Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    IvanaIvica
    06. Srpanj 2017. 08:18

Ja dam cjelu noć morala piškit jer sam pila kalnicku da mi se žgaravica smiri....😩
    Ja imam pregled u 9:30 😊😊👶🏼

Kiki156
    06. Srpanj 2017. 08:54

Cure sretno danas! Puno vas ima preglede 😊
    Yel sretno na ogtt!
    Dzenny nadam se da ces saznati spol ☺️

barbs
    06. Srpanj 2017. 09:10

Sretno svima, curke!  
    Hvala, Kiki! 

Suncokretica
    06. Srpanj 2017. 09:45

Pozdrav!
    Sretno svima danas na pregledu!
    Ja evo svaku noć sve teže spavam, boli me sve od kuka prema nogama, obično boli ona strana na kojoj ležim 
    Znam da je to sve normalno, ali to bi očekivala da imam ogroman trbuh i da sam mjesec-dva pred porod, a ja tek u 24. tjednu. Ako ovako nastavi do kraja, bit će veselo. Zasad me najviše boli dok spavam, preko dana se krećem pa je malo manje, ali evo danas me počelo i preko dana pa teže sjedim.
    Stavim si banana jastuk između nogu ali ni to ne pomaže. Još mi je beba dosta nisko pa je moguće da se zato kukovi šire ili da beba stišće neki živac. Nadam se da će se podići...
    Ima li tko kakav savjet? Muža gnjavim za masažu svaku večer ali očito to pomaže samo trenutno 

dzenny
    06. Srpanj 2017. 09:54

Hvala,Kiki 😀 ewo mi cekamo svoj red.. 😍

Giovi
    06. Srpanj 2017. 10:12

Cure,sretno na pregledima danas...
    Imam pitanje za mamice koje su bile na moru... jucer kada sam izasla iz mora nakon 20tak minuta isla sam se presvuci,i taman u tom momentu dok sam se presvlacila mi je iscurilo nesto sto je bilo zuckasto i mutno. Odmah sam zavrsila sa more za taaj dan i stavila bijele gacice na kojima nije bilo nista kasnije. Jel se nekoj toj dogodilo? 

Belle84
    06. Srpanj 2017. 10:13

Suncokretica ja radim vjezbe za noge i guzu na YT (ima stvarno dobrih) svaki dan po 20ak min i super se osjecam, nestala mi je bol u trtici i nogama i ona zakrzljalost koju sam osjecala prije. Kao nova sam. Preporucam svima tko, naravno, ima urednu trudnocu 👍🏻

06. Srpanj 2017. 10:13

Sretno na OGTT-u i na pregledima..ja sam krv izvadila (jedva mi je nasla venu, 3 puta mi je iglu zabijala dok nije krv krenula😂). Kako su ljudi danas bili nervozni, to je strasno. Ne mislim sad na to st je tamo pravilo da trudnice imaju prednost  a nitko me nije pustio..ionako nije bilo guzve pa ajde. Neka curica (10-ak god) se srusila nakon vadenja i mam vice jel netko moze pomoc, a svi samo gledaju. Neki starriji gospodin je onda priskocio u pomoc. A bilo ih je i mladih muskih. Ja bi pomogla al kad jedva sebe odrzavam u ravnotezi..strasno..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

06. Srpanj 2017. 10:16

Giovi

Cure,sretno na pregledima danas…
    Imam pitanje za mamice koje su bile na moru… jucer kada sam izasla iz mora nakon 20tak minuta isla sam se presvuci,i taman u tom momentu dok sam se presvlacila mi je iscurilo nesto sto je bilo zuckasto i mutno. Odmah sam zavrsila sa more za taaj dan i stavila bijele gacice na kojima nije bilo nista kasnije. Jel se nekoj toj dogodilo?

To ti je iscjedak. Meni zna tako bit i kad sam doma, nekad bude tako jaci. Po meni nemas razloga za brigu.

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Giovi
    06. Srpanj 2017. 10:27

Hvala Sanjchi...
    Pregled mi je tek 18.7 a planirala sam ici privatno na 4D kod svoje stare ginekologice ali tek poslije tog pregleda pa sam se jucer zamislila i pocela razmisljati da idem prije..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.