Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    30. Lipanj 2017. 22:47

ma to totalno ovisi o djetetu....kad mu "klikne" u glavi. Jer evo i ja sam imala isti pristup prema obojici (ono ne vršiti pritisak, ali da znaju da postoji nešto drugo osim piškenja u pelenu) i jedan je skoro u četvrtu godinu ušao s pelenom, a ovaj drugi s jedva 2god samoinicijativno poželio obične pamučne gaćice...eto a isti geni, ista kuća, isti odgoj/pristup...sve
    Mamuka, ovo su samo pidzamice, da bodija (točnije bodibenkica) imam isto toliko (u biti malo više ) al recimo zato hlače i majice sam potpuno izbacila sad za treće, u prva 3mj ne namjeravam to koristit.....nekako mi je ostalo u glavi da je najpraktičnije ta jednodijelna (i to s kopčanjem sprijeda duž cijele dužine) a ovo sve drugo dvodijelno ako je uska pasica steže dijete u struku itd
    Tek od veličine 68 pa naviše sam uzela joj da imam i hlača znači iz dva dijela da bude outfit.

žena-majka-carica:)

kleaiva
    30. Lipanj 2017. 23:13

Žene evo i mene opet nakon nekoliko dana...bome sam se načitala sad kojih 30 stranica :) 
    Ja sam sva u poslu ovaj tjedan bila jer radim u školi a sustav naravno na kraju godine ne radi kako treba pa po cijele dane i noci visis kraj kompa da obavim kaj trebam. Evo i to je pri kraju, još nekoliko izvješća za napisati i gotovo konačno. ;)

Kaj se tiče 4d uzv sad ima na popustu na crnom jajetu i slično po 250 kn ako kome zatreba....ja idem na pregled 10.7. tada cu biti u 22 tjednu...ako ne vidi spol tada onda cu na 4d :) iako imam curku i dečka i nije mi bitno što je ovaj put...ljepse je znati unaprijed a i klinci su znatiželjni ful.

Odvikavanje od pelena smo prošli prije 2 mjeseca. Malac sad ima 2 i pol godine i po danu je super i bez nezgoda, kaknje je do prošlog tjedna bilo problem...gadilo mu se pokakati u tutu i školjku al u gaće ne :) sad je to super ali po noći još ima pelenu, već 2 dana traži gaće za noć, ali po noći spava ko klada i kad ga dok se meškolji stavljam na tutu počne vikati i iz protesta neće piškiti tako da ostavljam  noćnu pelenu još neko vrijeme. Curka mi se riješila za 3 dana pelene skroz i po danu i po noći al s malcem je teža filozofija...a kako kažu do škole će se odreći pelena :)
    Što se tiče robice...imam je dosta od curke al je već staro i posuđivano 3 puta tako ako bude curka ćemeo većinu novoga kupiti jer nemamo više od koga dobiti...a ako bude dečko imamo od malca isto dio tako da zasad ništa ne kupujem...ionako se raspametim po dućanima pa bih sve pokupovala :)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

treca_sreca
    01. Srpanj 2017. 06:58

Jutro!
    Kleaiva znaci i tebi je trece....lipo. Da nisam endem ovde....bilo je par mama s troje ali su prestale se javljati davno josh...nina36 i jos neke...
    Koliko godina imas?

žena-majka-carica:)

01. Srpanj 2017. 07:41

Jutro mame! Jeste mi se naspavale?moj dragi cijelu noc nesto glumi i izmislja hahahah...nocas u 3 sata me probudio jer sam pricala u snu da ima kave i da cu je sad skuhat jer je voda upravo zakipila 😂😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

01. Srpanj 2017. 08:34

E jucer sam razbila staklo na mobu...tj. razbilo se samo😌 bio je na punjacu i kad je zazvonio vibra ga je potjerala da padne s kauca hahaha..moze se koristit, radi, sam je gornje staklo puklo...a taman u tom trenu ulazi dragi u dvoriste i vice: kupio sam ti novi mob (ne iz ducana nego od nekoga ali nije koristen) i sad se treba snac na njemu...sony experia M4 aqua
    Jel ima ko iskustva s tim mobom? 

barbs
    01. Srpanj 2017. 09:17

Jutrooo!!! Ja sam se bas naspavala. 
    Sanjchi, natalost, nemam iskustva... 
    Ah joj, mene je sad pocela hvatati panika... KOLIKO TOGA jos moramo kupiti za bebuuu... Aaaajmeeeee  A svi oni na LEZERNOOOO...

01. Srpanj 2017. 09:26

E i ja kad se sjetim da ce tu u kuci za 3,5 mj bit beba...odma panika..a toliko posla ima😯😖😵

barbs
    01. Srpanj 2017. 09:27

Sanjchi, znam... oooo znaaaam! 

barbs
    01. Srpanj 2017. 09:28

Gdje ste ono rekle da ima povoljnih plahti za dječji krevetić?  Sad malo šrvljam na netu. Morat ću ovih dana u Kik kupiti neke stvarčice 

mc_mouse
    01. Srpanj 2017. 09:42

Barbs mislim da u ikei ima dvije na gumu za 50kn. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.