Cure, super za preglede, drago mi je da je sve ok 😊
dzenny, i meni nije htjela raditi zadnji uzv, mozgam isto da li otici privatno...
aleksandra, zeznuta situacija s poslom...hmm, radi jos koliko mislis da mozes. Nisam znala da nije placen porodiljni na strucnom, uzs...
Kiki, ja sve skidam tom pastom/voskom.
Lakse mi je jer od britvice dobijem upaljene folikule i puno pristica.
Meni je ok
Kakav je to uzv u bolnici izmedu 28. I 32. Tjedna?
Ne sicam se da sam u prvoj t isla na to.
Meni je u 6 popodne pregled.
Daaa, IvanaIvica, ne mogu virovat da si samo 1kg dobila..vaaaau..
Ja s sigurno 11-12ak..jos mi muka sta cu ic na vagu posli rucka..grrr
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Super za preglede, drago mi je da je svima sve ok!
Belle, hvala na savjetu. Provjerit ću prvo s doktoricom da li smijem to raditi. Do tada lagane šetnje i istezanja. Preko dana me ne boli, ali noć je koma, nadam se da će biti bolje
Mama mi kaže da je ona imala isti problem, nije imala veliki trbuh nego joj je više išao u širinu pa se kao stišću kukovi koji pritišću živac, tako da je moguće da je genetika učinila svoje...
Sanjchi, super je krevet, lijep i funkcionalan. I mi smo htjeli nešto slično ali nam je bilo preveliko za sobu, provjeri si da li ti stane.
dzenny, meni nije normalno da ne radi uzv! Odi kod privatnika i riješi se muke!
Aleksandra, čuvaj svoje zdravlje po ovim vrućinama. Moj savjet je da odeš pa makar i ne dobila plaćeno, nije vrijedno toga.
Kiki, nisam nikad išla na to. Ja to sve sredim doma s veet brijačem
Barbs, koristim jastuk ali očito ni to ne pomaže
barbs, drago mi je da je pregled dobro prosao, javim se s nalazom!
(Mmmmm ribica za rucak 👍🏻)
Barbs,istovremeno smo pisale pa nisam vidjela tvoj izvjestaj sa pregleda 🤗 ja,i ova je danas mn mjerila stomak mislim od pi-pi pa dokle se maternica digla..
Yel,ma mn krivo jer mi nije ni prosli put radila pa mi to bas punoo..
Haha,ja sam se juce depilirala i posjekla se (krvi ko u prici) sreca pa sam vidjela da sam se posjekla tako da se nisma prepala kad sam vidjela krv..
Malena i Ivana Super za preglede! 😊😊
Znam da smo o ovome vec pricale na pocetku ali evo da malo dignemo temu: depilacija.
Ja sam inace prije trudnoce godinama isla na egipatsku depilaciju. Sada u trudnoci i dalje idem ali samo noge i bikini, ne cijelu brazilku jer me nekako strah. Ali kako se blizi porod razmisljam da je mozda najbolje da je cijelu rijesim jer dlake stvarno sporo rastu i nakon toga sam mjesec dana mirna, al nikako da se odlucim. Inace se sada brijem s britvicom al to naraste vec iduci dan.
Ide li jos koja od vas na te depilacije?
Bila sam na depilaciji secernom pastom pred kraj prve trudnoce i mislila sam da cu se porodit na onom stolu. Bilo je nepodnosljivo bolno, za razliku od depilacije kad nisam trudna. Uzas. Zivjela britvica jos koji mjesec. Koristim ove muzeve britvice s patronama gillette fusion proglide(tako nesto) i skinem sve odjedanput, s tim da odrzavam, ne dopustam bas da zaraste. 😊
Sutra idemo na more. Idemo uzivati moj Luka i ja skoro 2 mj. Tata ce nam se pridruziti 21.7. 😊
Barbs super za slikice i sto je sve dobro s bebom! 😊 Nama su na tecaju rekli da se treba depilirati zbog higijenskih razloga, al to mi nema smisla bas. Pa dlake su tu prirodno, al eto mozda je zbog samog poroda bitno da ih nema. Mislila sam da im je to vazno zbog sivanja jer je lakse ako nema dlaka...
Ivana samo kilu si dobila? Svaka cast! 😊
Budem,budem Suncokretice.. mislim da cu vec u utorak ici.. 😉 jer vec sam 28 tt a pojma nemam sta nosim.. na popisu je djecak,ali ona mi poslije rekla da je mozda i curica,pa sam sad na 50:50,a spol ne planiram saznat tek kad rodim 😂
Ii danas sam opet morala dobiti inekciju za negativnu krvnu grupu jer je proslo puno vremena od kad sam je onda dobila (u 14tt)
Ja se sama sebi isto čudim koja sam sklona debljanju i imam jako puno kila da me sve sram jel sam prije bila i trenerica u teretani pa imam dosta mišićne mase a i kosti teške i visoka sam dosta😞
Aleksandra, ne znam koji je to uvz Znam samo da su me poslali tamo u bolnicu i da sve moje frendice ovdje u Puli su išle u bolnicu cca u isto vrijeme kad sam i ja morala i kad idem...
Dzenny, privatnikuuuu!!! Neeeema druge! Ili zatraži da od sada na dalje ideš na pregled u bolnicu. Moja frendica je u bolnici vodila trudnoću.
Kad smo kod brijanja... AAAAJMEEEE... Koliko puta sam se do sada samo posjekla!? AHAHAHAh Dzenny, ja sam jednom paniku dragome digla kad sam vidjela krv na dnevnom ulošku.... I onda sam se skulirala i sjetila da sam se brijala. Ogledalom sam pogledala otkud ja to krvarim i odahnula... BUDALA!
Sortiraj odgovore
Najstariji