Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Srpanj 2017. 10:37

Cure javite kak su prosli pregledi! 

Odradila sam sve, nalaz mi je iza 15 h gotov.
    I zadnjem cekanju vadjenja krvi jos sam obavila nesto kod opce prakse, tak da super!

Sto se tice  cekanja, drugu po redu su me prozvali i onda se ustanes i cekas pred vratima laba, nisam se snasla i nagruva se jedno petoro na vrata i onda je neki covac zdreknuo da su mene zvali prije njih, onda sam ja dala prednost mami s bebom, pa je dosla druga mama s vecim djetetom al sam usla prije nje, jbg

06. Srpanj 2017. 10:56

Yel ma proslo je, vidis da su valjda danas ljudi svuda nervozni. Valjda takav dan😌
    Curke..ja sam si napokon nasla krevetac kakav zelim
     Samo uzivo moram vidjet za boje i dezene 😊
    http://www.trgovina-junior.hr/p/poppi-krevet-kombi-lux-/?invtid=7152&cat=113
    Evo slikic

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Belle84
    06. Srpanj 2017. 11:06

Giovi to je sve normalno, ne brini! 😉

barbs
    06. Srpanj 2017. 11:13

Ciao, mamiteeee!!! 
    Javim se i procitam kasnije  Bas sam noni dosla u posjet 

06. Srpanj 2017. 11:20

Zvala sam doktora...secer je super ali sam malo slabokrvna pa cu morat pit jos neke tablete, prvu kutiju 3x tjedno a onda dalje svaki dan. 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

06. Srpanj 2017. 11:28

Sanjchi, super da je secer ok 👍🏻

Koliko love je kindac? Predobar je

dzenny
    06. Srpanj 2017. 11:31

Hello curke.. 
    Ewo nas sa pregleda.. sve super hvala Bogu.. 
    Ali jos uvijek nezz je li curica ili deckic 😠 jer opet gospodja nije radila uzv,gledala dokle se matrenica digla i kao nema potrebe slinedeci cemo put.. 
    Ko je je*e, danas zovem privatnika da me sto prije uzme.. bas me naljutila 😠

violeta1
    06. Srpanj 2017. 11:41

Sanjchi super za secer i krevetic je bas fora. 
    Dzenny ne mogu vjerovati da opet nije rekla spol. Trebala si traziti. Meni je moj odmah rekao cim je vidio. Mislim da bih poludila da me tak zavlaci, bezveze. Ti doktori bas su i malo cudni.
    Cure sretno na pregledima danas 😚
    Mi kuhamo rucak i vruce nam je jakooo...nema mrdanja van do 6-7h navecer.

Aleksandra2
    06. Srpanj 2017. 12:02

Pozdrav cure..nije me bilo jedno vrime..jedva sam povatala sve.. 
    Sanchy krevetic je zaaaakon. Bas je lip i praktican.
    Ja radim i dalje..dva posla..tj u fusu samo ponekad..i u sub kad sam odradila taj dodatni posa mi je prisilo..bila sam fizicki i psihicki slomljena, ljuta i depresivna. Mislila sam odustat od svega..al sam u pon zvala na posa da sam bolesna i ostala doma dva dana...bolovanje nije placeno, al preporodila sam se. 
    I slag na kraju..saznam da nemam na strucnom prava na onih 45 dana prije termina na porodiljni..ni 28 dana prije. Tj mogu ja ic, al nemam naknade nikakve.pa ja cu poludit..sad bi trebala ka radit do zadnjeg ako ocu imat lovu. Tj 28 dana prije termina moram ic,koliko znam zakonski..al i to mi je puno..do neki devetog radit..
    Pardon sta sam se ovako raspisala..frustrirana sam

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Belle84
    06. Srpanj 2017. 12:12

Ako nekoga zanima ovaj vikend u westgateu ce bit kolica 15% snizena 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.