Dzenny... Bome jesam... Koooo prasica grlo me proslo, sto je suuupeeeeer
Al sam se probudila dehidriranaaaa... Ne bih se probudila da mi muha nije zujala oko uha...
Pupy, ako te to toliko muci i strasi, idi ginekologu danas!!! Ja sam nakon djevojacke jedva hodala od bolova... Ovdje su mi govorile cure da sam se vjerojatno preforsirala (i jesam), ali ja sam otisla ginekologu i bilo mi je lakse jer je s bebicom sve bilo u redu, bila sam zatvorena, itd itd... Mislili da je neka urinoinfekcija, ali na kraju je i to bilo dobro... Pa je bilo samo od preforsiranja - srecom... Ali nista te ne bi kostalo da ides provjeriti
Barbs,ja sam tebi rekla da ces ti biti danas kao nova.. jer ipak idemo vidjeti te nase male mrvice 😍 i moja bebaca se izgleda veseli sa mn,ja se sinoc zalila kako je mirna,ali zato sad radi akrobacije (najmedenije mi je kad se sva prebaci nanjednu stranu stomaka 😍)
Drugu noc prije spavanja istjeraj sve muhe iz sobe 😉
Zenske sretno na pregledima 😍
Ja cekam drugo vadjenje krvi, glukozu sam popila 😖, zamisljala sam da je sok od bazge pa sam nekak u 4 navrata popila.
Samo jednom se pije glukoza a tri x se vadi krv?
Pozz svima
Yel, tako je, jednom pokes glukozu, a 3 puta ti vade krv.
Meni to uopce nije bilo strasno za popit. Samo mi je oreslatko, al nista tolko odvratno da ne mogu pit.
Cure, sretno na pregledima!!
Dzenny, ne diraj lava dok spava
Yel, sretnooo!!! sretna ti je sve odgovorila
Srecom, ni meni nije bilo lose za popiti niti mi je bilo slabo nakon...
U koliko sati imate pregled?
Yel,sretno.. 😉 jojj mn je ta glukoza bila uzasna 😣 i da 3 × su mi isto vadili krv..
Barbs,ja vec pitala kad imate pregled ali cini mi se da ti jos spavas 😂😂 ja immam u 10h,ti??.. cure,hvala..,drzite mi palceve da bebac danas rasiri nogice 😂
Nadam se,nadam se.. neka bude bar tu na svoju mamu,neka ne bude sramezljiva beba.. no,akko god i tebi sretno i da se sve javimo danas sa lijepim vijestima.. 🤗😍
Sortiraj odgovore
Najstariji