Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    IvanaIvica
    05. Srpanj 2017. 08:03

Dzenny....ali ja ne samo noge nego i ruke...trebala bi mi valjda neka vreća na krevetu u koju bi mogla lupat 😑 A noge..još gore...dragi me gleda i nije mu jasno usred noći šta se dešava...ja sam danas 25+4...sutra idem na kontrolu pa ću reci za nemirne noge i ruke i za zgaravicuuu 😩

05. Srpanj 2017. 08:09

dzenny

Sanchy,ja sam isto bila gladnaaaa.. i na kraju kad sam otisla jesti nisam mogla 😂😁 (valjda od te glukoze) malo se natjerala jesti i otisla spavat i poslije kao nova.. 😉

Meni ovo vec treci OGTT pa imam iskustva😂 jos 20 min pa drugo vadenje i jos onda sat vremena..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

IvanaIvica
    05. Srpanj 2017. 08:10

I da pokraj mog imena se može staviti ime Iva za moju curku i KBC Sestre Milosrdnice ☺️

05. Srpanj 2017. 08:12

Jedan sam radila prije T ((5 sati sam lezala u Vinogradskoj) jednom u trudnoci i sad opet (nadam se zadnji put) 🙄

IvanaIvica
    05. Srpanj 2017. 08:21
    Ovo je bilo u subotu za svatove...kad se ovak slikam ne vidi mi se bas trbuščić 😂
    Ovo je bilo u subotu za svatove...kad se ovak slikam ne vidi mi se bas trbuščić 😂
    05. Srpanj 2017. 08:24

Malo se vidi, ne jako ali primjeti se😄 lijepa busica😊

dzenny
    05. Srpanj 2017. 08:25

IvanaIvica

Dzenny….ali ja ne samo noge nego i ruke…trebala bi mi valjda neka vreća na krevetu u koju bi mogla lupat 😑 A noge..još gore…dragi me gleda i nije mu jasno usred noći šta se dešava…ja sam danas 25+4…sutra idem na kontrolu pa ću reci za nemirne noge i ruke i za zgaravicuuu 😩

Hahah Ivana i ja sutra imam kontrolu.. za zgaravicu moram definitvno nesto traziti aa spomenut cu joj i za noge.. ja navece hodam po stanu do 1h,dragi se vec navikao na to.. 😁
    Vec 3 put,sanchy?? Ja sad saamo kod se sjetim glukoze muka mi.. uhh..

IvanaIvica
    05. Srpanj 2017. 08:32

Ma ja si malo sjednem na krevet pa opet legnem..pa se dignem..pa odem nešto popit,pa odem na wc..pa opet ispočetka i tak noćas do 3 ujutro 😑
    Ma ima mene dosta..samo je haljina malo optička varka 😂😂 ali skužili su ljudi da sam trudna jer inače sam ja imala bas ravan trbuh 😀

05. Srpanj 2017. 08:37

Da Dzenny..navikla sam vec na glukozu😂 sad sam drugi put bila unutra i pita me zena kad je termin: kazem ja 24.10. A ona onak: ooo pa ja sam mislila da ce prije bit, trbuscic jr vec velik🙄

• Mamuka
    05. Srpanj 2017. 08:43

Jutro cure!
    Senoritakova samo pokušaj bit što opuštenija. A kad te uhvate crnjaci piši tu ili zovi nekoga. bit će ti lakše kad malo pričaš, a možda malo I zaboraviš na to. Vidiš da stvari idu na bolje, CRP je pao I to se sve malo smirilo. I na najboljem mistu si na kojem možeš bit. Samo polako. Bit će sve OK.
    sretna (valjda sam dobro zapantila) sritno s malcem I sa upalom. Srića pa se on osjeća dobro I nije pre nervozan pa se to nekako lakše odguli.
    Vidim da je sinoć mnogima bilo veselo. Ah te čari trudnoće.
    Ja sam budna od 5, al ne zbog trudnoće nego zbog micice koja tako jako kašlje da ju je probudilo I eto...  zbogom spavanje za danas.
    I ja sam sinoć oko 10 jela lubenice pa sam bila nekako gladna pa sam si odrezala komad mladog sira. A nakon ručka/večere koji je bio tek oko 6 sam pojela I 1 sladoled + marelica nekoliko I šljivu. Bome kako jeden u zadnjih par dana iman ja bar +4kg. Bože pomozi na šta će to izać do kraja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.