I me, bas lijepa slika!!! Pa ovo je vrijeme za patike i jaknu!!!
Treca sreca, nikad kraja toj tvojoj kupovini! Ahahahhahaha
Nego, koji magnezij pijete???
Treba sreća robica je predivna i zbog toga sam i navijala za curicu. Gledam za decka al jos nekako nisam odusevljena ponudom i kupim neke sitnice , nekako vise reda radi nego zato sto mi se svida. Cak imam malu griznju savjesti jer mi se i dalje roba za curice vise svida .
Dorja meni je tako bilo prve dvije trudnoće....stalno mi je oko bježalo na ženski odjel u baby dućanima. A evo 10god nakon došlo i moje vrijeme da se radujem malo. Doć će i tvoje:)
Magnezij - pijem ovaj http://www.dietpharm.hr/magnezij-375-direkt-b-kompleks-p535
jednostavan je, sipa se u usta kao puc-puc onaj prah (doduše ne znam jel znate vi koje nemate djecu šta je to ) i to mi je najjednostavnije. Popijem čašu vode uz to ujutro i voila.....čini mi se čak da pomaže jer dok ga nisam koristila imala sam grčeve tj BOLOVE u nogama nako neke iole malo jače "akcije"
žena-majka-carica:)
Hvala, Treca sreca!! Neka je doslo i tvoje vrijeme da s razlogom odlutas na zenski baby odjel!
Jao, mame, ja sam taaaako ljuta na samu sebe sto sam sestru slusala i sad sam sva u paranoji.. Znaci, imala je lose iskustvo s ginekolozima i jednom trudnocom tako da je mene isparanoizirala TOTALKA!! Na svaki isjecak provjeravam gacice... Strah me svakog cudnog osjecaja u trbuhu, a beba se lijepo javlja... Tako da sam ocito i dragoga isparanoizirala... Jer mi je sad vec rekao da ako zelim idemo na hitnu...
A ne zelim da jos i on bude paranoican jer postane DOSADAN
Ej cure, meni je bio tako tezak dan danas. Iscrpljujuci... cijeli dan mi je prosao trceci za malenim s tutom u ruci. Puno je teze nego sto sam mislila. 😐
Kad, pored tolikog truda, i dalje piski po parketu, bas je obeshrabrujuce. Onda se krenem ispitivati je li spreman, da li forsiram...i to sve s ovom kisom djeluje frustrirajuce...nadam se da ce za koji dan pokazati barem mali napredak...
Na mobu mi puna memorija, ne mogu vidjeti slike, pa ni komentirati. Kad budem na kompu, pogledat cu...
I_me,gljivice se kuze po iscjetku i svrbezu ili peckanju, ne bi trebale stvoriti nikakav problem, no bolje ih se rijesiti. Sretno! 😉
Malena, baš mi je žao....nije lagan posao odvikavanje...nama je išlo "glatko" ali ipak je potreban određen napor i angažman cijeli dan.
A vjerujem da ti sad s trbuhom to nije lako....držim fige da prokuži malac uskoro i da uberete plodove uloženog truda, pa zadovoljno luftate guzu ovo ljeto u oamučnim gaćicama umjesto u "pampersu"
žena-majka-carica:)
Treca_sreca zeno kucu ces zavalit! 😂 jesu to sve pidjamice?? Pa tu ima za petorke! 😄
Al sve je preslatko. 😍
Trece mora bit cura, ako bude treceg. 😝
Barbs mislim da samo sebi otezavas sa takvim razmisljanjem. Stani na koji min i smiri se i pokusaj realno razmislit. Ako je neka gljivica il tako sta mora ti iscjedam promjenit izgled, imat neki neugodan miris ili to peckanje i svrbez. Inace sam iscjedak u trudnoci ne ukazuje na probleme, zapravo vrlo je cest. Ako i imas kojim slucajem svakako nisi slucaj za hitnu niti ti oni tamo mogu pomoc.
Zaaaato duuubokno udahni i izdahni i malo se smiri. Bebac se javlja i dobro je. Ako osjetis nesto lose idi doktoru. Mislim da majcinski instikt se pojavi kad triba i znat ces/ osjecat ces da nesto ne stima ako je neki problem. 😉
Malena, baš mi je žao….nije lagan posao odvikavanje…nama je išlo "glatko" ali ipak je potreban određen napor i angažman cijeli dan.
A vjerujem da ti sad s trbuhom to nije lako….držim fige da prokuži malac uskoro i da uberete plodove uloženog truda, pa zadovoljno luftate guzu ovo ljeto u oamučnim gaćicama umjesto u "pampersu"
Jooj hvala. 😊
Ma kuzi on sto mu kazemo, no kao da jos ne zna kad treba piskiti, pa skuzimo prekasno.
Uzeo je svog medvjedica, posjeo ga na tutu i govori: Tu piski, Tiggi, tu piski. 😁
Mamuka, ma bas mi je to u druga sestra rekla... I da, naravno, prestanem slusat druge!
Malena, a treba vremena... Znam po frendici a ona je jos i blizance imala. Svakako je rekla da ne curica 6 mj prije sina sama trazila skidanje pelena jer su joj smetale... I naucila se prije njega na tutu
Sortiraj odgovore
Najstariji