd itd), a ja sam UVIJEK pitala i UVIJEK se ljutila ako nije bilo po mome... JA imam težak karakter (jer im odgovorim dok obje sestre se prave fine i nikada ništa ne kažu...), JA sam uvijek živčana na njih itd itd itd itd...
Ali ajde, stvarno ne mogu ništa loše o njima reći jer unatoč nesuglasnicama, uvijek su uz mene i prijuštili su mi puno toga...
Hvala na komplimentu da lijepo pisem😊 imam pjesmaricu svoju sa preko 100 pjesama...
Ma odnosi u obitelji toliko znaju covjeka izmorit da je to strasno. Zato kazu da prijatelje biramo, sva sreca😂😂😂😂
Violeta super soping!!!!! Svida mi se..kakav ste krevetic uzeli?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Barbs kolica su Dječja kolica Euro-cart Passo 3u1, ima ih i na internetu super povoljna. Nikad nisam cula za tu marku al su mi kolica vau. Za te pare dobijes sve..sad cemo vidjeti kakva ce se pokazati. Kupila sam sve u ovoj trgovini u Nasicama, salju i postom stvari ako netko zeli
https://www.facebook.com/pinkonasice/
Sanjchi krevetic je bijeli s medekom nacrtanim s jedne i druge strane. Kad nadem sliku stavim 😉
Violeta, cijena je bomba!
Ovakav krevetić: https://www.magicbaby.hr/catalog/product/view/id/2794/s/djecji-krevetic-kreveti-lux-bijeli/category/119/ ??
Upravo gledam na magic babyu... Taj mi se sviđa i ovaj: https://www.magicbaby.hr/catalog/product/view/id/1758/s/djecji-krevetic-kiki-natur/category/119/
Mama mi je rekla da bi slijedeći tjedan trebali otići s njima da pogledamo zajedno... A sveki mi danas govori da je ona razmišljala da se kupi u kompletu, ali sam joj rekla neka pričeka jer mama ima druge želje (prvo ugađati svojoj mami, pa tuđoj ).
Sortiraj odgovore
Najstariji