barbs, inace da.. Kad netko tako negativno razmislja, popije ti svu energiju i pozitivu iz tebe i osjecas se na neki nacin krivom za nesto.. A nisi :/
I ne samo to nego ta negativna energija pređe na tebe
Yel super za dobar nalaz!! 😃😘
Hmmm...negativna energija...ja svoju mamu nisam vidjela od 25.5. I to sam ju vidla na 10 min...a prije toga od 9.2. I tog dana sam se prelomila, nesto je u meni puklo. Od tog dana ne smatram da mi je potrebna u zivotu. I moram priznat da se puno bolje osjecam...nekad se uhvatim da mi nedostaje ali vise vremena provedem razmisljajuci kako se nemoze udostojit nazvat me ili bar poslat poruku da pita za svoje unuce...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Pupy drago mi je zbog tvoje mame da je bolje! Psiha tu igra veliku ulogu i covjek mora naci nesto za sto ce se uloviti i sto ce ga drzati. 🙏🏻
Barbs super sto ti je dragi takav, a rijetki imaju bas idealnu situaciju s roditeljima, bracama, sestrama, svekrvama i sirom obitelji ali si zato sami biramo muza s kojim cemo graditi svoju obitelj. Meni je to najvaznije jer ostalo ne mozemo puno mijenjati.
Sanjchi bas mi je zao sto je takva situacija s mamom, ali dobro si ucinila kad si presjekla. Inace te takve stvari samo vuku na dno ako stalno razmisljas i grizes se zbog toga. Nadam se da ce se situacija promijeniti kad sa beba rodi, a ako i nece gradis svoj zivot i svoju srecu, pa tko zeli sudjelovat bit ce tu.
Yel bravo za nalaze!
Kiki, potpisujem sve što si napisala!!!
Meni je smiješno kad se netko na muža žali... Kako ne pomaže, kako ovo, kako ono... Ženo draga, sama si si ga birala!!! Prije nego sam krenula živjeti s mužem, često bih prespavala kod nje, tako da bi skupa i apartman čistili... Onda sam kroz tjedan počela spavati... Pa sam se preselila kod njega (čim sam kupila auto ) i nakon skoro 2 g.zajedničkog života smo se vjenčali. I trebalo je i njega naviknuti na kućanske poslove... treba za to vremena...
Kad žena radi za muškarcem onda je previše očito da će taj isti očekivati da ništa ne mora raditi... Da eto vidiš kako je to kad:
1. pustiš prljavo suđe 2 dana (znam, prestrašno!!!)
2. ne počistiš neko vrijeme...
itd itd itd
Onda krenu spike: šta nisi mogla ovo?! šta nisi mogla ono?!
NE, NISAM MOGLA!!! Mogao si i ti!!! Prvo ih okrotiš tako da krenete čistiti skupa... i onda nakon nekog vremena si podjeliš posao
Nadam se da ce se situacija promijeniti kad sa beba rodi, a ako i nece gradis svoj zivot i svoju srecu, pa tko zeli sudjelovat bit ce tu.
Nazalost se nece promjenit, ali ja sam se pomirila s time. Moj dragi ne moze smislim moju mamu i razumijem ga. Dok sam jos bila doma, svasta mu je priredivala i ucjenjivala ga svakako (npr. ako zeli da za vikend idem k njemu NA JEDAN DAN-NA PAR SATI, morao ju je vozit u Bosnu da kupi cigarete i sl.) covjeku s vremenom prekipi. Moj brat je rekao da je TA ZENA za njega umrla prije par godina i ne zeli ni cut za njega. Zalosno je u cijeloj toj prici da jr zbog ocuha izgubila nas, jer joj je uvijek on bio bitniji. I ostao... Ja sam prezivjela, izasla jaca i znam kakva mama NECU bit svojoj djeci. Nitko me u zivotu nije vise ponizio od nje i to na jedan odvratan nacin, ali ja sam i preko toga presla. Jer je ona moja mama..ali nije vrijedilo. Ona ne vrijedi...nazalost. Zato vi koje imate imalo dobre majke, cijenite ih!
Ovo je jedna od mojih (mnogih) namjenjenih odnosima u obitelji...
Žalosno je što ću ovo reći, ali kad čitam/slušam kakvi su nečiji odnosi s obitelji, ja budem sretna radi glupih sitnica oko kojih se znamo porječkati
Sanjchi, jesi ti to napisala? Bas je tuzno...
Jednom je muz od moje sestricne (koji je isto imao tesko odrastanje i ne bas najbolje roditelje) rekao: Nitko te ne moze sje**** kao sto te mogu vlastiti roditelji. Eto, istina je to. Nazalost, cesto zene odaberu muskarca unatoc svojoj djeci. Zene su ponekad slabe i misle da bez muskarca ne postoje i onda cine sve za njega, pa makar se odrekle i vlastite djece. Tesko je to sto si morala proci, ni jedno dijete to ne moze shvatiti. Mama je mama. Ali dobro si rekla, znas kakva mama neces biti. Nisu svi tako jaki i sredeni u glavi nakon takvih situacija, ali kod problema ili propadnes ili izades jos jaca. Ti si izasla jaca i svaka ti cast na tome. Bori se uvijek za sebe i svoje dijete i bit ces sjajna mama! To je nagrda za patnju koju si prosla.
Barbs eeeee dobro si napravila, ako vec sami ne kuze treba im lijepo pokazati sto zena znaci u kuci i kako je to kad ne pocistis i ne pospremis. Meni je normalno da muskarac pomaze svojoj zeni u svemu, pa i u kuhanju i ciscenju.
Sortiraj odgovore
Najstariji